ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!!!!!!

Έναν απίστευτο τρόπο σκαρφίστηκε ένας άντρας από τη Νέα Υόρκη για να κλέβει το Δημόσιο. Για έξι ολόκληρα χρόνια, ντυνόταν, φερόταν και κυκλοφορούσε σαν τη μητέρα του, η οποία απεβίωσε το 2003, έτσι ώστε να συνεχίζει να λαμβάνει τα επιδόματα της κοινωνικής ασφάλισης και άλλες κρατικές παροχές.

Ο 49χρονος Thomas Prusik-Parkin έβαζε περούκα, φόρεμα και βαρύ μακιγιάζ, έτσι ώστε να είναι ίδιος και απαράλλακτος με την αείμνηστη μητέρα του, η οποία πέθανε σε ηλικία 73 ετών.

Ο… ευρηματικός άντρας τώρα αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της κλοπής, πλαστογραφίας και συνομωσίας. Πάντως, ο ίδιος δε φαίνεται να κατανοεί την απάτη του, αφού έσπευσε να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά του λέγοντας ότι όταν την ώρα που η μητέρα του πέθαινε, εισέπνευσε την τελευταία της πνοή. «Έτσι είμαι… η μαμά μου», είπε ο 49χρονος στις Αρχές.

Πώς, όμως, ο Prusik-Parkin έκρυψε το θάνατο της μητέρας του; Έδωσε πλαστά στοιχεία στο γραφείο κηδειών, έτσι ώστε να μην υπάρχει αντιστοιχία με το όνομά της στα έγγραφα του κράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...