ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ STAR ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ

Ζητάω συγγνώμη για την τουρκική λέξη χαμπάρι που χρησιμοποιώ στον τίτλο του κειμένου. Όμως πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι δεν υπάρχουν σοβαρά και lifestyle κανάλια ,θα πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι καλή η ψυχαγωγία αλλά όχι όταν καίγεται ο τόπος γύρω μας. Βέβαια η ιδιοκτησία του STAR έχει άλλη άποψη για την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ,πρόκειται για ανθρώπους που ελάχιστα διαφέρουν από τα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα των Βορείων Προαστίων που θέλουν σώνει και καλά να επιβάλλουν την κενότητα τους. Όμως είναι πολλές φορές που θέλεις να αλλάξεις και δεν σε αφήνουν σε ησυχία , οι αλλαγές για τους κατοίκους της Κάτω Κηφησιάς θα είναι πολλές το νέο έτος και θα είναι επώδυνες, δεν αντέχεται πλέον η τελευταία θέση χρόνια τώρα διαφήμιζαν το ειδικό κοινό(15-44) το οποίο τους γύρισε ήδη την πλάτη , δεν είναι δυνατόν να αλλάξεις από την μια μέρα στην άλλη και μάλιστα χωρίς να αλλάξεις ιδιοκτησία , όμως προς τα εκεί πάει το πράγμα. Γιατί να ταΐζει ο Πρόεδρος ένα σωρό χαραμοφάηδες;

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Εύχομαι σε όλους εσάς να περάσετε καλές γιορτές, για τον καινούργιο χρόνο σας ετοιμάζουμε ένα σωρό εκπλήξεις και πολλά "δώρα". Όσο για τους Εβραίους που συνεχίζουν να βομβαρδίζουν άμαχους Παλαιστίνιους τι να πούμε άλλο εμείς με κείμενα και συνεντεύξεις που έχουμε φιλοξενήσει έχουμε επισημάνει τον ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ. Οι φονιάδες των λαών Εβραίοι συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο.

ΕΓΧΡΩΜΗ ΤV ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ

ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥ!!!!

Είναι το εξώφυλλο Ιανουαρίου 2009 γνωστού Γερμανικού περιοδικού με την Αντζελίνα Τζολί. Η φωτογραφία δεν είναι τωρινή αλλά είναι διαχρονική.

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ 2008 (ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ)

Του Σταύρου Μαρίνη Μάλλον έχετε αντιληφθεί ότι "ο κόμπος έφτασε στο χτένι" ή για να μην λέμε συνέχεια ηλίθιες φράσεις ρετρό "το μαχαίρι δεν θα φτάσει στο κόκκαλο" και φέτος. Η οικονομία της χώρας καταρρέει και χιλιάδες νέοι άνεργοι θα δημιουργηθούν τους αμέσως επόμενους μήνες. Το κράτος δολοφόνος των ελπίδων μας, δολοφονεί πλέον και αμούστακα παιδιά και η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ που μας παρέχουν τα ΜΜΕ είναι πλέον τουλάχιστον ΧΥΔΑΙΑ. Εμείς και προσωπικά ο γράφων είχε ένα μαρτυρικό 2008 και γενικότερα όλα έχουν αλλάξει προς το χειρότερο από το 2004 και μετά. Δεν κάνουμε κάτι ούτε για προσωπική προβολή αλλά ούτε και για κάποιο χρηματικό όφελος. Δεν φιλοδοξούμε να υπάρχουμε για να σας θυμίζουμε ότι έχετε εγκαταλείψει τον αγώνα σας για να γίνεται καλύτεροι ΑΝΘΡΩΠΟΙ, αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Το μεγάλο μας πρόβλημα είναι ότι οι ΕΒΡΑΙΟΙ δολοφονούν τα όνειρά μας ,και μάλιστα μας αναγκάζουν να τα εγκαταλείψουμε. Το 2009 δυστυχώς για όλους αυτούς εμείς θα ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ δεν μας φοβίζει η φυσική μας εξόντωση αλλά η πνευματική και αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΩ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ

Διαβάστε τι είπε ο Τζόν Σουϊντον, πρώην αρχισυντάκτης των New York Times, στην αποχαιρετιστήρια δεξίωση που έγινε προς τιμήν του πριν βγει στη σύνταξη. Κάποιος από τους παρευρισκόμενους έκανε πρόποση για τον ανεξάρτητο Τύπο,. ο Σουϊντον είπε: «Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, σε αυτή τη περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας που να αποκαλείται ανεξάρτητος Τύπος. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω. Ούτε ένας ανάμεσά σας θα τολμούσε να εκστομίσει μια έντιμη γνώμη. Και αν τολμούσατε να την εκφράσετε γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι ποτέ δεν θα εμφανιζόταν τυπωμένη στο χαρτί. Πληρωνόμαστε αρκετά ώστε να κρατάμε την τίμια άποψή μας, έξω από την εφημερίδα για την οποία γράφω. Εσείς επίσης παίρνετε ικανοποιητικούς μισθούς για παρόμοιες υπηρεσίες. Και αν κάποιος τολμούσε ή ήταν τόσο τρελός ώστε να γράψει την τίμια γνώμη του, θα βρισκόταν πολύ σύντομα στο δρόμο…. Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται, να διαστρεβλώνει, να εξυβρίζει, να κολακεύει γονυπετής το Μαμωνά και να πουλάει τη Πατρίδα του για τον άρτο τον επιούσιο…. Είμαστε υποτελείς. Όργανα των πλουσίων που βρίσκονται στο παρασκήνιο. Είμαστε καραγκιόζηδες. Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε στο ρυθμό τους. Ο χρόνος, η ζωής μας, οι ικανότητές μας είναι ιδιοκτησία αυτών των ανθρώπων. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ. Πηγή « Η ανείπωτη ιστορία της εργασίας», του Richard O. Bayer, εκδόσεις United Electrical, Radio & Machine Workers of America, NY 1979. 23/12/08 12:58 ΠΜ

ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ

Γιατί αδελφάκι μου κάθεσαι και ασχολείσαι με μαλάκες, μου λένε όλοι!!! Βασικά με θηλυκού γένους ασχολούμαι πάντα και όχι με μαλάκες γιατί μαλάκας μπορεί να θεωρούμε και εγώ για όσους δεν με συμπαθούν , βαρέθηκα πια να ασχολούμαι με κάποιους που δήθεν για το καλό μου, μου δίνουν ανόητες συμβουλές!!! Δεν θα επανέλθω με ευχάριστα για όσους δεν συμπαθούν αυτό εδώ το blog!!!! αλλά με πολύ δυσάρεστα καθώς σύντομα θα δείτε(εάν ήδη δεν το έχετε καταλάβει) ότι εμείς δεν έχουμε εμπάθεια με κανέναν!!!! Γι' αυτό θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ πρέπει να επισκέπτεται το www.troktiko.blogspot.com. Όσες διαφωνίες και να είχαμε στο παρελθόν το αποτέλεσμα είναι ένα ότι δεν γίνεται να μην παραδέχεσαι την ικανότητα κάποιων να έχουν πάρα πολύ γρήγορη ροή ειδήσεων , τέτοια που θα ζήλευαν πάρα πολλά sites. Όσο για τα δυσάρεστα είναι ότι κάποια blogs σύντομα θα πάνε για γρούβες....

ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΟΥΤΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , "ΤΥΦΛΟΙ" ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Του Σταύρου Μαρίνη Τι να γράψεις για την απόλυτη ανυπαρξία κράτους , τι να πεις όταν ένα 15χρονο παιδί φεύγει πριν γευτεί τις χαρές της ζωής ,επειδή ένα διεφθαρμένο κράτος όπλισε το χέρι σε έναν αστυνομικό που ένιωσε "Θεός" , "τιμωρός" , ενώ ήταν το απόλυτο τίποτα; Και γιατί να κάτσω να γράψω γιατί τα σπάνε στους δρόμους οι νέοι μας, μα γιατί τους στερούμε την ζωή που θα ήθελαν να ζήσουν , τους πνίγουμε το όνειρο, τους λογοκρίνουμε και προσπαθούμε να ελέγξουμε και την σκέψη τους. Οι ίδιοι εμείς που κάποτε είχαμε όνειρα για έναν καλύτερο κόσμο είμαστε πλέον μέρος του προβλήματος. Και γιατί να υπερασπιστώ ένα Κράτος Δολοφόνο ψυχών; Επειδή είμαι ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ δεν σημαίνει ότι θα υπηρετήσω ένα ΑΘΛΙΟ , ΑΔΙΚΟ, ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ. Δεν με νοιάζει γιατί καταστρέφονται οι περιουσίες μας , με ενοχλεί που ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ τα όνειρά μας. Δεν θα γίνω στρατιώτης σε έναν άδικο πόλεμο, έχω άποψη για τον κόσμο, αρνούμαι την λογοκρισία των ΜΜΕ, και θα ήθελα μέσα από τις στάχτες του ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ συστήματος μια πιο ΔΙΚΑΙΗ κοινωνία. Όσο για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τους μου είναι αδιάφορη , άλλωστε και αυτή δολοφονεί αμούστακα παιδιά όπως κάνουν και οι ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ, γιατί να νοιάζομαι για την καλοπέραση των 300 αυτοί νοιάζονται για τα δικά μου προβλήματα. Δεν είμαι Αναρχικός και όσοι με ξέρετε και με διαβάζετε το ξέρετε όμως ούτε ο Αλέξης ήταν, πέθανε όμως για να ξυπνήσουν όσοι πιστεύουν ότι ζούμε σε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , με το να ψηφίζεις κάθε τέσσερα χρόνια και μετά να είσαι στην γωνία δεν σημαίνει ότι ζεις δημοκρατικά, όσοι δεν ξέρουν ας διαβάσουν τους Αρχαίους μας προγόνους εκεί και θα μάθουν και θα καταλάβουν ότι "Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" τους είναι ψεύτικη. Το ίδιο υποκριτική και η παρουσίαση των γεγονότων από τα ΜΜΕ που μόνο για να γεμίσουν τηλεοπτικό χρόνο ενδιαφέρονται και δεν τους νοιάζει τίποτα εκτός από το κέρδος , είναι τραγική η εικόνα που παρουσιάζουμε ως λαός και αυτό είναι αιτία να μας προβληματίσει όλους.

ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΛΕΞΗ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ

"Ο άτυχος έφηβος μικρή σχέση είχε με τον επονομαζόμενο αναρχικό ή αντιεξουσιαστικό χώρο. Hταν ένα φιλήσυχο, ήρεμο παιδί, που έβρισκε ελκυστική τη συμμετοχή του αραιά και πού σε πορείες ή διαδηλώσεις. Τον ελεύθερό του χρόνο, όταν το σχετικά φορτωμένο σχολικό πρόγραμμα στην ιδιωτική σχολή Μωραΐτη τού το επέτρεπε, του άρεσε να «καβαλάει» το σκέιτμπορντ και να πηγαίνει στην Αγία Παρασκευή, στην Κηφισιά ή στο Ψυχικό, όπου βρίσκονταν και οι αγαπημένες του καφετέριες. Στα Εξάρχεια σπάνια έβγαινε, κυρίως δε είχε πυκνώσει τις επισκέψεις του στην περιοχή τον τελευταίο μήνα. Το μοιραίο Σαββατόβραδο βρέθηκε σε ένα μπαρ της περιοχής, καλεσμένος ενός στενού του φίλου που γιόρταζε. Η τραγική συνέχεια είναι λίγο έως πολύ γνωστή σε όλους. Του άρεσε ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, άκουγε όμως και... ροκ και χιπ χοπ, αλλά και πολλή πανκ μουσική. Δεν συνήθιζε να παρακολουθεί τηλεόραση, όπως πολλοί συνομήλικοί του, ούτε καθόταν με τις ώρες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή του. «Ολοι σχεδόν είχαμε σελίδα στο Facebook, αλλά εκείνος βαριόταν να ασχοληθεί με αυτά», μας επεσήμανε ένας συμμαθητής του. Το Facebook, η δημοφιλής αυτή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, πλημμύρισε το τελευταίο διήμερο από χιλιάδες μηνύματα φίλων, γνωστών, αλλά κυρίως ανθρώπων που δεν είχαν γνωρίσει ποτέ τον Αλέξανδρο, αλλά αισθάνθηκαν την ανάγκη να του απευθύνουν ένα τελευταίο αντίο. «Ηταν ‘‘κλειστό’’ παιδί, μαζεμένο αλλά όχι αντικοινωνικό», μας εκμυστηρεύτηκε ένας καθηγητής του. «Μου μιλούσε ευγενικά, πάντα στον πληθυντικό. Ο Αλέξανδρος ήταν με όλους ευγενικός», συμπλήρωσε. «Ηταν αυθόρμητος και φιλικός», μας είπε μετά από λίγο μια συμμαθήτριά του, δίνοντας και ένα παράδειγμα προς επίρρωση των λεγομένων της: «Φορούσε στο χέρι του ένα μπλε βραχιολάκι. Του είπα: ‘‘Σου πάει. Είναι πολύ ωραίο’’. Αμέσως το έβγαλε και το ακούμπησε στον καρπό μου. Μου το χάρισε χωρίς δεύτερη σκέψη». Οσο για τις σχέσεις του με τον αναρχισμό; «Ποιος, ο Αλέξανδρος;», απαντάει αυθόρμητα ένα παιδί του χώρου, που είχε τύχει να τον συναντήσει μερικές φορές στα Εξάρχεια. «Ερχόταν σε κάποιες πορείες, αλλά ποτέ δεν συμμετείχε στα ‘‘μπάχαλα’’. Απέφευγε γενικά τις φασαρίες. Δεν κάπνιζε, δεν χειροδικούσε, δεν ήταν και τόσο αντιδραστικό στοιχείο - ήταν γενικά ένα καθωσπρέπει παιδί». Την Παρασκευή το μεσημέρι ένας από τους στενούς του φίλους κάλεσε τον Αλέξανδρο στο τηλέφωνο. «Θα πάμε για μπάλα σήμερα, είσαι μέσα;», τον ρώτησε. «Μπα, είμαι λίγο άρρωστος. Να κανονίσουμε την επόμενη εβδομάδα», η απάντηση. Στην αρχαία Ελλάδα θα έλεγαν ότι η Ατροπος, η τρίτη από τις Μοίρες, του έκοψε με ψαλίδι το νήμα της ζωής. Στη σύγχρονη έφυγε με πολύ πιο ρεαλιστικό, ωμό και απάνθρωπο τρόπο".

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΠΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ "-Μην έρθεις από Ναυαρίνου. -Τι γίνεται; -Κυνηγιούνται εδώ και μισή ώρα. -Πόσοι; -Πέντε-έξι «Μεσολογγίτες» (σ.σ.: επειδή το στέκι των παιδιών είναι στη Μεσολογγίου). Μικροί είναι. Τους χώθηκαν δύο. -Ε, δεν είμαστε καλά, έρχονται πίσω. Παιδιά, ξαναγυρίζουν πίσω. -Πυροβόλησε; Τι κάνουν, ρε; Μεσολογγίου και Τζαβέλλα, στις εννιά παρά. «Τον πέτυχε; Πού; Παιδιά τον πέτυχε». Φωνές, ουρλιαχτά, «Ποιος ήταν;». Ο Αλέξης. Τις τελευταίες δεκαπέντε μέρες έβγαινε εδώ συχνότερα. Τώρα όλοι πάνω από το κεφάλι του, φίλοι του και περαστικοί, όχι πάνω από δέκα άτομα. -Κράτα του το κεφάλι. -Σκέπασέ τον. Νερό, παιδιά. -Βγάλ’ του το μπουφάν/ Σκέπασέ τον. Τεχνητή αναπνοή. -Κράτα το κεφάλι του! Τον φάγανε! -Πάμε ξανά τεχνητή αναπνοή. Ο Αλέξης ήταν ξαπλωμένος στον πεζόδρομο, αλλά είχε ήδη φύγει. Ενας τρέχει προς την πλατεία - το ΕΚΑΒ μόλις έχει φτάσει . Βγάζει μια δυνατή κραυγή, σηκώνει τα χέρια στο ασθενοφόρο. «Ε! Ανοίχτε πόρτες. Ανοίχτε πόρτες! Πάει το παιδί, πέθανε». Κάνουμε στην άκρη - οι νοσοκόμοι μάς διώχνουν. Τον παίρνουν αμέσως και μένουμε μόνοι. Μια ξανθούλα μικρή, όχι πάνω από δεκαπέντε χρόνων, καταρρέει πάνω στο πεζούλι. Ενα αγόρι, ίδιας ηλικίας, κρατάει το κεφάλι του και... κάνει κύκλους, κλαίγοντας μόνος του, πολύ τρομαγμένος - αναρωτιέται «Γιατί δεν ήμουν εγώ;». Ενας -αυτός που τον φρόντιζε- είναι πεσμένος ανάσκελα, με πάγο στο μέτωπό του. Ενας άλλος έχει ήδη τηλεφωνήσει στα κανάλια. Κι ένας άλλος μας δείχνει το βίντεο που τράβηξε με το κινητό του, τους πυροβολισμούς, το παιδί να πέφτει και τους δράστες να φεύγουν ανενόχλητοι περπατώντας. Η είδηση έχει ήδη γυρίσει όλα τα Εξάρχεια. Εχει μαζευτεί κόσμος. Η απόφαση έχει βγει: «Φύγε. Ή μείνε. Σήμερα θα τα κάψουμε όλα. Τα πάντα». Μια σειρήνα περιπολικού ακούγεται από τα παραπάνω στενά και ερεθίζει όλους όσους ήταν υπ’ ατμόν, μετά το τραγικό συμβάν. «Φύγαμε!». Σε δευτερόλεπτα εξαφανίζονται. Η Αθήνα είναι καζάνι που βράζει. Σε κάθε στενό ανάβει φωτιά. «Εχουμε πόλεμο». Φωτιά σε όλους τους σκουπιδοτενεκέδες. Αντιεξουσιαστικές ομάδες κινούνται προς το κέντρο. Μέλη της Χρυσής Αυγής συγκεντρώνονται στην πλατεία. Οι καφετέριες παραμένουν ανοιχτές, «αν κλείσουμε θα τα σπάσουν όλα. Καλύτερα μέσα». Ο «πόλεμος» έχει αρχίσει. «Είναι απάντηση σε πρόκληση και δεν θα τελειώσει έτσι. Τώρα άρχισαν όλα», λέει βγάζοντας την κουκούλα ένας νεαρός, με ανοιχτή μύτη, τσακισμένος στο ξύλο. Παραγγέλνει καφέ. Κάποιοι παίρνουν τις καρέκλες από τις καφετέριες, τις σπάνε για να τις κάνουν καδρόνια. «Μη βγείτε, γίνεται χαμός». Η περιοχή πνίγεται στα δακρυγόνα. Ομως οι παρέες των μικρών παιδιών που γυρνούσαν ως τα χαράματα της Κυριακής πάνω-κάτω τα Εξάρχεια δεν σκούπιζαν τα μάτια τους γι’ αυτό". Της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΤΖΑΒΕΛΛΑ Αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας

ΑΝΤΙΟ ΑΛΕΞΗ Η "ΑΝΟΗΣΙΑ" ΚΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ

ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ!!!!!!!!

Πολλοί μου λένε ότι πάλι με έπιασε η γνωστή "τρέλα" μου και ότι θα συνεχίσω κανονικά τις αρχές του νέου έτους το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ ,όμως δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα. Τα πράγματα είναι δύσκολα και η έλλειψη χρόνου πλήρης, όμως δεν είναι μόνο αυτό είναι και η διάθεση που έχω να κάνω κάτι διαφορετικό , τόσο διαφορετικό που να κάνει την ζωή σας να αλλάξει , όχι μόνο να περνάω την ώρα μου και να σπαταλάω την ζωή μου με κάτι τέτοιες πράξεις που είναι τελείως έξω από τα δικά μου στάνταρ, όσο και να γράφουν διάφοροι για μένα αυτό δεν είναι λόγος για να τα εγκαταλείψω , όμως οι αλλαγές πάνω μου είναι πλέον εμφανείς όχι μόνο φοβάμαι αλλά δεν ξέρω εάν σπατάλησα τα πιο δημιουργικά μου χρόνια σε μια δουλειά που αποδείχθηκε ότι δεν ήταν λειτούργημα. Επάγγελμα του κερατά ήταν και μάλιστα δεν πήραμε χαμπάρι τόσο καιρό ότι κάποιοι μας δούλευαν για τις απόψεις μας, κάποιοι απλώς δεν έδιναν σημασία και οι περισσότεροι ήλπιζαν να μην είχαμε καν γεννηθεί!!!!!

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΩΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2009

Του Σταύρου Μαρίνη Επειδή δεν θέλω να σας κοροϊδεύω και επειδή και χρόνο καθόλου δεν έχω και καθόλου διάθεση το τελευταίο διάστημα. Θα κάνω αναστολή του blog μέχρι και τις αρχές του νέου έτους. Εκεί με καθαρό μυαλό θα σκεφτώ εάν αξίζει τον κόπο να σπαταλάω τα Σαββατοκύριακα μου με την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ, την οποία εσείς βεβαίως έχετε δικαίωμα να λαμβάνετε αλλά εγώ αδυνατώ....... Υ.Γ: Δεν γνωρίζω εάν θα σας λείψω , σίγουρα όμως εσείς θα μου λείψετε. Όσοι και να είσαστε να ξέρετε ότι μάθατε να θέλετε το κάτι παραπάνω και όχι τα έτοιμα , έχω άποψη για την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και δεν γίνεται να ξευτιλιζόμαστε με θέματα που δεν θα έπρεπε καν να μας απασχολούν. Να σας διασκεδάσω και με κάποια πιο ανάλαφρα θέματα αλλά όχι και να σας χαζέψω , φιλιά πολλά!!!!!

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...