ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ Η ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ

Εκτός γραμμής, προσωπική άποψη, ή μήπως η κυβέρνηση μετά το «πατατράκ» των ευρωεκλογών αρχίζει να σκέφτεται αυτό που μέχρι προ μηνών απέκλειε μετ' επιτάσεως;

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Παπακώστα, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real – fm, τάχθηκε υπέρ της συνεργασίας με τον ΛΑΟΣ. Προχώρησε μάλιστα και ένα βήμα παραπάνω, λέγοντας ότι είναι υπέρ της συμμετοχής στελεχών του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού σε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Οι δηλώσεις αυτές έρχονται σε μια περίοδο έντονων διεργασιών στο κυβερνητικό στρατόπεδο και μια ημέρα μετά την ουσιαστική άρνηση Καρατζαφέρη, στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό, να ταχθεί υπέρ της συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία.

ΠΗΓΗ: www.zougla.gr 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΗ: Οι δηλώσεις της Παπακώστα ενόχλησαν την Ρηγίλλης και έπεσαν τα σχετικά τηλεφωνήματα. Σε λίγες ώρες θα βγάλει διορθωτική δήλωση η "αντάρτης" Κατερίνα που θα μαζεύει την ανοησία που ξεστόμισε. Η πλάκα είναι ότι και το ΛΑ.Ο.Σ δεν θα ήθελε μια τέτοια εξέλιξη γιατί θέλει μεν συνεργασία αλλά με υπουργεία και χλιδές και όλα αυτά είναι πολύ μακρυά τώρα, για αυτούς όπως και για την ΝΔ προέχει να κοπεί η αυτοδυναμία του ΠΑ.ΣΟ.Κ στις εκλογές που θα γίνουν μαζί με τις Προεδρικές τον Μάρτιο του 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...