Κινδυνεύει με αυτόφωρο ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη ο οποίος κατηγορείται και έχει μηνυθεί από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για συκοφαντικά κείμενα του, στο blog fimotro τα οποία ο Μάκης χρεώνει στον παρουσιαστή του ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ του ΕXTRA3 .

Ο Γιάννης Παπαγιάννης με τον οποίο επικοινώνησε η ηλεκτρονική μας εφημερίδα stifora.gr παρουσιάστηκε σήμερα μαζί με τους δικηγόρους του στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο το οποίο πήρε αναβολή για αύριο. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δεν ήταν στο δικαστήριο αλλά εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο κ. Ραγκούση.

Ο επί χρόνια δικηγόρος και στενός φίλος του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου Γιώργος Αγιοστρατίτης δεν ήταν στο δικαστήριο γεγονός που σχολιάστηκε. Ο Γιάννης Παπαγιάννης που αρνείται ότι έχει γράψει κείμενο συκοφαντικό για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο παρουσιάστηκε κανονικά και μάλιστα έκανε και μήνυση εναντίον του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για ανάρτηση που έγινε χθες από την ηλεκτρονική εφημερίδα του Μάκη zougla.gr.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ www.stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...