Σε ποιους επιτίθεται ο Άδωνις Γεωργιάδης

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά το γάμο του ο βουλευτής Β’ Αθηνών του ΛΑ.Ο.Σ, Άδωνις Γεωργιάδης μιλάει αποκλειστικά στην stifora.gr χωρίς να "μασάει" τα λόγια του, και κυρίως αποδεικνύoντας ότι δε φοβάται το πολιτικό κόστος των δηλώσεών του. Αποκαλύπτει τον "ομφάλιο λώρο" που συνδέει την Κυβέρνηση με συγκεκριμένους «έγκυρους» δημοσιογράφους: «Ο κ. Αντώναρος διοχετεύει ειδήσεις σε δημοσιογράφους-παπαγαλάκια», λέει χαρακτηριστικά. Σχολιάζει με ιδιαίτερα βαρείς χαρακτηρισμούς τόσο την ψευδή είδηση της συνάντησης Ερντογάν-Καραμανλή, όσο και τις «φήμες» που διοχετεύθηκαν σε συγκεκριμένες εφημερίδες για μηχανική βλάβη και μη προσγείωση του σκοπιανού αεροσκάφους στην Κέρκυρα. Eίδηση που ήταν τελείως αναληθή.

Ασκεί αυστηρή κριτική στην Κυβέρνηση για το συγκεκριμένο θέμα, αποκαλώντας «βλακώδη» τη δικαιολογία τής «κατά εξαίρεση» προσγείωσης του σκοπιανού αεροσκάφους. Αποκαλεί «ορντινάντσες της Μπακογιάννη» δημοσιογράφους δήθεν έγκριτων εφημερίδων. Αναλύει το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών μιλώντας για «εκλογική πανωλεθρία της ΝΔ». Τονίζει την συμβολή του κόμματός του στο μείζον θέμα της λαθρομετανάστευσης. Ασκεί έντονη κριτική για τις οικονομικές εξαρτήσεις των ΜΜΕ. Παραδέχεται ότι στις μέρες μας «τα ΜΜΕ κυβερνούν και όχι η Βουλή».

Μιλάει με πάθος για την ενημέρωση μέσα από το διαδίκτυο, καθώς θεωρεί το διαδίκτυο πιο δημοκρατικό από τα άλλα ΜΜΕ. Εξομολογείται τα μελλοντικά του σχέδια στην προσωπική του ζωή: «Θα ήθελα ένα ακόμα παιδί», δηλώνει χαρακτηριστικά. Θεωρεί ότι : «Ζούμε σε μια περίοδο παρακμής και αναζητείται ένα νέο όραμα για τους Έλληνες». Μας αποκαλύπτει ποια δημοσιεύματα τον έχουν ενοχλήσει, ενώ θεωρεί ότι είναι αναγκαίο κακό για ένα πολιτικό πρόσωπο να έλκει τα αδηφάγα ΜΜΕ. Τάσσεται υπέρ της ανωνυμίας των blogs, και δεν παραλείπει να μας ευχηθεί καλή επιτυχία για την καινούργια μας ηλεκτρονική εφημερίδα.

Παρακολουθήστε όλη τη συνέντευξη που μας παραχώρησε ένας πολιτικός που δε μιλάει με «ξύλινη» γλώσσα και βγάζει πάντα ειδήσεις.

πηγή: www.stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...