ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ "STIFORA.GR"

Ερωτοχτυπημένη με τον αδερφό της Μενεγάκη παντρεμένη κοσμική Αθηναία

Φωτιές άναψε με την παρουσία του στη Μύκονο ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρής.

Κι από τις φλόγες του 24χρονου, φαίνεται πως έγινε… παρανάλωμα, κοσμική παντρεμένη Αθηναία, η οποία ξετρελάθηκε από την ομορφιά του νεαρού. Τόσο, που δηλώνει στις φίλες της αποφασισμένη να τον κατακτήσει.

Η γνωστή κυρία απολάμβανε με την παρέα της, ένα μπάνιο στην Ψαρού, όταν πέρασε από μπροστά της ο ηλιοκαμένος Θοδωρής, μαζί με τη διάσημη αδερφή του.

«Της κόπηκε η ανάσα…» αποκαλύπτει λουόμενη της διπλανής ξαπλώστρας, που άκουσε τα έντονα σχόλια της γυναίκας, προς τη συντροφιάς της.

«Άρχισε να λέει διάφορα επίθετα σεξουαλικού περιεχομένου για το αγόρι, ενώ έλεγε και ξαναέλεγε, ότι θα έδινε τα πάντα για μια νύχτα με τον όμορφο νεαρό…».

Ωστόσο, οι πληροφορίες θέλουν την επιχειρηματία να μην έμεινε στα λόγια, αρχίζοντας έναν αγώνα… καταδίωξης, του Θοδωρή.

« Άρχισε να ψάχνει με μανία τη Μενεγάκη, δήθεν για επαγγελματικούς λόγους…», μας εξομολογείται επιχειρηματίας της περιοχής, που ερωτήθηκε από την ερωτοχτυπημένη κυρία, για την παρουσία της οικοδέσποινας του «Καφέ με την Ελένη» στα Ματογιάννια.

«Με ρώτησε πάνω από πέντε φορές αν είδα τη Μενεγάκη κι αν ήταν μόνη, ενώ πήγαινε πάνω κάτω πανικόβλητη, με 3φίλες της. Την τελευταία φορά μάλιστα αναγκάστηκε να ψωνίσει, για να μου ρίξει στάχτη στα μάτια, όμως κατάλαβα από τα συνωμοτικά που έλεγαν οι γυναίκες, πως για κάποιο συγκεκριμένο λόγο, έψαχνε την Ελένη και κατάλαβα περί τίνος πρόκειται, όταν είδα να περνά απέξω η παρουσιάστρια με τον άντρα της και μια από τις φίλες της κυρίας, άρχισε να φωνάζει πως δεν είναι μαζί ο μικρός…».

Γεγονός είναι πάντως πως η κοσμική Αθηναία δεν είναι η μόνη που ξετρελάθηκε με τον Θοδωρή, αφού ο μικρός αδερφούλης της Ελένης Μενεγάκη έχει εξελιχθεί σε έναν γοητευτικό άντρα, για τον οποίο, όχι μόνο καμαρώνει η αδερφή του, αλλά και προσπαθεί να τον προστατεύσει από τις ερωτικές παγίδες…

ΠΗΓΗ:WWW.STIFORA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...