ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΔΙΩΧΝΕΙ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ

Μυστήριο εκτυλίσσεται γύρω από το όνομα του Φερνάντο Μπελούτσι τις τελευταίες μέρες στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ της Αυστρίας. Ο Αργεντινός μέσος δεν δείχνει το παραμικρό θετικό στοιχείο με αποτέλεσμα να έχει εξοργίσει τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Η μεταγραφή… Ας πάμε έναν χρόνο πίσω και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2008 για να θυμηθούμε κάποια στοιχεία πολύ χρήσιμα για το θέμα. Ο Ολυμπιακός απέκτησε έναντι του ποσού των 7,4 εκατομμυρίων ευρώ το 50% του Αργεντινού πρώην μέσου της Ρίβερ Πλέιτ.

Όπως είναι λογικό ο κόσμος περίμενε έναν ποδοσφαιριστή να παίρνει την μπάλα και να κάνει μαγικά μέσα στο γήπεδο. Και είναι λογικό. Όταν αγοράζεις έναν ποδοσφαιριστή του οποίου η αξία αγγίζει τα 15 εκατομμύρια ευρώ περιμένεις να ανταποκριθεί ανάλογα στις καταστάσεις.

Την πρώτη του χρονιά στους «ερυθρόλευκους» ήταν σαν χρονιά προσαρμογής και δεν είχαν και ιδιαίτερες απαιτήσεις. Ούτε οι φίλαθλοι, ούτε η διοίκηση. Η δικαιολογία ήταν ότι ήρθε από την Λατινική Αμερική, ήταν η πρώτη του χρονιά στο Ευρωπαϊκό στερέωμα κτλ. Και την επόμενη σεζόν όμως κινήθηκε στα ίδια επίπεδα με κάποιες μικρές αναλαμπές κατά καιρούς.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ http://www.stifora.gr/article.php?id=3493

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...