Γιατί δεν έκανε σήμερα εκπομπή ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος;

Ενώ ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης περιμένει στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών να εκδικαστεί η μήνυση που του έκανε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος για δημοσιεύματα που όπως ισχυρίζεται ο Μάκης έγραψε στο blog fimotro συκοφαντικά για το πρόσωπό του (o Γιάννης Παπαγιάννης αρνείται ότι έχει γράψει οποιοδήποτε κείμενο για τον Μάκη), η μήνυση που έκανε ο Παπαγιάννης προς αυτόν για συκοφαντικά δημοσιεύματα εναντίον του εκκρεμεί όπως και το αυτόφωρο.

Για όλα αυτά σας είχε ενημερώσει πρώτη η ηλεκτρονική μας εφημερίδα stifora.gr που βρίσκεται από την πρώτη στιγμή κοντά στην διαμάχη των δυο δημοσιογράφων. Μάλιστα στην μήνυση που κατέθεσε χθες ο Γιάννης Παπαγιάννης για συκοφαντική δυσφήμιση μέσω ανάρτησης στην ηλεκτρονική εφημερίδα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και επιφέρει αυτόφωρο δεν είχαμε σύλληψη του γνωστού δημοσιογράφου.

Σήμερα ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δεν έκανε την προγραμματισμένη του καθημερινή εκπομπή στον ΑΝΤ1 «Ο Άγνωστος Μ» και κανείς δεν γνωρίζει τον λόγο. Η εκπομπή του μεταδίδεται καθημερινά 15:00-16:00 από την συχνότητα του ant1 radio και σήμερα την ώρα αυτή ακούσαμε την εκπομπή τα «Κακά Κορίτσια» που παίζει αργότερα. Παίρνοντας τηλέφωνο τον ραδιοφωνικό σταθμό μας ενημέρωσαν ότι η εκπομπή του Μάκη δεν θα μεταδοθεί σήμερα εξαιτίας της συνέντευξης τύπου του Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ Γ. Παπανδρέου που μας είπαν ότι θα ξεκινούσε στις 15:30.

Όμως η αλήθεια είναι ότι η συνέντευξη τύπου του Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ ήταν προγραμματισμένη για τις 16:00 και μάλιστα τελείωσε κανονικά η εκπομπή τα «Κακά Κορίτσια» που για άγνωστο λόγο «κάλυψαν» το κενό της εκπομπής του Μάκη και μετά το δελτίο ειδήσεων που ακολούθησε έγινε πολύ αργότερα σύνδεση με το Ζάππειο Μέγαρο όπου έδινε την προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου ο Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Επομένως για ποιο λόγο ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δεν παρουσίασε σήμερα την ραδιοφωνική του εκπομπή;

Το δικαστήριο του Γιάννη Παπαγιάννη πήρε αναβολή για μετά τις εκλογές. Ενώ το Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δεν έχει κάνει ταυτοποίηση του Γιάννη Παπαγιάννη που να τον συνδέει με το blog fimotro.

Διαβάστε επίσης:Κινδυνεύει με αυτόφωρο ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

πηγή: www.stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...