ΟΡΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ

«Το κακό παράγινε» λένε οι κάτοικοι του Λαγανά Ζακύνθου με τους τουρίστες που κυκλοφορούν γυμνοί στους δρόμους του νησιού και δε σέβονται πια τίποτα. Μεθυσμένο,ι κυρίως Βρετανοί τουρίστες, βγαίνουν από τα κλαμπ της περιοχής και πετώντας τα ρούχα τους κάνουν άσεμνες χειρονομίες ακόμα και στους αστυνομικούς που πάνε για να τους συλλάβουν.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση που μας αφηγήθηκε γυναίκα κάτοικος της περιοχής. «Πέρναγα με τον πεντάχρονο γιο μου έξω από μια παμπ γύρω στις δέκα το βράδυ, όταν ένας τουρίστας βγήκε από εκεί και επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα. Έπαθα σοκ , τι να πω στο παιδί μου;» Η κάμερα της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας σας παρουσιάζει εικόνες ντροπής που σοκάρουν. Μεθυσμένοι τουρίστες στην καλύτερη περίπτωση ή μαστουρωμένοι από ναρκωτικές ουσίες πλακώνονται μέσα στην μέση του δρόμου. Έχουμε στην κατοχή μας και πιο «σκληρό» υλικό αλλά σεβόμενοι τους αναγνώστες μας δεν θα το παρουσιάσουμε. Περιμένουμε από την Ελληνική Πολιτεία να αντιδράσει και να δώσει λύσεις στα απαράδεκτα περιστατικά που συμβαίνουν στο Λαγανά Ζακύνθου σε καθημερινή βάση.

Η συνέχεια στο www.stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...