ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η FORMOULA 1

Αυτή κι αν είναι «βόμβα» μεγατόνων για το παγκόσμιο αθλητικό τοπίο. Η Formula 1 χωρίζεται στα δύο μετά την απόφαση τουλάχιστον οκτώ ομάδων, να αποχωρήσουν από το συγκεκριμένο club και να δημιουργήσουν ένα δεύτερο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Αιτία του πρωτοφανούς διαχωρισμού, που θα αλλάξει το τοπίο στον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό, είναι η πρακτική που ακολουθεί η επίσημη FIA -η ομοσπονδία της Formula 1- σχετικά με τα νέα μέτρα και τον περιορισμό του οικονομικού budget στους κατασκευαστές.

Μεταξύ των ομάδων που προκάλεσαν την «ανταρσία» είναι η αφρόκρεμα της F1.

Πρώτη και καλύτερη η θρυλική Ferrari, αλλά επίσης και οι McLaren, Renault, BMW, Toyota, Red Bull, Brawn και Toro Rosso.

Έως τώρα, μόνο οι Williams και Force India παραμένουν υπό τη FIA, η οποία δηλώνει ότι για τις θέσεις των «αποστατών» υπάρχουν πολλές άλλες ομάδες που θα δείξουν ενδιαφέρον για να μπουν στο χώρο, όπως έχει γίνει με τις Campos, US F1 και Manor.

Το θέμα, όμως, είναι ότι Formula 1 χωρίς τις θρυλικές Ferrari, και McLaren (για να μην μιλήσουμε για τις υπόλοιπες όπως οι Renault, BMW, Toyota, Red Bull, Brawn και Toro Rosso) δεν είναι δυνατόν να υπάρξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...