ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Έπεφταν οι σφαίρες σαν το... χαλάζι στο κέντρο της Αθήνας, όταν στις 12:35 το μεσημέρι, στη συμβολή των οδών Ολυμπίου και Ζακύνθου, η μηχανή στην οποία επέβαιναν δύο άτομα δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών της Άμεσης Δράσης.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας ανέπτυξε ταχύτητα και άνοιξε πυρ κατά των αστυνομικών.

Ακολούθησε καταδίωξη μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών και διερχόμενων οδηγών. Στα κάτω Πατήσια, στη συμβολή των οδών Χαλκίδος και Ολύνθου, η μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με περιπολικό που περνούσε τυχαία από την περιοχή και μετέφερε μια γυναίκα.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας τραυματίστηκε –παραμένει άγνωστο εάν ο τραυματισμός του οφείλεται στο ατύχημα ή σε πυροβολισμό- ενώ ο συνεπιβάτης κατάφερε να διαφύγει πεζός. Ο συλληφθείς, που σύμφωνα με πληροφορίες έχει τραυματιστεί, είναι Γεωργιανής καταγωγής και είχε στην κατοχή του ένα όπλο.

Νωρίτερα, είχε γίνει ληστεία στη Μεταμόρφωση και οι αστυνομικοί εικάζουν ότι πρόκειται για τους δράστες της ληστείας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΗ: Έχουμε καταντήσει Σικάγο και όσο ταχύτερα το καταλάβουν οι κυβερνώντες και πάρουν μέτρα τόσο το καλύτερο και για αυτούς αλλά και για την Ελληνική Κοινωνία που δεν ανέχεται άλλο την εγκληματικότητα που προέρχεται από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση. Ακούτε εκεί στην Κουμουνδούρου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...