ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: "ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ Ο ΣΙΣΕ"

Για όλα τα θέματα που απασχολούν τον Παναθηναϊκό πήρε θέση ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο οποίος υποστήριξε πως οι προσδοκίες από τον Σισέ είναι μεγάλες.

Ο αντιπρόεδρος των «πρασίνων», μιλώντας στον Sentra FM, αναφέρθηκε στο προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ, διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ των μεγαλομετόχων της ομάδας ενώ δεν παρέλειψε να καυτηριάσει το θέμα της διαιτησίας.

Αναλυτικά:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Η ομάδα προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον δύσκολο αυτό αγώνα και γίνεται ακόμα δυσκολότερος διότι αν έχεις χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια και είσαι η ΑΕΚ δεν θες να χάσεις και τρίτο. Το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες έχουν αντιληφθεί την κατάσταση και εντείνουν τις προσπάθειές τους για το πέντε στα πέντε».

Για το αν είναι παιχνίδι ορόσημο: «Δεν θέλω να είμαι τόσο κατηγορηματικός. Υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες στο ποδόσφαιρο. Τρία ματς αποτυχημένα για μια ομάδα που πρωταγωνιστεί είναι πάρα δύσκολο να συμβεί. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να υπερβάλει εαυτόν, να έχει τύχη μαζί του. Αλλά το ποδόσφαιρο έχει άλλους κανόνες και στο γήπεδο είναι αλλιώς και εκεί κρίνεται το αποτέλεσμα. Κάθε αγώνας έχει τη δυσκολία του. Η ψαλίδα έχει μικρύνει εάν οι μεγάλοι δεν παίξουν έξυπνα, πονηρά και συγκεντρωμένα».

Για το φετινό Παναθηναϊκό: «Έχουμε ακριβώς αντίθετη πορεία με αυτές που είχαμε συνηθίσει. Πηγαίνουμε καλά στην Ελλάδα και αποκλειστήκαμε στην Ευρώπη, ενώ συνήθως γινόταν το αντίστροφο. Τώρα έχουμε κάνει το τέσσερα στα τέσσερα και ευελπιστούμε σε ισόποσους αγώνες να έχουμε και ανάλογες νίκες. Σε κάθε αγώνα κρίνεται ο Παναθηναϊκός και η πολυμετοχικότητα. Είναι ζωντανός οργανισμός και έχει τρία εκατομμύρια κόσμο από πίσω. Αυτό που επιθυμούμε είναι να είμαστε οι πρώτοι που θα κόψουμε το νήμα, αυτός είναι ο στόχος και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον πετύχουμε».

Για τα διοικητικά της ομάδας: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Από πέρυσι είναι πολυμετοχικός. Πολλές φορές υπάρχει διαφορετική προσέγγιση σε κάποιο πρόβλημα. Αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει διαφορά αντιλήψεων. Το ποδοσφαιρικό τμήμα λειτουργεί κανονικά. Μπορεί καμιά φορά από υπερβολική αγάπη να γίνει κάποια δήλωση αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα ή ότι είναι τσακωμένοι. Υπάρχουν πολλές εφημερίδες και πρέπει να γράψουν κάτι. Προβάλλονται τα αρνητικά συνήθως που είναι και στα όρια του υπερβολικού, αλλά εγώ σας διαβεβαιώ ότι δεν τρέχει τίποτα».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του Σαλπιγγίδη: «Δεν το γνωρίζω, δεν έχω τέτοιες αρμοδιότητες. Αλλά η γνώμη μου είναι ότι έπρεπε ήδη να έχει κλείσει. Στο ξεκίνημα της χρονιάς ήταν ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής, τώρα ίσως να τον πέρασε ελαφρώς ο Τοροσίδης. Η φιλοτιμία του είναι απαράμιλλη, είναι καλό παιδί με αγωνιστικότητα μέχρι το 90'. Πρέπει να ανανεωθεί το συμβόλαιό του το συντομότερο δυνατόν. Δεν βρίσκονται τέτοια παιδιά εύκολα».

Για τον Σισέ: «Το ότι δεν αποδίδει τα αναμενόμενα είναι γεγονός. Έχουμε προσδοκίες και ο ίδιος έχει μεγάλες περγαμηνές. Αν θα τον βάλει την Κυριακή είναι θέμα προπονητή. Θα βρει ρυθμό, θέλει να βοηθήσει, αγωνίζεται αλλά δεν του βγαίνουν ακόμα οι φάσεις για γκολ».

Για τη διαιτησία: «Είναι η καυτή πατάτα στην Ελλάδα. Πολλές φορές όχι χωρίς αιτία, το παρακάναμε όμως όλοι μας. Πρέπει να γίνει κάποτε μια συμφωνία, ας πούμε ότι για τον πρώτο γύρο δεν θα μιλήσει κανείς για διαιτησία. Με τον όρο όμως και τα αρμόδια όργανα να εφαρμόσουν τους κανονισμούς σωστά. Νομίζω έχουμε καλούς διαιτητές, όχι όμως πως είναι και η προκατάληψη άδικη. Υπάρχουν τα ερεθίσματα αλλά το παρακάνουμε. Διαιτησία χωρίς λάθος δεν υπάρχει. Να την αφήσουμε να λειτουργήσει. Άνθρωποι είναι και αυτοί και επηρεάζονται. Κάποια στιγμή να σταματήσει όλη αυτή η ιστορία. Πρέπει όμως και τα όργανα να λειτουργούν υποδειγματικά και θα τιμωρούνται και παραδειγματικά. Με ειλικρίνεια και δικαιοσύνη».

Πηγή: www.goal.com/gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...