Αναστατώνει και… ξεχνάει η Kim Kardasian

Αναστατώνει και… ξεχνάει η Kim Kardasian

Τόνοι μελανιού έχουν χυθεί προκειμένου να περιγράψουν τις… αρετές της Kim Kardasian, ωστόσο η Αμερικανή καλλονή δικαιώνει την γνωστή κινεζική παροιμία, σύμφωνα με την οποία «μία εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις».

Όταν, μάλιστα, οι φωτογραφίες απεικονίζουν την 28χρονη πρώην παίκτρια reality με μικροσκοπικό bikini, το οποίο μετά βίας καλύπτει τις καμπύλες της, τα λόγια είναι απολύτως περιττά.

Ωστόσο, εκτός από όμορφη, η Kim αποδείχθηκε και ξεχασιάρα, καθώς λίγο έλειψε να «εγκλωβιστεί» σε αεροδρόμιο της Νότιας Αφρικής, με κίνδυνο να… κάνουμε μαύρα μάτια να την ξαναδούμε.

Η διάσημη Kim μόλις είχε πατήσει το πόδι της στη «μαύρη ήπειρο» στο πλευρό του αρραβωνιαστικού της, αθλητή του αμερικανικού football, Reggie Bush, όταν κατά τη διαδικασία του ελέγχου διαβατηρίων συνειδητοποίησε ότι έχει ξεχάσει τα ταξιδιωτικά της έγγραφα στο αεροπλάνο.

Όπως ήταν φυσικό, οι τοπικές Αρχές της απαγόρευσαν την είσοδο στη χώρα, και έπειτα από παρακαλετά της ίδιας και του συντρόφου της επετράπη στον Reggie να επιστρέψει στο αεροπλάνο και να αναζητήσει το διαβατήριό της.

Τέλος καλό, όλα καλά, λοιπόν, τόσο για το λαμπερό ζευγάρι, όσο και για τα εκατομμύρια των θαυμαστών της Kim Kardasian.

πηγή: www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...