Μοντέλα πάει να τυλίξει πασίγνωστο εφοπλιστή μένοντας έγκυος

Αποφασισμένη να παντρευτεί μέχρι το χειμώνα το ζάμπλουτο γόνο, με τον οποίο συνδέεται τελευταία, εμφανίζεται γνωστό σέξι μοντέλο.

Όπως ακούστηκε να λέει στην παρέα της μάλιστα, δεν πρέπει να χάσει την ευκαιρία, αφού ο σύντροφός της, όχι μόνο αποτελεί… χρυσωρυχείο, αλλά είναι και ο ιδανικός για να διαγράψει όλες τις φήμες που κυκλοφορούν για τις… ροζ δραστηριότητές της.

Ο εφοπλιστής ωστόσο, ο οποίος προέρχεται ήδη από έναν αποτυχημένο γάμο, αν και φαίνεται μαγεμένος από την ομορφιά της γυναίκας, δε δείχνει διατεθειμένος για δεύτερο στεφάνι.

Εκείνη όμως είναι αποφασισμένη να τα παίξει όλα για όλα, χρησιμοποιώντας ως μέσω πίεσης ακόμα κι ένα παιδί.

«Κάνει προσπάθειες για να μείνει έγκυος…» λέει συνάδερφος του μοντέλου.

«Γνωρίζει τη λατρεία του για τα παιδιά και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι δεν πρόλαβε να αποκτήσει παιδάκι από τον πρώτο του γάμο…».

Στους καλλιτεχνικούς κύκλους, η κοπέλα διακρίνεται για το πείσμα και την αποφασιστικότητά της και όσοι την ξέρουν καλά, επιμένουν πως δε θα αργήσει να πετύχει το στόχο της. Και σύμφωνα με το περιβάλλον της, όσο εύκολο ήταν να τον σταμπάρει και να τον σαγηνεύσει, άλλο τόσο εύκολο είναι και το να τον τυλίξει.

Η σχέση του άντρα με το μοντέλο ωστόσο και κυρίως η επιμονή εκείνης να εισχωρήσει στον κύκλο και στην οικογένειά του, έχει κάνει έξω φρενών τους δικούς του, οι οποίοι θεωρούν επικίνδυνη τη συγκεκριμένη γυναίκα. Άλλωστε, τα όσα ακούγονται γύρω από το όνομα και την προσωπική της ζωή δεν είναι και τα ιδανικά για να σταθεί στο πλευρό ενός σημαντικού ανθρώπου.

Συγγενικό πρόσωπο του εφοπλιστή μάλιστα αποκαλύπτει:

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ WWW.STIFORA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...