Η ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΠΛΕΥΡΗ

Σε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης και φυσικά της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, ο Ευρωβουλευτής πλέον του ΛΑ.Ο.Σ, Θάνος Πλεύρης μιλάει με θάρρος για όλα (σκάνδαλα, λαθρομετανάστευση, συνεχείς τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο κ.ο.κ). Επισημαίνει για πρώτη φορά τον κίνδυνο, εάν δε ληφθούν κάποια μέτρα, «να μας κυβερνούν τα ΜΜΕ και όχι οι πολιτικοί». Μας λέει για τα «ανεξάρτητα» σημερινά ΜΜΕ. Εξηγεί τους λόγους για τους οποίους είναι αντίθετος με το σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών.

Απαντάει στις επικρίσεις που δέχεται εξαιτίας των ακραίων απόψεων του πατέρα του. Αναγνωρίζει με αφοπλιστική ειλικρίνεια ότι βγήκε βουλευτής εξαιτίας του ονόματος και της φήμης του πατέρα του. Αναλύει μπροστά στην κάμερα της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας τις ενδιαφέρουσες απόψεις του για τα ζητήματα που απασχολούν τους νέους ανθρώπους.

Παίρνει θέση χωρίς περιστροφές για το θέμα της επωνυμίας ή μη των blogs, μας μιλάει για την προσωπική του ζωή, (σε λίγους μήνες γίνεται πατέρας), και μας «κερδίζει» με την άνεση που χειρίζεται την ελληνική γλώσσα, αλλά και το γεγονός ότι δεν αρνήθηκε να απαντήσει σε καμιά ερώτησή μας. Τέλος, μας δίνει την καλύτερη ευχή για τη νέα μας ηλεκτρονική εφημερίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...