Ποιος είναι ο δημοσιογράφος που διακινούσε πορνογραφικό υλικό

Στοιχεία για το βίο και την πολιτεία του δημοσιογράφου που συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα για διακίνηση πορνογραφικού υλικού φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ηλεκτρονική μας εφημερίδα stifora.gr.

Το ιστορικό της σύλληψής του, το έχουμε ήδη περιγράψει. Ο εκκεντρικός δημοσιογράφος έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας έπειτα από συντονισμένη επιχείρησή της χθες ενώ διακινούσε πορνογραφικό υλικό σε καφετέρια!!!

Οι πληροφορίες που είχαν φτάσει για αυτόν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ήταν πολύ συγκεκριμένες και μάλιστα η επιχείρηση στήθηκε από υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ που δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία σε τέτοιες καταγγελίες.

Ο εκκεντρικός δημοσιογράφος που είχε απασχολήσει και παλιότερα το τηλεοπτικό κοινό με τις ακραίες απόψεις του σε θέματα της καθημερινότητας και όχι μόνο, αμέσως μόλις συνελήφθη από τους Αστυνομικούς άρχισε να βρίζει και να απειλεί.

Πήρε αρκετά τηλέφωνα σε φίλους και γνωστούς ζητώντας την βοήθειά τους, αλλά όπως είναι φυσικό είναι τέτοιο το αδίκημα και η επ’ αυτοφώρω σύλληψη από τους αστυνομικούς που δεν επιδέχεται αμφισβητήσεις. Είναι λογικό ότι και να γνωρίζεις τον δημοσιογράφο όταν κατηγορείται για κάτι τόσο σοβαρό είναι αδύνατον να τον υποστηρίξεις.

Ποιος όμως είναι ο δημοσιογράφος ο οποίος έφτασε σε τέτοιο σημείο; Να τονίσουμε ότι η ηλεκτρονική μας εφημερίδα έχει στη διάθεσή της τα πλήρη στοιχεία του συγκεκριμένου δημοσιογράφου και θα τα φέρει στο φως της δημοσιότητας εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο.

Προς το παρόν σας δίνουμε στοιχεία που έχουμε στην κατοχή μας για τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο όπου είχε παρελάσει από πάρα πολλές τηλεοπτικές εκπομπές ως καλεσμένος κυρίως για διάφορα θέματα. Μάλιστα πριν καιρό είχε έρθει στα χέρια με γνωστή τραγουδίστρια έξω από το τηλεοπτικό πλατό εκπομπής και είχαν αλληλομηνυθεί.

Ο δημοσιογράφος είχε δώσει στοιχεία της «αρρωστημένης» του φύσης όταν είχε ανεβάσει στο Facebook φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου καθώς και video με ερωτικές περιπτύξεις του ίδιου και μιας κοπέλας!!! Όπως ήταν φυσικό μετά από καταγγελίες η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης κατέβασε το άσεμνο περιεχόμενο που ήταν σε κοινή θέα ακόμα και ανήλικων χρηστών του συγκεκριμένου ιστότοπου.

Το Facebook έκανε πολύ καλά την δουλειά του και κατέβασε το άσεμνο περιεχόμενο από τις σελίδες του. Να τονίσουμε εδώ ότι προέρχεται από πολύ καλή οικογένεια, ο πατέρας του μάλιστα είναι πολύ επιτυχημένος ιατρός και με όλα αυτά που κάνει εκθέτει μια οικογένεια που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα για αρνητικό σχολιασμό.

Ο εκκεντρικός δημοσιογράφος μάλιστα είχε καταγγείλει παλιότερα μέσα από τηλεοπτική εκπομπή τον πατέρα της πρώην συντρόφου του ως Έμπορο όπλων!!! Τις ακραίες απόψεις του πάνω σε θέματα της καθημερινότητας και όχι μόνο είχαν φιλοξενήσει κατά το παρελθόν διάφοροι τηλεοπτικοί σταθμοί και μάλιστα αρκετές φορές ο φωνασκώντας ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος είχε επικρίνει συνομιλητές του για την ηθική τους!!!!

Μάλιστα είχε και πολιτικές φιλοδοξίες αφού παλιότερα ως στέλεχος του ΚΕΠ (Κίνημα Ελευθέρων Πολιτών) που είχε ιδρύσει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε παραβρεθεί όπως μας τόνισαν άνθρωποι που τον θυμούνται στην πρώτη συνδιάσκεψη στελεχών του κόμματος που είχε γίνει στην Αθηναΐδα.

Όλα αυτά σκιαγραφούν το παζλ ενός ανθρώπου που ήθελε να προβάλει τον εαυτό του ως κήρυκα της ηθικής και μάλιστα επιζητούσε συνεχώς την προσωπική προβολή αφού ήθελε να ασχοληθεί με την πολιτική και δεν το έκρυβε.

Οι πρώτες αντιδράσεις από γνωστούς του που πληροφορήθηκαν την είδηση της σύλληψής του μας είπαν ότι θεωρούν αδύνατο να έχει κάνει κάτι τέτοιο. Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων η ηλεκτρονική μας εφημερίδα θα σας κρατάει ενήμερους για την πολύ περίεργη αυτή υπόθεση που έχει ήδη αναστατώσει τον δημοσιογραφικό κόσμο. WWW.STIFORA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...