Σοκ: Ειδεχθή βασανιστήρια σε γατάκι που τελικά επιβίωσε

Bookmark and Share

Οι λέξεις δεν αρκούν για να περιγράψουν την απανθρωπιά μερικών νεαρών που βασάνισαν με τρομερό τρόπο ένα μικρό γατάκι μόλις 10 εβδομάδων, το οποίο χρωστάει τη ζωή του στο πνεύμα μαχητή που το διακρίνει και σε ένα φιλόζωο άνθρωπο που έτυχε να περνάει από την περιοχή, όπου σημειώθηκε το περιστατικό. Όλα έγιναν στις 17 Αυγούστου στο Lee County της Φλόριντα των ΗΠΑ. Μια παρέα νεαρών είχε πιάσει το αρσενικό γατάκι και το βασάνιζε σε εξωτερικό χώρο, κοντά σε δρόμο που δεν ήταν πολυσύχναστος. Ο άγνωστος «σωτήρας» του Palooka, όπως ονομάστηκε το γατάκι, έτυχε να περνάει από το σημείο και όταν τον αντιλήφθηκαν οι νεαροί, το έβαλαν στα πόδια. Αμέσως περισυνέλεξε το γατάκι και το πήγε στον κτηνίατρο, όπου και έμεινε περίπου μια εβδομάδα μέχρι να γίνει καλύτερα. Ο κτηνίατρος είπε ότι ο Palooka ήταν στα πρόθυρα του θανάτου, όταν έφτασε στα χέρια του.

Το γατάκι υποβλήθηκε σε σειρά πολύωρων χειρουργικών επεμβάσεων, αφού είχε πολύ σοβαρά τραύματα στο δέρμα και τα πόδια του, τα οποία είχαν εγκαύματα. Οι δράστες της ειδεχθούς πράξης δεν εντοπίστηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...