Φρέσκα τηλεοπτικά νέα

*Όχι τόσο καλά τα πράγματα από θέμα τηλεθέασης το megalicious classics.Τα νούμερα δεν είναι αυτά που ευελπιστούσαν οι ιθύνοντες των καναλιών.. Μπορεί η νταντά και το είσαι το ταίρι μου να έχουν υψηλά νούμερα και να φτάνουν μέχρι τα 30% αλλά το δις εξαμαρτείν και οι τρεις χάριτες έχουν πάρει την κάτω βόλτα κάνοντας το υψηλότερο σε τέταρτο 15%...Φαίνεται οι έλληνες δεν προτιμούμε τόσο παλιές ελληνικές σειρές *Βγήκαν τα πρώτα τρέιλερ για την Πολυκατοικία και τις 7 θανάσιμες πεθερές. Τα σχόλια ποικίλουν.

*Πολύ καλά πάνε τα γυρίσματα στην Οικογένεια βλάπτει.. Οι συντελεστές είναι πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα και αναμένουν πολύ καλά νούμερα για την συγκεκριμένη σειρά. *Και τώρα που είπα γυρίσματα. Πολύ λίγες είναι οι σειρές ant1 και mega που έχουν παραδώσει επεισόδια μέχρι τώρα. Εκτός από τις περσινές σειρές που έχουν όσο να πεις ένα απόθεμα οι μόνες που έχουν παραδώσει μεγάλο υλικό είναι το «Τέσσερις» του Παπακαλιάτη που θα δούμε πολλά guest πρόσωπα και το Μίλα μου βρώμικα της Μυρτώς Κοντοβα. *Πάμε στον ant1 τώρα και τον φρέσκο πρωινό καφέ.Λίγα πράγματα έχουν ανακοινωθεί.. Οι Χαριτάτος-Καραμέρος μάλλον δεν θα είναι. Ο Σατσίδης θέλει να έχει μεγάλο ρόλο στην εκπομπή.. Η Βιβιάννα μάλλον θα έχει την στήλη της μόδας ενώ μπορεί να δούμε η την Δέσποινα Καμπούρη η ακόμα και τον Γιώργο Λιανό ως πανελίστες.. Η μόνη σίγουρη πάντως είναι η Ευγενία. *Πολύ καλά πάει το love bites. Εγώ προσωπικά έριξα πολύ γέλιο *Χαμός στο Χ-Factor..Καλές φωνές αλλά και πολλά σούργελα.το πλατό των live show θα αλλάξει και θα γίνει πολύ πιο εντυπωσιακό από το περσινο.. Παρουσιαστής θα είναι ο Mr.Είστε έτοιμοι; *Νηστικοί πράκτορες η εκπομπή μαγειρικής στο star με τον Θανάση Πάτρα και την Ντίνα Νικολάου.. Ξεκινούν και αυτοί στις 14 Σεπτεμβρίου, ημέρα Δευτέρα στις 10.15 *«Να ο Αυτιας» Πολύ καλά πάει ο κυριούλης σε νούμερα από την αρχή το είχα πει..Λέτε να περάσει και τον Παπαδάκη; *Σκορδά, Λαμπίρη ή Καραβάτου θα πάει καλύτερα; Και οι τρέις κατά την γνώμη υστερουν σε σχέση με περυσι στο πάνελ τους,για να δούμε! *Next top model με πολλές συμμετοχές. Καλά όλα ψώνια είναι; Αυτά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...