Τρίχρονος έπεσε από τον 12ο... σε μοτοσικλετιστή


Άγιο είχε ένα τρίχρονο αγόρι από την Ταϊβάν. Έπεσε από τον 12ο όροφο πολυκατοικίας και προσγειώθηκε… πάνω σε έναν διερχόμενο μοτοσικλετιστή! Σύμφωνα με την China Times, το περιστατικό έγινε στο προάστιο Σανσία, έξω από την Ταϊπέι, το απόγευμα του Σαββάτου. Ο 25χρονος άνδρας στάθμευσε το μηχανάκι του δίπλα στο κτίριο, το απόγευμα του Σαββάτου, για να αγοράσει γάλα από παρακείμενο κατάστημα.

Αφού τελείωσε, ανέβηκε στο όχημα για να επιστρέψει σπίτι του, όταν ξαφνικά έπεσε πάνω στον αριστερό του ώμο και, τελικά, στο πεζοδρόμιο, το αγόρι από τον 12ο όροφο.



Ο άτυχος άνδρας έχασε την ισορροπία του, έπεσε από το μοτοποδήλατο και λιποθύμησε, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στον αριστερό καρπό. Το παιδί έπεσε σε κώμα και υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία.

Και οι δύο διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο. Ο ενήλικος πήρε εξιτήριο χθες, ενώ το 3χρονο αγόρι ανέκτησε τις αισθήσεις του και αναρρώνει στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...