ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ....

Bookmark and Share

Αεροσκάφος τύπου PZL (Πετζετέλ) που συμμετείχε σε επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς στην Κεφαλονιά, κατέπεσε στις 12:45, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο πιλότος.

Την οδύνη του για τον τραγικό θάνατο του σμήναρχου εξέφρασε με μήνυμά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. «Ο τραγικός θάνατος του σμήναρχου Στέργιου Κωτούλα μας συγκλόνισε. Ένας νέος άνθρωπος που έδινε τη μάχη με τη φωτιά, έπεσε στη πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Εκφράζω την οδύνη και τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους δικούς του, καθώς και τη συμπαράσταση μου σε όλους τους συναδέλφους του», αναφέρει στο μήνυμά του ο κ. Παπούλιας.

«Θέλω να εκφράσω τη συντριβή μου, τη θλίψη όλων μας, τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου για την απώλεια του πιλότου του πυροσβεστικού αεροσκάφος, την ώρα που με αυταπάρνηση εκτελούσε το δύσκολο καθήκον του», δήλωσε σχετικά με το τραγικό συμβάν ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.

«Η παλαιότητα και η καταπόνηση των συγκεκριμένων αεροσκαφών, καθώς και οι μεγάλες ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό αποδεικνύεται με δραματικό τρόπο ότι δεν έχουν επιπτώσεις μόνο στην αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων κατάσβεσης πυρκαγιών, αλλά δημιουργούν κινδύνους για την ίδια τη ζωή των ανθρώπων που παίρνουν μέρος σε αυτές», παρατήρησε από την πλευρά του το ΚΚΕ, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του πιλότου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...