Πιάνει λιμάνι ο Μπομπό

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Βραζιλιάνος επιθετικός Μπομπό της Μπεσίκτας. Σε δήλωσεις του στην τουρκική εφημερίδα «Fanatik» (http://fanatik.ekolay.net/fanatik/-Olympiakos-Bobo-ile-anla%C5%9Ft%C4%B1!_4_HDetail_33_134759_16.htm ) ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Φίχερ κάνει λόγο για συμφωνία της νταμπλούχου Τουρκίας (σ.σ. η Μπεσίκτας κατέκτησε το νταμπλ στη γειτονική χώρα μετά από σχεδόν μία εικοσαετία) με τον Ολυμπιακό και μάλιστα διευκρινίζει πως ο Βραζιλιάνος στράικερ θα αποκτηθεί από τους «ερυθρολεύκους» με την μορφή συνιδιοκτησίας.«Η Μπεσίκτας δέχτηκε να δώσει τον Μπόμπο, που θ' αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό με την μορφή συνιδιοκτησίας.Ο Ολυμπιακός θα πληρώσει 3 εκατομμύρια ευρώ, όσα θα δώσω και εγώ για το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη ενώ ο Ολυμπιακός θα έχει την επιλογή να αποκτήσει εξ' ολοκλήρου τα δικαιώματά του την επόμενη χρονιά. Εάν την επόμενη χρονιά ο Μπόμπο πάρει μεταγραφή σε μεγαλύτερη ομάδα, τότε τα χρήματα θα τα μοιραστούμε», δήλωσε ο Φίχερ.

Πάντως στον Πειραιά συνιστούν υπομονή μέχρι την Τρίτη, οπότε και έχει προγραμματιστεί ένα ακόμη ραντεβού του Φίχερ με τους Τούρκους παράγοντες της Μπεσίκτας, προκειμένου να διεθευτηθούν κάποιες λεπτομέρειες προτού ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Μπομπό στον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...