"Πολύ μπλα-μπλα" από την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Την αναβάθμισή της, σε κεντρική παρουσιάστρια του "Πολύ μπλα-μπλα" πέτυχε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία κέρδισε στην άτυπη μάχη την Βάσια Λόη η οποία δεν επιθυμούσε την μετακόμισή της στην μεσημεριανή καθημερινή εκπομπή του σταθμού. Η απόφαση πάρθηκε από τον σταθμό γιατί η Σταματίνα ήξερε καλύτερα την εκπομπή αφού συμμετείχε ως ρεπόρτερ και πανελίστρια στο "Πολύ μπλα-μπλα".

Η Σταματίνα έχει πάρει πολύ σοβαρά τον ρόλο της και όπως μαθαίνουμε είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που οι υπεύθυνοι του σταθμού της έδωσαν αυτή την ευκαιρία. Από την πλευρά της Βάσιας Λόη υπάρχει ανακούφιση γιατί δεν ήθελε να "μπλέξει" με το καθημερινό μεσημεριανό, αφού η εκπομπή της το Σαββατοκύριακο «TV WEEKED» πάει πάρα πολύ καλά στα νούμερα τηλεθέασης και δεν ήθελε να την παρατήσει.

Όσο για το πάνελ του "Πολύ μπλα-μπλα" σίγουρα θα έχει μια τουλάχιστον αλλαγή αφού ο Άγγελος Πυριόχος αποχώρησε από το alter , και δεν θα είναι του χρόνου στο πάνελ της εκπομπής. Τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το πάνελ θα αποφασιστούν όταν επιστρέψει η Διευθύντρια του Ψυχαγωγικού Προγράμματος Ζήνα Κουτσελίνη από τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Στις 20 Αυγούστου έχουν ειδοποιηθεί όλοι οι συντελεστές της εκπομπής να βρίσκονται στις θέσεις τους. Η νέα τηλεοπτική χρονιά θα έχει αρκετές ακόμα εκπλήξεις στην μεσημεριανή ζώνη.

ΠΗΓΗ: WWW.STIFORA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...