Σάλος με γυμνή φωτογράφιση σε εκκλησία

Οργισμένη είναι η ηγεσία της Εκκλησίας της Αγγλίας με έναν φωτογράφο που επέλεξε έναν ναό για να κάνει μία... αισθησιακή φωτογράφηση. Οι εν λόγω εικόνες, με τα ημίγυμνα μοντέλα να τριγυρνούν σε ένα νεκροταφείο και μέσα σε εκκλησία, τραβήχτηκαν στο χώρο του ναού St Michael Penkivel στην Κορνουάλλη. Μάλιστα, μία φωτογραφία απεικονίζει δύο μοντέλα να χαριεντίζονται πάνω στον ενδυτή της Αγίας Τράπεζας, και άλλο ένα μοντέλο, σχεδόν γυμνό, να ξαπλώνει σε έναν τάφο. Η Εκκλησία της Αγγλίας άσκησε δίωξη εναντίον του φωτογράφου Andy Craddock για καταπάτηση του χώρου, αφού δεν έλαβε άδεια για τη φωτογράφηση. Επίσης τον κατηγορούν για βλασφημία. Πάντως, ο Craddock δεν δέχεται ότι έκανε οτιδήποτε κακό, αφού θεωρεί τη δουλειά του τέχνη. Τελικά, επικεφαλής της Εκκλησίας είπε ότι αποσύρουν τη μήνυση κατά του φωτογράφου, για να μην του δώσουν τη χαρά να λάβει το έργο του περισσότερη δημοσιότητα.

2 σχόλια:

ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ... είπε...

k. marinh, akoloy8eite thn zougla sthn politikh ths na provalei olo kai perissotera "roz" 8emata?? kala, as ypo8esoume oti h zougla vlepei ta clicks ths na peftoun! alla kai eseis?? aparadekto gia ena blog san to diko sas!

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ.
Α ΜΩΡΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΡΕ ΒΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΕΧΝΗ ΠΟΥ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΝΕΜΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΜΤΑΚΟΣ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΥ.

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...