Τα "πήρε" η Μαριώ με τη Βίσση

ΠΗΓΗ:WWW.STIFORA.GR

Πυρ και μανία με την Άννα Βίσση εμφανίζεται η ρεμπέτισσα Μαριώ.

Η τραγουδίστρια κατηγορεί τη Βίσση για απαράδεκτη συμπεριφορά, με αφορμή την ανακοίνωση μιας μεταξύ τους συνεργασίας, τη στιγμή που εκείνη στην πραγματικότητα δεν υφίσταται.

Η Μαριώ αν και επιβεβαιώνει την εκδήλωση ενδιαφέροντος της σούπερ σταρ προς το άτομο της, διαψεύδει την επικείμενη συνεργασία τους, καθώς εκείνη δεν έχει απαντήσει καν.

Σύμφωνα με το περιβάλλον της ρεμπέτισσας, η οποία εξακολουθεί να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, η πρόταση για εμφανίσεις στο «Αθηνών Αρένα» ναι μεν την τιμά, αλλά ταυτόχρονα την τρομάζει, καθώς εκείνη προτιμά μικρότερους χώρους, με προσωπικότητα, που ταιριάζουν στο καλλιτεχνικό της προφίλ.

Η Μαριώ, αν και αρχικά χάρηκε από την κρούση της Βίσση και το θαυμασμό που επέδειξε η Ελληνίδα σούπερ σταρ για τη δουλειά της, στη συνέχεια… χαλάστηκε με την προσπάθεια της Κύπριας καλλιτέχνιδας να αποσπάσει σχεδόν εκβιαστικά τη θετική της απάντηση, ανακοινώνοντας επίσημα την επί πίστας συνύπαρξή τους.

«Έπρεπε να σεβαστεί το χρόνο που της ζήτησα…», ανέφερε σε φιλικό της πρόσωπο η Μαριώ, το οποίο έσπευσε να τη συγχαρεί για τη νέα της δουλειά και μάλιστα, όπως αποκαλύπτει: "Η Μαριώ είναι πολύ ευθύς άνθρωπος και απαιτεί και από τους άλλους το ίδιο. Μπορεί και να σκεφτόταν να πει το ναι, όμως η συμπεριφορά της Βίσση, την κάνει να βλέπει με άλλα μάτια πλέον αυτή τη συνεργασία, καθώς η Άννα χρησιμοποίησε δόλο…".

Η Βίσση από την πλευρά της είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να δημιουργήσει το σχήμα που εμπνεύστηκε και που πιστεύει ότι θα κατακτήσει με το εξτριμ ύφος του το αθηναϊκό κοινό. Άλλωστε το πάντρεμά της με τη Μαριώ, τους Μπλε και το Γιώργο Σαμπάνη, δεν είναι και το πιο σύνηθες.

Γι’ αυτό, κατανοώντας το λάθος που έκανε με την έμπειρη ερμηνεύτρια, επιστράτευσε τον ιδιοκτήτη του «Αρένα» Γιάννη Παπαθεοχάρη, ο οποίος είναι ο μόνος που μπορεί να πείσει τη ρεμπέτισσα να μοιραστεί την πίστα του μαγαζιού μαζί της και να την κάνει να συγχωρήσει την επιπολαιότητα της Αννούλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...