ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΓΑΛΑΤΑ

Στη διάθεση του κοινού θα τεθούν από την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Γαλατάσαραϊ στο ΟΑΚΑ (17/9) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Οι «πράσινοι» ξεκινούν τις υποχρεώσεις του στο νεοσύστατο θεσμό, φιλοξενώντας την πιο δυνατή ομάδα του ομίλου στο Ολυμπιακό Στάδιο την επόμενη Πέμπτη και ο κόσμος αναμένεται να δώσει βροντερό παρόν.

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» θα μπορούν από αύριο (Πέμπτη) να προμηθευτούν τα «μαγικά χαρτάκια» για τον αγώνα κόντρα στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης. Οι τιμές των εισιτηρίων προς διάθεση κυμαίνονται από 15€ έως 60€. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Ενδιαφέρον της Μπλάκμπερν για Σισέ

Στο στόχαστρο της Μπλάκμπερν βρίσκεται σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα ο Τζιμπρίλ Σισέ. Τα «ρόδα» αναμένεται να κινηθούν για τον Γάλλο φορ τον Ιανουάριο, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα συναινέσει στην παραχώρηση του έξι μόλις μήνες μετά την απόκτηση του.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε έφεση κατά της τιμωρίας του Τζιμπρίλ Σισέ από την UEFA με τρεις αγωνιστικές και αισιοδοξεί για τη μείωση της ποινής σε δύο αγωνιστικές.

Πηγή: www.goal.com/gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...