ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ

Από ονόματα υποψήφια για να φορέσουν τη φανέλα του Παναθηναϊκού άλλο τίποτα... Μόνο που οι «πράσινοι» δεν έρχονται - προς το παρόν, τουλάχιστον - σε συμφωνία με κάποιο από αυτά.

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» Κώστας Αντωνίου.

Στο τελευταίο ταξίδι του Κώστα Αντωνίου στην Ευρώπη οι προτάσεις για παίκτες, κυρίως επιθετικούς, έπεσαν «βροχή» από διάφορους μάνατζερ, ωστόσο, καμία περίπτωση δεν προχώρησε. Τις ημέρες που ακολουθούν θα γίνει το «ξεκαθάρισμα» ανάμεσα σε αυτούς που ενδιαφέρουν τους «πράσινους», έτσι ώστε να μπουν κάποια θέματα στην τελική τους ευθεία.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει την υπέρβαση στη θέση του φορ, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στην τελευταία συνάντηση που είχαν ο Κώστας Αντωνίου με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Νίκο Πατέρα.

Οι «πράσινοι» έχουν στη λίστα τους αρκετά ονόματα επιθετικών και εξετάζουν πιο σοβαρά τις περιπτώσεις των Χοσέ Σαντ (Λανούς, 29 χρόνων), Ντιεμερσί Μποκανί (Στάνταρ Λιέγης από το Κονγκό, 24 χρόνων), Ρομπέρ Λεβαντόφσκι (Λεχ Πόζναν, 21 χρόνων), Νίκολα Κάλινιτς (Χάιντουκ, 21 χρόνων), Ρικάρντο Ολιβέιρα (Μπέτις, 29 χρόνων), Χούλιο Κρουζ (Ιντερ, 34 χρόνων). Μάλιστα, διέρρευσε η πληροφορία που θέλει τον Παναθηναϊκό να εξετάζει και την περίπτωση του Μπομπό, μετά την εμπλοκή που παρουσιάζει η μεταγραφή του παίκτη στον Ολυμπιακό.

Μέχρι αύριο αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία για την απόκτηση του Κώστα Κατσουράνη, ενώ εντός της εβδομάδας θα οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Τζιόλη στη Βέρντερ και θα υπάρξουν εξελίξεις στις επαφές που γίνονται για την πώληση των Μάντζιου, Σιμά

ΠΗΓΗ: www.naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...