ΔΕΝ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ Ο Μ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΜΠΡΑΒΟ ΔΕΝΔΙΑ!!!!

Το Ανώτατο Συνταγματικο Δικαστηριο της Γερμανίας έκρινε ότι ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεση της Siemens Μ. Χριστοφοράκος δεν μπορεί να εκδοθεί στη χώρα μας, καθώς τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται στην Ελλάδα (βάσει του σχετικού εντάλματος) έχουν παραγραφεί.

Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν ομόφωνη.

Ο Μ. Χριστοφοράκος θα παραμείνει κρατούμενος στις γερμανικές φυλάκες μέχρι η γερμανική δικαιοσύνη να αποφανθεί και για το δεύτερο ένταλμα που έχει εκδοθεί εις βάρος του.

H παραπάνω είδηση είναι από την ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ και όπως καταλαβαίνετε ο Χριστοφοράκος δεν θα λαλήσει για τις μίζες ΕΙΝΑΙ ακόμα μια ΑΠΟΤΥΧΙΑ της Κυβέρνησης Καραμανλή!!!!

Πριν από λίγο το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας έκρινε ότι ο Μιχάλης Χριστοφοράκος δεν μπορεί να εκδοθεί στην Χώρας μας. Για όλες τις περαιτέρω εξελίξεις και τις αντιδράσεις των κομμάτων θα σας ενημερώσουμε σε λίγο. Σίγουρα ήταν μια μη αναμενόμενη εξέλιξη που φυσικά θα χαροποίησε όσους πήραν «μαύρα» χρήματα από τα ταμεία της Siemens. Το δελτίο τύπου του Υπουργείου Δικαιοσύνης αναφέρει χαρακτηριστικά: "Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννης Τέντες ενημέρωσε σήμερα τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Νικόλαο Δένδια ότι το Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας ανέστειλε την απόφαση του Εφετείου του Μονάχου για παράδοση του κ. Μ. Χριστοφοράκου στην Ελλάδα". Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ντίνος Ρόβλιας, σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση SIEMENS - Χριστοφοράκου, έκανε την ακόλουθη δήλωση Σήμερα, μετά τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης, ολοκληρώθηκε σκάνδαλο εντός σκανδάλου. Η κυβέρνηση της Ν.Δ. δεν ήθελε την αλήθεια. Αρνήθηκε επανειλημμένα τις προτάσεις του Γιώργου Παπανδρέου για την διερεύνηση της υπόθεσης. Η Ν.Δ. είναι αυτή που μεθόδευσε και ολοκλήρωσε με τους ανθρώπους της την συσκότιση της υπόθεσης SIEMENS. Μια κρίσιμη φάση αυτής της μεθόδευσης είχε να κάνει με τις κινήσεις του κ. Χριστοφοράκου. Οι ευθύνες είναι βαρύτατες σε πολιτικό - και όχι μόνο - επίπεδο. Ο Ελληνικός λαός απαιτεί να μάθει την αλήθεια. Απαιτεί επίσης, θεσμικές αλλαγές για να μην επαναληφθούν τέτοιου είδους σκάνδαλα στο μέλλον. Περιμένει πρωτοβουλίες από μια νέα κυβέρνηση. Την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...