ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΗΚΕ; ΤΟ TEN

Δεν πρόλαβε να χαρεί την επιστροφή της στην τηλεόραση και ξαφνικά η εκπομπή της κόπηκε. Ο λόγος για την Έμη Λιβανίου που διατήρησε την ψυχραιμία της όταν έμαθε ότι το πολυσυζητημένο «Ten» δεν θα προβληθεί μέχρι το τέλος της σεζόν.

Επίσημη ανακοίνωση για την τύχη του «Ten» δεν υπήρξε μέχρι στιγμής, ωστόσο στους διαδρόμους του καναλιού συζητιέται έντονα η δυσαρέσκεια των ιθυνόντων για τη χαμηλή τηλεθέαση του πρώτου επεισοδίου, που δεν ξεπέρασε το 9,5 %. Ούτε καν το 10 δεν έπιασε για να δικαιολογήσει τον τίτλο της.

Τι θα γίνει από Σεπτέμβρη; Ακούστηκε ότι μπορεί ο ALPHA να θελήσει να δοκιμάσει ξανά το κόνσεπτ σε ένα πιο προστατευμένο χρονικό περιβάλλον, λιγότερο αφιλόξενο, όπως αυτό του τέλους της σεζόν.

Δικαιωμένοι νιώθουν μόνο όσοι είχαν εκφράσει επιφυλάξεις και ανησυχίες για την τύχη της εκπομπής, μόλις είχαν έρθει αντιμέτωποι με τα δοκιμαστικά και τα τρέιλερ.

Πρέπει ωστόσο να σημειώσουμε ότι φαίνεται να είναι τακτική του καναλιού να δοκιμάζει εκπομπές και σόου παίρνοντας μηνύματα από τους τηλεθεατές, έτσι ώστε να κόψουν και να ράψουν τα προγράμματα τους με τρόπο που να εγγυάται την επιτυχία.

Στο πλαίσιο αυτό παρουσιάζει μόνο δύο επεισόδια του «Chart Show» με τη Ναταλία Γερμανού και ένα του ριάλιτι με τους αγρότες. Όχι μόνο για να ανοίξει την όρεξη στις υποψήφιες νύφες, αλλά και για να συστήσει στο κοινό τους φερέλπιδες γαμπρούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...