Ένταση προκλήθηκε σήμερα στα δικαστήρια της Κατερίνης

Ένταση προκλήθηκε σήμερα στα δικαστήρια της Κατερίνης, όπου ήταν να γίνει η δίκη του υπεύθυνου εδρεύοντος στην Κατερίνη τηλεοπτικού σταθμού με την κατηγορία ότι προέβη σε εγκατάσταση και λειτουργία τηλεοπτικού σταθμού στην Βάβδο Χαλκιδικής από 1/1/2006 έως 31/7/2007 στη συχνότητα 46UHF, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής. Η ένταση προκλήθηκε μεταξύ του μηνυτή και του προεδρείου, καθώς και των δικηγόρων του κατηγορουμένου, όταν ο μηνυτής αντέδρασε έντονα στην αναβολή της δίκης, απευθυνόμενος προς το προεδρείο και τους δικηγόρους του κατηγορουμένου, τονίζοντας ότι παρόλο που ο σταθμός έχει ήδη καταδικαστική απόφαση ότι εκπέμπει παράνομα από την ίδια συχνότητα, συνεχίζει έως και σήμερα να λειτουργεί παράνομα σύμφωνα και με αποφάσεις του ΕΣΡ που έχει επιβάλει στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό και πρόστιμα. Ο μηνυτής ισχυρίστηκε ότι αφού αναβάλεται η δίκη θα πρέπει να σταματήσει και η παράνομη λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού, ώσπου να γίνει η δίκη.
Αναρτήθηκε από ΠΙΕΡΙΟΙ ΠΗΓΗ:http://www.argo-mme.gr/

2 σχόλια:

Fremendog είπε...

Σταύρο αν έχεις καιρό δες το παρακάτω:

http://strategy-geopolitics4.blogspot.com/2009/07/blog-post_9023.html

Fremendog είπε...

Η προοδευτική Αλβανία νομιμοποίησε τον πολιτικό γάμο ομοφυλοφίλων, γιατί όχι και η οπισθοδρομική Ελλάδα; Να τον χαίρεται τον αρθρογράφο της η «Καθημερινή»!

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_01/08/2009_324196

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...