Το τελευταίο αντίο στον Νίκο Γαρουφάλλου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 14:00 το μεσημέρι στο Γ' Νεκροταφείο η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού Νίκου Γαρουφάλλου, ο οποίος έχασε προχθές τη μάχη για τη ζωή.

Ο 72 χρονος γνωστός ηθοποιός νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Ευαγγελισμού» με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έπειτα από τροχαίο ατύχημα που είχε στο Λουτράκι πριν από μία εβδομάδα, όταν παρασύρθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο στον κεντρικό δρόμο της πόλης.

Ο Νίκος Γαρουφάλλου όλη αυτή την εβδομάδα, υποστηριζόταν μηχανικά και έδωσε μεγάλη μάχη για να μείνει στη ζωή. Όλες αυτές τις δύσκολες ώρες στο πλευρό του βρισκόταν η συζυγός του, η γνωστή σεναριογράφος και ηθοποιός Κάκια Ιγερινού, τα δυο τους παιδιά αλλά και στενοί φίλοι τους.

Στην κηδεία έδωσαν το παρόν πάρα πολλοί ηθοποιοί και φίλοι του ηθοποιού, όπως ο Θανάσης Βέγγος, ο Γιάννης Μπέζος, ο Τάσος Χαλκιάς , η Κατερίνα Δανδουλάκη, ο Γιάννης Φέρτης, η Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου , ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και πολλοί άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...