ΑΦΗΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ

Bookmark and Share

Η μεταγραφή του Φερναντίνιο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, ο χρόνος πιέζει καθώς η μεταγραφική περίοδος εκπνέει και όπως όλα δείχνουν εφόσον δεν αποκτηθεί τελικά ο Βραζιλιάνος η θέση του αριστερού χαφ θα καλυφθεί από τους υπάρχοντες παίκτες του Ολυμπιακού, τουλάχιστον ως τον Ιανουάριο.

Χρονικά περιθώρια αλλά και επιλογές για κάποια μεταγραφή μέχρι τη Δευτέρα (31/8) δεν υπάρχουν. Ο Μαντσίνι μπορεί να μην βρίσκει ακόμα ομάδα, ωστόσο δεν πείθεται να έρθει στην Ελλάδα, ενώ ένας άλλος παίκτης που απασχόλησε τον Ολυμπιακό, ο Κουαρέσμα, θα παραμείνει στην Ίντερ και θα κριθεί ξανά τον Ιανουάριο.

Συνεπώς, ή Φερναντίνιο ή τίποτα για τον Ολυμπιακό, που δίνει μάχη για να αποκτήσει το Βραζιλιάνο. Οι "ερυθρόλευκοι" κατέθεσαν νέα βελτιωμένη πρόταση τα ξημερώματα και ενώ έχουν ήδη συμφωνήσει με την Μπαρουέρι, την Ιράτι που έχει το 25% των δικαιωμάτων του παίκτη και με μία εταιρία μάνατζερ που εμπλέκεται, βρίσκεται τοίχο στον ατζέντη του παίκτη.

Ο τελευταίος προτρέπει τον πελάτη του να πάει στη Χέρτα και όχι στον Ολυμπιακό, που έχει καταθέσει καλύτερη πρόταση. Η τελευταία προσφορά των πρωταθλητών Ελλάδας έφτασε τα 4 εκ. ευρώ. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι έξω φρενών με την εμπλοκή όλων αυτών των ανθρώπων.

"Είναι χειρότερη υπόθεση και από αυτή του Ντιόγκο. Είναι απίθανο αυτό που γίνεται στις μεταγραφές των Βραζιλιάνων και πρέπει η ΦΙΦΑ να ασχοληθεί με το θέμα. Πρέπει να μιλήσεις τρεις-τέσσερις διαφορετικές πλευρές για μία μεταγραφή", έλεγαν χαρακτηριστικά άνθρωποι έμπειροι στα μεταγραφικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...