ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ZOUGLA.GR

Οι συνομιλίες του Π. Βλαστού μέσα από τις φυλακές

Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2009, 12:25

Από το σωφρονιστικό κατάστημα όπου κρατείται, ο Παναγιώτης Βλαστός ελέγχει κάθε κίνηση του συνδικάτου. Οι επαφές του με ανθρώπους που ελέγχουν τη νύχτα -και όχι μόνο- είναι καθημερινές, και η ενημέρωση που έχει από αυτούς σχεδόν άμεση. Όταν, μάλιστα, κάτι πάει "στραβά", το ύφος του αλλάζει και γίνεται αυστηρός. Οι συμβουλές και οι κανόνες που πρέπει να ακολουθηθούν κατά γράμμα, ακούγονται με προσήλωση από τους συνομιλητές του. Η zougla.gr δημοσιεύει ακόμη ένα απόσπασμα ηχητικού ντοκουμέντου μέσα από τις φυλακές. Στο πρώτο κομμάτι θα τον ακούσετε να μιλά με συνεργάτες του και να τους συστήνει υπομονή για τις δουλειές που έχουν μπει στο πρόγραμμα.

Σ' ένα άλλο απόσπασμα, ο Βλαστός συνομιλεί με δύο συνεργάτες του, οι οποίοι προφανώς παρακολουθούν κάποιον. Εκείνοι ακούγονται αγχωμένοι, κι αυτός προσπαθεί να τους δώσει οδηγίες για... καλύτερο αποτέλεσμα. Ο όγκος των ηχογραφημένων συνομιλιών, όπως εύκολα μπορεί κανείς ν' αντιληφθεί, είναι τεράστιος. Αργά το απόγευμα μπορείτε να ακούσετε μεγάλα αποσπάσματα από τις συνομιλίες αυτές, μέσα από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...