Η ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ

Ένας 41χρονος αστυνομικός πατέρας ενός ανήλικου παιδιού έχασε σήμερα την ζωή του. Τα ΜΜΕ ενημερώνουν τον κόσμο ότι η "δουλειά" έγινε από την Σέχτα Επαναστατών που είχε χτυπήσει πριν λίγο καιρό και το alter. Είναι τώρα επαναστάτες αυτοί που σκοτώνουν εν ψυχρώ έναν πατέρα μέσα στην μέση του δρόμου; Είναι κοινωνικοί αγωνιστές αυτοί που δολοφονούν έναν αστυνομικό που πάει για το μεροκάματο; Είναι κατάντια να υπάρχει site που να φιλοξενεί άρθρα του Ξηρού που μέσα από τον Κορυδαλλό που είναι μας κάνει μαθήματα Δημοκρατίας και όλα αυτά τα θεωρούμε φυσιολογικά; Γιατί σήμερα κύριε Ξηρέ τι έχετε να πείτε στην σύζυγο ,και το ανήλικο παιδί του άτυχου αστυνομικού που έγινε σουρωτήρι από τα πυρά τεσσάρων κατά τις πληροφορίες φονιάδων τύπου Ξηρού. Ε βρε εσείς στην zougla.gr θεωρείτε ότι τα κείμενα του Ξηρού θα σας προσθέσουν κάτι στην "αξιόπιστη" ενημέρωση την οποία προσφέρεται; Πείτε μας ειλικρινά δεν είναι καλύτερο να αφήσετε τον κ. Ξηρό να κάνει το υπόλοιπο της ποινής που του επιβλήθηκε για ένα σωρό δολοφονίες ως μέλος της 17 Νοέμβρη και όταν με το καλό βγει(γιατί θα βγει) τότε πάρτε τον και κάντε τον και Αρχισυντάκτη της ηλεκτρονικής σας εφημερίδας για να δείξετε πόσο Δημοκράτες είσαστε. Εμείς πλέον δεν θα θα ασχοληθούμε ξανά με μια ηλεκτρονική εφημερίδα που περίμενε όλος ο κόσμος να είναι δίπλα στα προβλήματα του πολίτη και αυτή πάει χέρι-χέρι με τους δολοφόνους.

1 σχόλιο:

ΕιναιΝτροπηΚαιΚριμα είπε...

ΠΑΙΔΙΑ

ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΣ ΟΦΕΛΗΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ή και σκετο ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ για την ελλαδα.
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ με την δολοφονια του αστυνομικου κατα την φυλαξη της "μαρτηρ" ενισχυεται η εγκυροτητα της οποιασδηποτε μαρτηριας της στο δικαστηριο μιας και "αποδεικνειεται" το παραμυθι οτι την "απυλουν οι τρομοκρατες" να μην ανοιξει το "χρυσοστομα" της.
Φυσικα οσοι γνωριζουν πως δουλευει κατα κανονα η αστυνομια (αλλο τοσο η αντιτρομο...) ξερει οτι ολα γινονται με αθεοφοβους ψευδομαρτυρες......ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ

Το ποιο επικυνδινο ειναι η ευκολια με την οποια θυσιαζουν εναν ανθρωπο και ιδιως εναν σχεδον συναδελφο τους (σωματα ασφαλειας ειναι ολα...) για να παιξουν το θεατρο τους. Και ακομα ποιο ανισυχιτικο ειναι που εβαλαν τοσο χαμηλου νοητικου επιπεδου ανθρωπους στην ΕΛΑΣ , ή και τοσο πουλημένους, που κανενας δεν βλεπει το αυτονοητο και κηνυγανε ΣΚΕΙΕΣ.

ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ (αυτοι που αποσκοπουν στην εκμεταλλευση/καταχρηση των πορων της κτλ βρισκονται σε αλλη ηπειρο ,γιασου αραπακλα ομπαμα, και απλα εχουν βαλει τις μαριονετες τους στη βουλη και μας δουλευουν ολους.

Οσο για τον Ξηρο και την παρεα του...δεν μπορω καν να φανταστω αποτι βασανηστηρια (ή τα μοντερνα μαστουρωματα) περασαν οι ανθρωποι για αν ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ολα αυτα.

Ετσι για να μην ημαστε παντα τοσο απολυτοι και πιστευουμε οτι μας ταιζουν τον εγκεφαλο τα 100.000.000.000% ελενχομενα απο το ιδιο κεντρο ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗΣ μεσα ενημερωσης.

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...