Διαβάστε τα ονόματα που "έκοψε" ο Καραμανλής

Η εντολή του Κώστα Καραμανλή δεν επιδέχεται καμιά αμφισβήτηση. «Κανένας εμπλεκόμενος σε σκάνδαλο στα ψηφοδέλτια της ΝΔ» Ήδη με αυτή την εντολή προχωράει η κατάρτιση των ψηφοδελτίων που λόγω ΛΑ.Ο.Σ θα αργήσουν να ανακοινωθούν επίσημα, έτσι ώστε οι κομμένοι να μην καταφύγουν στον «συγκάτοικο» της γαλάζιας πολυκατοικίας.

‘Ηδη μετά τις ανακοινώσεις του Μιχάλη Λιάπη και του Γιώργου Βουλγαράκη ότι δε θα είναι υποψήφιοι στις προσεχείς εκλογές, το καμπανάκι χτύπησε και για άλλους βουλευτές του κόμματος που το όνομά τους είχε εμπλακεί σε σκάνδαλα. Ήδη κομμένοι από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ θεωρούνται τόσο ο Αριστοτέλης Παυλίδης, όσο και ο Αλέξανδρος Κόντος και ο Ευάγγελος Μπασιάκος.

Οι εισηγήσεις που δέχεται ο Πρωθυπουργός είναι αντικρουόμενες αλλά ο ίδιος έχει αποφασίσει να είναι αμείλικτος με όσους έβλαψαν την παράταξη. Ένας ακόμα πρώην υφυπουργός που πληρώνει το Βατοπέδι είναι ο Πέτρος Δούκας ο οποίος αντιδρά στο ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές.

Θεωρεί ότι άδικα ενεπλάκει το όνομα του στην υπόθεση του Βατοπεδίου και θέλει να είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές. Όμως άνθρωποι από το περιβάλλον του Πρωθυπουργού θεωρούν ότι πολύ δύσκολα θα πετύχει να γίνει η εξαίρεση του κανόνα που λέει ότι ουδείς του οποίου το όνομα ενεπλάκη σε σκάνδαλο θα είναι υποψήφιος.

Μέσα στα ονόματα τα οποία έχουν ακουστεί ότι θα είναι εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ είναι και αυτό του Βασίλειου Μαγγίνα. Το περιβάλλον του πρώην Υπουργού σχολιάζει ότι είναι έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο όμως επιθυμία του είναι να κατέλθει στις εκλογές και να δώσει την μάχη από την πρώτη γραμμή σε αυτή την πολύ δύσκολη, όπως τονίζει, εκλογική αναμέτρηση.

Και σε αυτές τις εκλογές ο Κώστας Καραμανλής δεν πέτυχε να μην είναι υποψήφιος ο Μιλτιάδης Έβερτ. Θυμάστε ότι και στις προηγούμενες είχε προσπαθήσει στο πνεύμα της ανανέωσης των ψηφοδελτίων να τον θέσει εκτός, όμως, όπως και τότε, έτσι και τώρα ο πρώην Πρόεδρος της ΝΔ τον πρόλαβε και ανακοίνωσε σε δημοσιογράφους την υποψηφιότητά του.

Άλλωστε ο κ. Έβερτ είναι χολωμένος με την περίπτωση του γαμπρού του, Πέτρου Δούκα και θεωρείται απίθανο να μην κατέβει στις εκλογές. Δύσκολα θα μπορέσει να τον πείσει πλέον ο Κώστας Καραμανλής να μην κατέβει, αφού με δηλώσεις του στον τύπο έχει προεξοφλήσει την υποψηφιότητά του.

Ποια θα είναι όμως τα νέα πρόσωπα στα ψηφοδέλτια του κόμματος; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας stifora.gr με σταυρό θα δοκιμάσει αυτή την φορά την τύχη του ο πρώην Ευρωβουλευτής, δημοσιογράφος Μανώλης Μαυρομμάτης στην Α’ Αθήνας.

Για πρώτη φορά θα κατέβουν ο διοικητής του ΟΑΕΔ Γιώργος Βερναδάκης στη Β’ Αθήνας, και ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Γιάννης Ανδριανός ο οποίος θα είναι υποψήφιος στην Αργολίδα. Ενώ στην Κεφαλονιά θα κατέβει η κυρία Σοφία Λουκέρη. Στην Δράμα θα κατέβει ο Θόδωρος Δαμιανός (στις προηγούμενες ήταν υποψήφιος στη Β’ Αθηνών).

Στην Ξάνθη τέλος θα κατέβει ο κ. Φίλιππος Τσαλίκης γενικός γραμματέας του Υπουργείου Ανάπτυξης. Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων θα σας έχουμε ενήμερους για την επιχείρηση «καθαρά» ψηφοδέλτια που ετοιμάζουν στη Ρηγίλλης στην πιο δύσκολη εκλογική αναμέτρηση για το κόμμα την τελευταία τετραετία.

WWW.STIFORA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...