Γνωστή Τρανσέξουαλ μηνύει πασίγνωστο Τραγουδιστή

Η γνωστή τρανσέξουαλ Εύα Κουμαριανoύ σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα stifora.gr αποκαλύπτει ότι έχει καταφύγει στη Δικαιοσύνη κατά πασίγνωστου Τραγουδιστή επειδή κινδυνεύει από αυτόν η ίδια της η ζωή!!!

Όπως ισχυρίζεται και αναφέρει χαρακτηριστικά μέσα στη μήνυση που έχει καταθέσει: « Στα τέλη Φεβρουαρίου του 2007 είχα σεξουαλική συνεύρεση με τον συνάδελφο και επί χρόνια φίλο μου …(αναφέρει το όνομα του τραγουδιστή) μέσα στο αυτοκίνητό του, σε χώρο της παραλιακής που είχε ως αποτέλεσμα να μας πιάσουν επ’ αυτοφώρω άνδρες της Αστυνομίας για εξακρίβωση στοιχείων. Τότε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια και ΜΜΕ έβγαλαν στη δημοσιότητα το γεγονός»

Αυτά αναφέρει η Εύα Κουμαριανού, τώρα πως από αυτό το περιστατικό φτάσαμε στις απειλές εκ μέρους του γνωστού τραγουδιστή και στις μηνύσεις από μέρους της , μπορείτε να παρακολουθήσετε στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα stifora.gr η Εύα Κουμαριανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...