Έτοιμος να εκραγεί ο Νίκος Μουτσινάς

«Τι κάνεις αγόρι μου; Σε βλέπω στην εκπομπή του Τσαλίκη…».

Ο αυθόρμητος χαιρετισμός που δέχτηκε ο Νίκος Μουτσινάς από καλεσμένο του Alpha τον έκανε ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί.

Ο παρουσιαστής του «Δέστε τους» αν και πάντα θεωρούσε πως ο Γιώργος Τσαλίκης δεχόταν ειδική μεταχείριση, από υψηλόβαθμα στελέχη του σταθμού, ξαφνικά αισθάνθηκε πως κάποιοι εσκεμμένα, τον υπερπροβάλουν μειώνοντας τους υπόλοιπους της παρέας στα μάτια του τηλεοπτικού κοινού.

Σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντος του, ο Νίκος είναι έξαλλος βλέποντας πως άνθρωποι του καναλιού και κυρίως η Ρούλα Κορομηλά ξεχωρίζουν προκλητικά τον τραγουδιστή, ξεχνώντας πως η εκπομπή έχει τρεις κεντρικούς παρουσιαστές.

Μια ενόχληση που τον ακολουθεί και γίνεται ευδιάκριτη από όλους στην Κάτζα.

«Ο Μουτσινάς δεν είναι αυτός που ξέραμε στο Κους Κους…» αποκαλύπτει υπάλληλος του Alpha.

"Είναι μονίμως προβληματισμένος και αυτό του βγαίνει και στον αέρα. Έχει συνεχώς παράπονα και νεύρα, ενώ όταν βλέπει τον Τσαλίκη να βγαίνει από το γραφείο της κυρίας Κορομηλά γίνεται έξω φρενών και δεν το κρύβει...».

Είναι γεγονός ότι ο Γιώργος με τη Ρουλά διατηρούν πολύ ζεστές σχέσεις. Πέρα από τα επαγγελματικά τους, τους συνδέει και μια δυνατή φιλία με συνέπεια να μοιράζονται πολλά. Αυτό ίσως κάνει τον Τσαλίκη να… ξεχνιέται στο γραφείο της, δίνοντας αφορμή στους συμπαρουσιαστές του για διάφορα σχόλια.

«Όταν βλέπει πως όλοι είναι εχθρικοί απέναντι του, λογικό δεν είναι να βρει καταφύγιο στη φίλη και τηλεοπτική μέντορα του;», αναρωτιέται συνεργάτης της εκπομπής.

«Το κλίμα τον έχει αναγκάσει να είναι τυπικός και απόμακρος με όλους κοιτάζοντας μόνο τη δουλειά του. Ξέρει πως μόνο τη Ρούλα μπορεί να εμπιστευτεί, αλλά και να τη συμβουλευτεί, όχι μόνο για το πώς θα εξελιχθεί, αλλά και για το πώς θα αποφύγει και τις κακοτοπιές…».

Οι αντιδράσεις του Μουτσινά πάντως, καταγράφονται λεπτομερώς από όλους και τα στοιχήματα για την ώρα του με μεγάλου «μπαμ» πέφτουν βροχή.

Ο παρουσιαστής ωστόσο, αν και πιέζεται, εξακολουθεί να διατηρεί μια παράξενη σιωπή, χωρίς όμως να μπορεί να κρύψει την ένταση και την κακή διάθεση που τον διακατέχει λόγω του υπέρ Τσαλίκη κλίματος.

Οι πληροφορίες μάλιστα τον θέλουν να ετοιμάζει συμμαχίες, ώστε σιγά σιγά να σπάσει τον «τσαμπουκά» του τραγουδιστή, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, αποδεικνύοντας πως η εκπομπή μόνο του Τσαλίκη δεν είναι.

Το αν θα τα καταφέρει, θα το δείξει η πορεία και κυρίως οι αντοχές του, που ολοένα και μειώνονται.

STIFORA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...