ΤΑ "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ" ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ZOUGLA.GR

Ερωτικό σκάνδαλο με πασίγνωστη <span class=παρουσιάστρια" border="0" align="absmiddle">

Ερωτικό σκάνδαλο με πασίγνωστη παρουσιάστρια

12 Ιουλίου 2009, 16:27 Ιάσωνας Κυριακού

Ερωτικό σκάνδαλο... που «έσκασε» μέσα στο Σαββατοκύριακο, έρχεται να αναστατώσει την σόου μπιζ και... όχι μόνο.

Η είδηση είναι καυτή... Η πασίγνωστη παρουσιάστρια, με τις μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό της, είναι παντρεμένη με παιδιά και ουδέποτε έδωσε αφορμές για να συζητηθεί έστω και το παραμικρό που θα αφορούσε στην προσωπική της ζωή, γι’ αυτό και η είδηση «έπεσε» σαν βόμβα.

Ο νεαρός επιχειρηματίας, ο οποίος με τις σχέσεις του έχει απασχολήσει αρκετές φορές τα πηγαδάκια της σόου μπιζ, αλλάζει τις ερωτικές του συντρόφους σαν τα... πουκάμισα. Η παρουσιάστρια είπε ψέματα στον σύζυγό της πως θα ταξιδέψει στην Κύπρο για επαγγελματικούς λόγους, αφού είχε κανονίσει ερωτικό ταξιδάκι με τον... καλό της.

Σάββατο πρωί και στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος καταφθάνει η παρουσιάστρια συνοδευόμενη από τον σύζυγό της. Ο ανυποψίαστος άντρας της, αφού την... έβαλε στο αεροπλάνο, έφυγε ήσυχος για το σπίτι.

Ο... ερωτύλος επιχειρηματίας περιμένει την αγαπημένη του, μέσα στο αεροπλάνο, καθώς δεν ήθελαν να τους δει κανείς στο αεροδρόμιο. Κάθισαν σε διαφορετικές θέσεις και απλά κοίταζαν ο ένας τον άλλον και χαμογελούσαν. Μόλις έφτασαν στην Κύπρο, πήραν μαζί ταξί, κατευθύνθηκαν προς το πολυτελές ξενοδοχείο και από το Σάββατο το πρωί το παράνομο ζευγάρι δε βγήκε από τη σουίτα ούτε στιγμή.

Κάθε δικό μας σχόλιο νομίζω ότι περιττεύει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...