Τι απαντά ο Αβραμόπουλος στον Γ. Παπανδρέου

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο Γ. Παπανδρεου σε επίσκεψή του στο Λαϊκό Νοσοκομείο δήλωσε πως : "Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τέλος στην απαξίωση και τη διάλυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας...έχουμε... χρέος απέναντι στον πολίτη, απέναντι στη δική μας ιστορία, αλλά και στις αρχές, τις αξίες που υπηρετούμε,να εξασφαλίσουμε ένα νέο Εθνικό Δημόσιο Σύστημα Υγείας, που θα εγγυάται την ασφάλεια, τη σιγουριά για κάθε ασθενή, για κάθε πολίτη, την ποιοτική υπηρεσία για κάθε πολίτη σ’ αυτή τη χώρα" Ο Δ. Αβραμόπουλος απάντησε σε αυτό και είπε πριν λίγο «Όταν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και στο όνομα των σκοπιμοτήτων της, θέτεις θέματα που δεν έχουν πρόβλημα, αυτό δείχνει, ότι δεν μπορείς να ασχοληθείς και να δώσεις λύσεις στα πραγματικά προβλήματα»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άλλο τίποτα? Ο Αβραμόπουλος και η ΝΔ διέλυσαν τα Νοσοκομεία? Για σκεφτείτε λίγο ότι από εκεί που έπαιρναν τις χοντομιζες οι διευθυνταδες τους ο Αβραμοπουλος τους τις έκοψε με το νόμο για τις κεντρικές προμήθειες των νοσοκομείων. Βγήκαν όλοι και φώναζαν γιατί τους χάλασε η μαρμελάδα.
Για το κάπνισμα όλα τα κανάλια είχαν βγάλει τους νυκτόβιους καταστηματάρχες που απειλούσαν θεούς και δαίμονες για να μην περάσει ο νόμος.
Ποιος από το ΠΑΣΟΚ έπιασε τις καυτές πατάτες? Θα βελτιωθούν τα νοσοκομεία με τις γενικολογίες του Γιωργάκη?

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...