Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΧΟΜΠΙ

Του Σταύρου Μαρίνη Αφορμή για την ανάρτηση το σχόλιο του αναγνώστη να αφήσω την άλλη δουλειά για να ασχοληθώ με το blog , έτσι σύμφωνα με τον αναγνώστη θα το διαβάζουν περισσότερα άτομα. Ακόμα και εάν ασχολιόμουν αποκλειστικά με το blog (κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό) θα έπρεπε να έχω ήδη εξασφαλίσει τα χρήματα για την καθημερινή μου επιβίωση(γιατί αγαπητέ αναγνώστη κανείς μέχρι σήμερα δεν μου εξασφάλισε ούτε μισό ευρώ χωρίς να το δουλέψω) εάν δεν είχα σπίτι δικό μου (φρόντισαν για αυτό, και τους ευχαριστώ οι μακαρίτες οι γονείς μου) από καιρό θα είχα σταματήσει να ασχολούμαι με την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ, γιατί η μάχη για το μεροκάματο θα με είχε κάνει να τρέχω μόνο για να εξασφαλίσω τα προς το ζειν. Η ιδεολογική μάχη που δίνει αυτό το blog χωρίς έσοδα (οι διαφημίσεις της google δεν είναι ούτε 100 ευρώ το χρόνο) δείχνουν ότι τα μεγάλα ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ που καταδυναστεύουν τον πλανήτη πέτυχαν να συγκεντρώσουν τα μεγάλα ΜΜΕ στα χέρια τους. Τώρα τα υπόλοιπα μικρά που παλεύουν σαν τις ψαρόβαρκες στο διαδίκτυο είναι για να επιβεβαιώσουν τον κανόνα. Ακόμα και εμείς δεν αναρτούμε μόνο ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ κείμενα αλλά βάζουμε καλλίγραμμες κοπέλες . ειδήσεις για τον "θαυμαστό" κόσμο της τηλεόρασης και ένα σωρό ΑΧΡΗΣΤΕΣ πληροφορίες για να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον των αναγνωστών. Κανένας νέος όσο ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ και εάν δείχνει δεν θα μπει μέσα σε ένα blog για να διαβάσει για την ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ του. Εμείς που μένουμε όλο και λιγότεροι εξαιτίας της οικονομικής μας αδυναμίας (γιατί εάν δίναμε σε κάποιον 1200 ευρώ τρέχοντας θα συνεργαζόταν μαζί μας) παλεύουμε σε έναν αγώνα που μοιάζει χαμένος. Μοναδικοί μας σύμμαχοι οι άλλοι "τρελοί" που εκεί έξω παλεύουν για ένα καλύτερο αύριο. Όμως το αύριο αυτό δεν θα μας δοθεί χωρίς θυσίες και ποιος από όλους εμάς θα μπορέσει να πείσει τον χορτάτο να δώσει σ΄αυτόν που πεινάει; Θα έγραφα και άλλα όμως είναι τέτοια η ώρα και η περίοδος που για ακόμη μια φορά θα ξέφευγα και βαρέθηκα να "πληρώνω" την προσπάθειά μου να παραμείνω ΑΝΘΡΩΠΟΣ αυτή την προσπάθεια που κάποιοι την αποκαλούν ΑΥΘΑΔΕΙΑ. Όμως θα επανέλθω για έναν και μοναδικό λόγο ότι μου είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να ΑΛΛΑΞΩ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Kala ola auta gia ton vazelo kai tis metagrafes 8a grapseis tipota? sas ftunoun kai nomizete oti vrexei, exete ginei kseftila, o gauros pairnei paiktarades ki esas sas ta trwne ta kavouria, tsigkounides!

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...