ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ ΤΗΣ “ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ” Ο ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΣΟΥΝΟΦ

misounofvasilis-palaiokostasvlastosΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΗ ΜΙΣΟΥΝΟΦ ΜΕ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟ, ΤΡΟΜΠΟΥΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΩΛΗΣΗ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΤΟ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕ ΡΟΥΚΕΤΕΣ;

Πολύ σοβαρή τελικά αποδεικνύεται η υπόθεση της σύλληψης του 45χρονου πρώην μπασκετμπολλίστα Μιχάλη Μισούνοφ που έγινε χτες το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή Πανόραμα. Στο υπόγειο του Σκοπιανού αρχιγκάκστερ(όπως αποδεικνύεται ότι είναι ο Μισούνοφ)βρέθηκαν δύο αντιαρματικές ρουκέτες RPG-8 σχεδόν πανομοιότυπες με αυτές που είχε χρησιμοποιήσει ο “Επαναστατικός Αγώνας” στο χτύπημά του στις 12 Ιανουαρίου 20ο7 εναντίον της Αμερικάνικης πρεσβείας αλλά όχι από την ίδια παρτίδα. Όπως προκύπτει από την έρευνα που κάνει η ΕΛΑΣ ο πρώην μπασκετμπολλίστας είχε γνωριστεί στη φυλακή με Βλαστό, Σκαφτούρο και όλα τα υπόλοιπα παιδιά και προμήθευε το συνδικάτο οπλισμό και εκρηκτικά. Δούλευε για νονούς και φουσκωτούς και αποτελούσε βραχίονα της παρανομίας. Η αστυνομία ψάχνει διασύνδεση Μισούνοφ-Παλαιοκώστα και εαν είχε πουλήσει όπλα στον φυγόποινο παραβατικό.

Αργά χτες το βραδυ η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης(που διαψεύδει ότι στις έρευνες συμμετείχε και η αντιτρομοκρατική)εξέδοσε αναλυτικό δελτίο τύπου:

Μετά από πολύμηνη μεθοδική αστυνομική έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης και αξιοποίηση αποδεικτικών στοιχείων, από άνδρες της Υπηρεσίας αυτής συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο τρεις ημεδαποί, 45, 50 και 29 ετών αντίστοιχα, ως μέλη εγκληματικής ομάδας.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την προανάκριση, οι ανωτέρω, κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, συνέστησαν δομημένη εγκληματική ομάδα και διέπραξαν παραβάσεις της νομοθεσίας περί εκρηκτικών υλών – όπλων, κλοπές, διακεκριμένες κλοπές, πλαστογραφία κατ’ επάγγελμα και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, σε βαθμό κακουργήματος.

Σε έρευνες που έγιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

α) Στην κατοχή του 45χρονου, ένα πολυτελές αυτοκίνητο τύπου ΤΖΙΠ, το οποίο είχε κλαπεί τον Οκτώβριο του έτους 2007 από την περιοχή Πανοράματος Θεσσαλονίκης, δύο φορητά αντιαρματικά τύπου RPG-8, Γιουγκοσλαβικής κατασκευής και προέλευσης, τέσσερα ωρολόγια χειρός μεγάλης αξίας, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει, ενώ όπως προέκυψε, προ μηνός είχε πουλήσει στον παραπάνω 29χρονο ένα πιστόλι και φυσίγγια αντί του ποσού των 900 Ευρώ.

β) Στην οικία του 50χρονου και σε ΙΧΕ αυτοκίνητο, τα κλειδιά του οποίου κατείχε, ένα περίστροφο διαμετρήματος 0,38’’ με έξι φυσίγγια στο βυκίο, ένα πιστόλι διαμετρήματος 7,65 mm με δύο γεμιστήρες που περιείχαν 13 συνολικά φυσίγγια, καθώς και 29 σφραγίδες Δημοσίων Υπηρεσιών, Αρχών και εταιριών.

Πέραν των ανωτέρω συνελήφθη ένας ακόμη ημεδαπός, 29 ετών, για κατοχή 25 γραμμαρίων χασίς, το οποίο και κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα.

Η έρευνα συνεχίζεται για τυχόν εμπλοκή των ανωτέρω σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

ΠΗΓΗ:ADIAKRITOS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...