ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΦΩΛΙΑ

Εντολή για ένταση των ελέγχων στα καύσιμα έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Χρήστος Φώλιας στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου, όπως γνωστοποίησε μετά τη συνάντηση που είχε με το προεδρείο του Συνδέσμου Εμπορίας Εταιρειών Πετρελαιοειδών Ελλάδας (ΣΕΕΠΕ). Όπως ανέφερε ο κ. Φώλιας, ενημέρωσε το Σύνδεσμο εν όψει της μεγάλης εξόδου του Αυγούστου και δεδομένης της κάμψης των διεθνών τιμών, οι έλεγχοι αυστηροποιούνται. «Δίνω, σήμερα, εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου, από αύριο το πρωί, να εντείνουν ακόμη περισσότερο τους ελέγχους στις τιμές πώλησης των εταιριών πετρελαιοειδών και των πρατηρίων καυσίμων. Δεν υπάρχουν, πλέον, περιθώρια να παίζουμε με τον πολίτη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΒΑΡΥ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΙΤΣ

Αναγνώσθηκε το μακρύ κατηγορητήριο σε βάρος του Ράντοβαν Κάρατζιτς ο οποίος παρουσιάσθηκε ενώπιον του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης για την πρώην Γιουγκοσλαβία, κατά την έναρξη της συνεδρίασής του στις 17.07 ώρα Ελλάδας (16.07 ώρα Ολλανδίας). Ο Κάρατζιτς, με κοντά μαλλιά, σε σύγκριση με την εξωτερική εμφάνιση κατά την σύλληψή του, στο Νέο Βελιγράδι, έδειχνε σήμερα κουρασμένος. Χαμογελώντας, δήλωσε στους δικαστές του ότι «θα υπερασπίσει μόνος του σε αυτό το Δικαστήριο τον εαυτό του». Το κατηγορητήριο που τον βαρύνει ανέγνωσε ο δικαστής Αλφονς Οριε. Αφορά μακρά σειρά βιαιοτήτων από τους Σέρβους της Βοσνίας κατά των Μουσουλμάνων της Βοσνίας και των Κροατών της Βοσνίας τα έτη του εμφυλίου πολέμου. Στον θύλακα της Σρεμπρένιτσα, μέσα σε περίπου 48 ώρες θανατώθηκαν περίπου 8.000 χιλιάδες Μουσουλμάνοι της Βοσνίας, μεταξύ των οποίων αναρίθμητα γυναικόπαιδα. Στη διάθεση του δικαστηρίου υπάρχει βίντεο όπου πυροβολούνται πεσμένοι κατά γης και με περασμένες χειροπέδες άνθρωποι. Στη Σρεμπρένιτσα έχει διαπραχθεί η αιματηρότερη σφαγή στο έδαφος της Ευρώπης, στο πλαίσιο ενός μόνον γεγονότος, από του τέλους του Β' Παγκόσμιου πολέμου. Νομικά, τέτοια εγκλήματα είναι χαρακτηρισμένα κατά της ανθρωπότητας, δηλαδή δεν υπόκεινται σε νομική παραγραφή. Από την Τετάρτη ο Κάρατζιτς κρατείται σε κελί των φυλακών του ΔΠΔ του ΟΗΕ, εμβαδού 15 τετραγωνικών μέτρων. Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Ρόιτερς, Γαλλικό πρακτορείο, Γερμανικό πρακτορείο

ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ;

Ποντίκια πότε θα δημοσιεύσετε τα στοιχεία για τον Ανακριτή του Θέμου τον κ. Οικονόμου; Γιατί εάν τα δημοσιεύσετε μετά την οριστική αθώωση του Θέμου τι αξία θα έχουν; Γιατί ο Θέμος θα αθωωθεί και τότε κάποιοι θα πρέπει να του ζητήσουν συγγνώμη.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΤΑ TΡΩΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΝΕWS-NEWS;

Επίθεση από τον Θέμο στον Σωκράτη. Τον αποκαλεί αναξιοπρεπές τρωκτικό και τον καλεί να παραιτηθεί από την εφημερίδα «Πρωταθλητής». Συγκεκριμένα, ο Θέμος σήμερα στη στήλη του (φιλάκια όφις) γράφει : - Καλά, δεν έχεις την αξιοπρέπεια να παραιτηθείς από μόνος σου ψυχωτικό τρωκτικό; Αλλού τρως, αλλού πίνεις και παντού πας και ρουφιανεύεις και κάνεις και τη «θεούσα» τρομάρα σου, σιγανοπαπαδιά. Και λίγα του γράφει. Όταν παρακαλούσε τον Καραμήτσο να τον προσλάβουν, γιατί δεν είχε... μισθολόγιο ήταν καλά; Όποια πόρτα κι αν χτυπούσε, του την έκλειναν, γιατί είχε βγάλει την φήμη, ότι προστάτευε τους ντοπαρισμένους αθλητές. Παρακάλαγε τον Καραμήτσο, αυτός παρακάλεσε τον Θέμο κι ο Θέμος τον λυπήθηκε και τον έστειλε στον Πουλόπουλο, να πιάσει δουλειά. Σήμερα ο αχρείος και ελεεινός Σωκράτης δεν είχε το θάρρος, ούτε να παραιτηθεί. Απλά συνεχίζει να ρουφιανεύει και να γράφει απίστευτες αθλιότητες.. Σημείωση Συντάκτη: Δεν απαντάει τουλάχιστον ο Σωκράτης ,στην άδικη επίθεση που δέχεται από τον Θέμο Αναστασιάδη ,δεν φταίει ο Σωκράτης για ότι έγινε , και δεν είναι δυνατόν να τον προτρέπει να παραιτηθεί , αφού τον θεωρεί λάθος θα μπορούσε να τον διώξει και να τον αποζημιώσει, γιατί δεν το κάνει αλλά βάζει το blog που ανήκει σε εργαζομένους στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και τον βρίζουν. Άλλωστε σύντομα θα τα βρουν πάλι και όλα θα κυλήσουν ομαλά.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΦΤΑΝΕΙ

Ε... όχι και να πάει η Κατερίνα Θάνου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Γιατί δεν στέλνουμε και τον Κεντέρη ,αρκεί να μην τους κάνουν ελέγχους για ντόπινγκ, αλλά έτσι και αλλιώς ξέρουν πως θα τους αποφύγουν. Θα πέσουν από ποδήλατο αυτή την φορά για να τιμήσουν και το Πεκίνο. Αλλά δεν φταίνε αυτοί αλλά η ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και ειδικά ο υφυπουργός Αθλητισμού που δεν τόλμησε να τους αφαιρέσει τα προνόμια που τους είχε δώσει. Έκαναν την πατρίδα μας διεθνώς ρεζίλι και αυτό δεν το ξεχνάει κανένας ΕΛΛΗΝΑΣ.

ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΥΚΟΥΛΑ Η TV ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ;

Εμείς ξέρουμε ότι κουκούλα φορούσαν οι καταδότες, τα μέλη της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και οι μαιμού επαναστάτες. Επέλεξε εσύ τι είσαι;

ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Η TV ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ ΣΤΟ ZOUGLA.GR

Η μήνυση του κομιστή κατά του συμπαθούς τρωκτικού αποτελεί φαινόμενο λανθάνοντος κανιβαλισμού… @ Γνήσιο τρωκτικό ο ίδιος επετέθη εναντίον του διαδικτυακού εκλαμβάνοντάς το ως όμοιό του… @ Κλασσική περίπτωση ανθρωποειδούς το οποίο δαιμονοποιήθηκε στο σκοτάδι για να γελοιοποιηθεί κάτω από το άπλετο φώς της δημοσιότητας… @ Στοιχηματίζω ότι μέρος αυτής της γελοίας και αξιοθρήνητης παράστασης που παρακολουθούμε με την ανοχή των υπευθύνων μέρες τώρα είναι και η προσπάθεια του θλιβερού πρωταγωνιστή να παραμείνει στο προσκήνιο… @ Μοιάζει με επιθανάτιο ρόγχο εφ όσον κάθε χειρισμός επαναφοράς στην προτεραία κατάσταση είναι καταδικασμένος… @ Το μόνο που του απομένει είναι, μιμούμενος τον Νικολουτσόπουλο, να τραγουδήσει κανένα ηπειρώτικο μοιρολόι… @ Για τα χάλια του… Θα συνιστούσαμε στην "ανώνυμη" TV ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ ψυχραιμία και σύνεση, γιατί ότι θα αποκαλύψουμε για τα ΤΡΩΚΤΙΚΑ , δεν θα είναι αστεία(εάν και δεν πιστεύουμε ότι είναι άγνωστα) απλώς ας μην χαίρονται με τoν πόνο του άλλου.

Ο ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ BLOG ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ

Από το 1946 η Σικελία είναι αυτόνομη περιοχή της Ιταλίας. Ο Πρόεδρος Σαλβατόρε Κουφάρο παραιτήθηκε στις 26 Ιανουαρίου 2008 και τρεις ημέρες μετά, Πρόεδρος ανέλαβε προσωρινά ο αντιπρόεδρος, Λίνο Λεάντσα. Έχεις δίκιο φίλε δεν είναι ανεξάρτητο κράτος αλλά αυτόνομη περιοχή , με μπέρδεψε η σημαία και ότι έχει δικό της πρόεδρο!!!! Α.. ξέχασα να σας πω για τον αναγνώστη μα ήδη το έχετε καταλάβει είναι ο fremendog.

ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ

Εμπρηστική επίθεση σε έκθεση πολυτελών αυτοκινήτων σημειώθηκε τα ξημερώματα στον Αλιμο. Ολοσχερώς καταστράφηκαν πέντε αυτοκίνητα ενώ ζημιές προκλήθηκαν σε άλλα δύο και στον πρώτο όροφο του κτιρίου. Ερευνα διενεργεί το Ανακριτικό της Πυροσβεστικές Υπηρεσίας.

ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΘΕΜΟΣ

Αίτηση με την οποία ζητά να απολογηθεί άμεσα υπέβαλε στον 29ο τακτικό ανακριτή που αναπληρώνει τον δεύτερο ειδικό ανακριτή, ο κατηγορούμενος στην υπόθεση Ζαχόπουλου, Θέμος Αναστασιάδης. Ο κ. Αναστασιάδης τονίζει στην αίτησή του μεταξύ άλλων ότι από την δικονομία δεν προβλέπεται μεγάλη διακοπή των ανακριτικών πράξεων. Υπενθυμίζεται ότι ο ανακριτής κ. Οικονόμου επιστρέφει στα καθήκοντά του μετά τη θερινή του άδεια, μετά τις 15 Αυγούστου. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΟΙΑ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΠΙΝΓΚ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

Άδικα αναμένουμε την απάντηση του, έχει τοποθετηθεί αρκετές φορές και δημόσια για το θέμα , γιατί να το κάνει για εμάς; Α... για τον Αρχισυντάκτη των εκπομπών του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου εννοούμε τον κύριο Σωκράτη Γκιόλια και όχι βέβαια για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Η ΚΟΝΤΡΑ ΘΕΜΟΥ-ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ "ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ" ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ BLOG

Σε δήλωση που μας έστειλε με e-mail ο κ. Σωκράτης Γκιόλιας αναφέρει τα εξής σχετικά με την δημοσίευση που έκανε το "Πρώτο Θέμα": "Όταν μιλούν συκοφάντες, υβριστές και εκβιαστές τον λόγο έχει η δικαιοσύνη" Σωκράτης Γκιόλιας . H αναφορά στο όνομα του κ.Γκιόλια γίνεται σε άρθρο του Ορέστη Κλαυδιανού στην εφημερίδα "ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" . Και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και το blog ΤΡΩΚΤΙΚΟ είναι κορυφαία μέσα αντίστασης στο ξεπούλημα των Εθνικών μας θεμάτων και οποιαδήποτε αναμεταξύ τους διαμάχη ... μας δυσαρεστεί ιδιαίτερα. Αυτά όμως έρχονται δεύτερα φυσικά όταν πλέον η διαμάχη αφορά θέματα προσωπικής τιμής και υπόληψης. Αγωγή φαίνεται ότι προτίθεται να ασκήσει και το blog κάτι που αποτελεί πραγματικα μία πρωτοτυπία. Ως προς το θέμα ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ που θίγεται από την μεγάλη εφημερίδα , το blog αναφέρεται σε ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ αλλά δεν διευκρινίζει εάν πρόκειται για παράνομη πράξη, πράξη ανδρείας ή ένα στοιχείο χρήσιμο για τον ανακριτή και τις υποθέσεις που επεξεργάζεται. Εμάς μας ανησυχεί το γεγονός ότι την αξιοπιστία που έψαχνε ο Έλληνας μέσω της ηλεκτρονικής ενημέρωσης θα την αντικαταστήσει ένα εσωτερικό αλληλοκυνηγητό που τελικά θα βλάψει την χώρα γενικότερα καθώς θα μετατοπιστεί η προσοχή από αυτούς που ζημιώνουν πραγματικά την Ελλάδα και θα εστιασθεί σε προσωπικές κόντρες χωρίς ουσία. Η δικαιοσύνη πρέπει να δει πολύ μακριά και κυρίως να αποφασίζει με βάση το πραγματικό συμφέρον του Ελληνικού Λαού σε αυτή την εποχή γενικευμένης σήψης. Ακολουθεί το άρθρο από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ... Μπλόγκερς-τρωκτικά εκβιάζουν ακόμα και τον ανακριτή 12 Ιουλίου 2008, 17:37 του Ορέστη Κλαυδιανού ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ κατά των υπευθύνων της ιστοσελίδας troktiko.blogspot.com κατέθεσε ο Θέμος Αναστασιάδης στο 5ο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής την περασμένη Παρασκευή. Αφορμή ήταν μια σειρά αναρτήσεων της συγκεκριμένης ιστοσελίδας στις 10 Ιουλίου 2008 με τις οποίες εκβιαζόταν ανοιχτά ο ανακριτής κ. Δημήτρης Οικονόμου με δήθεν στοιχεία σε βάρος του ενώ προαναγγελλόταν ταυτόχρονα η παραπομπή της μήνυσης του Θέμου Αναστασιάδη στο αρχείο. Οπως χαρακτηριστικάαναφέρει ο κ. Αναστασιάδης στην μήνυσή του, μέσω των συγκεκριμένων δημοσιευμάτων έγιναν «παραβάσεις διατάξεων Ποινικού Κώδικα, και ιδίως απειλή και εξύβριση κατά δικαστικών λειτουργών καιμάρτυρος, καθώς και απόπειρα εκβίασης δικαστικού λειτουργού προκειμένου να έχει μεροληπτική συμπεριφορά σε βάρος μου, προκαταλαμβάνοντας την κρίση των εμπλεκομένων δικαστικών λειτουργών τόσο στην εις βάρος μου υπόθεση όσο και στη μήνυσή μου σε βάρος του κυρίου Οικονόμου». Διαχειριστής του συγκεκριμένου υβριστικού blog φέρεται να είναι, σύμφωνα με πληροφορίες και δημοσιεύματα του δημοσιογραφικού χώρου, ο αρχισυντάκτης των εκπομπών του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου κ. Σωκράτης Γκιόλιας, ο οποίος μάλιστα αρθρογραφεί κατά καιρούς επωνύμως στο troktiko. blogspot.com. Ο κ. Γκιόλιας είναι ο στενότερος συνεργάτης του κ. Τριανταφυλλόπουλου και εμφανίστηκε και ως μάρτυρας στην υπόθεση Κλαδά-Κουκοδήμου, όπου κατηγορήθηκε από τον βουλευτή ότι πρόδωσε τη φιλία τους για τον μισθό του από τον Τριανταφυλλοπουλο. Το μπαράζ των απειλητικών και υβριστικών αναρτήσεων από το συγκεκριμένο blog, το οποίο μήνες τώρα επιτίθεται σε βάρος του Θέμου Αναστασιάδη και στελεχών του «Πρώτου Θέματος», κλιμακώθηκε τις τελευταίες εβδομάδες. Στο στόχαστρο των κειμενογράφων του blog τέθηκε αυτή τη φορά και ο ανακριτής κ. Οικονόμου. Το blog άρχισε να προαναγγέλλει αποκαλύψεις σε βάρος στελεχών του «ΘΕΜΑτος» αλλά και του ανακριτή, για να καταλήξει στη συνέχεια ότι «οι αποκαλύψεις προς το παρόν δεν θα γίνουν». Το παιχνίδι του εκβιασμού σε βάρος του ανακριτή ξεκίνησε στις 11:29 π.μ. της προηγούμενης Πέμπτης όταν και «ανέβηκε» ο τίτλος: «Σε λίγο στο troktiko η αποκάλυψη για τον Δ.Οικονόμου» To παραπάνω κείμενο είναι αναδημοσίευση από το macedonia blogs, και το δημοσιεύουμε τώρα γιατί γνωρίζουν ελάχιστα από αυτά που θα δημοσιεύσουμε σε λίγες μέρες.

ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΥΤΟ......

Ξαφνικά ο ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος και η σύλληψη του δολοφόνου του έγινε το μείζον θέμα του Ελληνισμού. Δεν λέμε ότι δεν είναι θέμα αλλά και άλλους έχουν σκοτώσει και μάλιστα οι δολοφόνοι τους δεν έχουν συλληφθεί ακόμα και τέτοια υστερία από τα ΜΜΕ δεν έχουμε ξαναζήσει. Ο 30χρόνος Γεωργιανός παρουσιάζεται σαν η προσωποποίηση του ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΚΑΚΟΥ και όλοι θέλουν την παραδειγματική τιμωρία του. Όσο για τα δικά μου νέα θεωρώ τυχερό τον εαυτό μου που μέσα στην ΖΟΥΓΚΛΑ της καθημερινότητας έμαθα να ΕΠΙΒΙΩΝΩ. Όχι χωρίς κόστος , και πολλές φορές τις περισσότερες για μένα αυτό το ΚΟΣΤΟΣ είναι δυσανάλογα μεγάλο με τις χαρές που προσφέρει αυτή η ΖΩΗ. Θα ήθελα να σας γράψω σήμερα ένα κείμενο για την προπαγάνδα των Σκοπίων και για το πόσο γουστάρω που ο Γκρούεφσκι δεν μασάει και ζητάει ανύπαρκτες μειονότητες και Μακεδονικές γλώσσες αλλά δεν θα το κάνω. Γιατί ήδη έχω κατηγορηθεί για διάφορα αυτή την περίοδο και βασικά βαριέμαι να σας εξηγώ πως από έναν ηγέτη σαν τον Σκοπιανό Πρωθυπουργό μπορεί να παραμυθιαστεί ένας ολόκληρος λαός και να σφυρηλατηθεί μια νεολαία που λατρεύει τον μέγιστο των Ελλήνων , τον ανίκητο Στρατηλάτη, τον Μέγα Αλέξανδρο. Εμείς εδώ στην μιζέρια μας με μια ανίκανη κυβέρνηση να αντιμετωπίσει την αισχροκέρδεια και γενικά να είναι όμηρος στελεχών τύπου Αλογοσκούφη, Σουφλιά , Κουκοδήμου, και άλλων τυχάρπαστων αλλά και ανίκανων στελεχών τι να πει κανείς για τον Κυριάκο Μητσοτάκη; Όλοι αυτοί δεν έχουν ουδεμία σχέση με την δεξιά παράταξη, ούτε την δεξιά του Κυρίου αλλά ούτε και την ΔΕΞΙΑ που πολέμησε τον κομμουνισμό στην χώρα μας. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ΔΕΞΙΟ, γιατί οι ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ δεν είναι δεξιοί είναι ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ που έχουν υποστεί χιλιάδες διώξεις σε όλο τον κόσμο από το 1946 μέχρι και σήμερα. Βρήκα που θα ήθελα να ζήσω τα επόμενα χρόνια μου , θα σας βάλω την σημαία του κράτους και όσοι είσαστε ψαγμένοι θα την βρείτε δεν ξέρω γιατί αλλά θα ήθελα να ξεκινήσω έστω και από την ΑΡΧΗ , ίσως κάποτε να έμενα εκεί ποιος ξέρει άραγε γιατί όλα εκεί μου φαίνονται τόσο οικεία. Τώρα εάν θα καταφέρω να μείνω εκεί δεν τίθεται τέτοιο δίλημμα δεν ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ(Συνεχίζεται..)

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΝΔ (ΑΠΟ ΤΟ ZOUGLA.GR)

Η φωλιά του Κουκο…δήμου 23 Ιουλίου 2008, 10:22 Μάκης Τριανταφυλλόπουλος Είναι παγκοίνως γνωστό ότι όλες οι «βρωμοδουλειές» γίνονται κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου. Νομοσχέδια, τροποποιήσεις, εισηγήσεις και πράξεις που εμπεριέχουν τον κίνδυνο λαϊκών κινητοποιήσεων κυκλοφορούν μεταξύ Ιουλίου και Αυγούστου. Είναι επίσης διαπιστωμένο, ότι επικοινωνιακά ο κόσμος επιστρέφει σε φυσιολογικό επίπεδο ενημέρωσης μετά την χαλαρότητα των διακοπών. Γύρω στα μέσα Σεπτεμβρίου, όταν τρώει την κεραμίδα στο κεφάλι και ψάχνεται να δει από πού του ’ρθε. Ο λόγος προφανής. Η ελαχιστοποίηση του πολιτικού κόστους. Αν η συμπεριφορά των εκάστοτε κυβερνώντων απέναντι στον πληθωρισμό ήταν η ίδια με αυτή για την αντιμετώπιση του πολιτικού κόστους, η Ελλάδα θα μπορούσε να συγκριθεί με το Λίχτενσταϊν. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, επιστρέφοντας από την χαλαρότητα του θέρους να μπείτε στην φθινοπωρινή δοκιμασία της πρέσας… Όλα θα μοιάζουν διαφορετικά, ενώ θα είναι χειρότερα. Ο Κάρατζιτς θα δικάζεται για τα εγκλήματα πολέμου, ο Κουκο…δήμος θα βρίσκεται ασφαλής πίσω στη φωλιά του-αυτό έλειπε να αλλάξει κλάδα- ενώ ο Κλαδάς θα διορίζεται στο νέο του κυβερνητικό πόστο για να υπηρετήσει με σθένος τις αξίες της δημοκρατίας! Στο παρασκήνιο εν τω μεταξύ θα ετοιμάζονται πράγματα που ούτε η καλοκαιρινή ραστώνη μπορεί να αντέξει! Έτσι μου ‘ρχεται να βάλω τα κλάματα, για να μην πω ότι επιθυμώ να παρελάσω στους δρόμους από ενθουσιασμό και εθνική έπαρση… Αιδώς...αρχείοι!

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ

Τελικά έπρεπε να πάω και στην Τζιά για να καταλάβω ότι ούτε σε 10 χρόνια δεν θα ηρεμήσω. Το δυστύχημα είναι ότι ταλαιπωρώ τον κόσμο. Εγώ δεν είμαι για ηρεμία, μπάνιο, ήλιο, και βόλτες σε ηλιοβασιλέματα. Θα σας έβαζα μερικές τρομερές φωτογραφίες από τοπία που τράβηξα αλλά θέλω αναγνώστες που προτιμούν να βλέπουν το ΩΡΑΙΟ στο πρόσωπο ή στο σώμα μιας γυναίκας. Θα ήθελα επίσης οι αναγνώστες μου να είναι νυχτερινοί τύποι να έχουν λύσει τα οικονομικά τους προβλήματα και να μην δουλεύουν. Τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να απαλλαγούν γρήγορα από το άγχος της επιβίωσης και να έχουν τον άνθρωπο που θα τους κάνει ευτυχισμένους πάντα δίπλα τους. Να δείτε το έργο( P.S I love you) ή στα ελληνικά Υ.Γ Σ' Αγαπώ. Θα σας έγραφα και ένα κείμενο για την ΑΓΑΠΗ αλλά είμαι ακόμα από το ξενέρωμα της Κέας(Τζιάς) και πάω να πιω κάνα ποτάκι, μου την έσπασε η ηρεμία!!!!!!!!! Υ.Γ: Καθόλου καλά δεν τα πήγε ο αντικαταστάτης μου μόλις 2 κείμενα έβαλε ενώ του είχα αφήσει άφθονο "ψυγείο" , κατάλαβε ότι συνέλαβαν και τον δολοφόνο του Σεργιανόπουλου εάν και να μην το έβαζε καθόλου δεν θα με χάλαγε να μην βάλει όμως ούτε μια καταγγελία για το σκάνδαλο της επιστροφής του κύριου Κουκουδήμου στην ΝΔ ,ε... αυτό δεν τρώγεται με τίποτα. Λέτε να τον λάδωσαν;

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΕΡΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟ

Ενας 30χρονος Γεωργιανός κρατείται στην Ασφάλεια Αττικής και ανακρίνεται ως ο άνθρωπος που δολοφόνησε με 21 μαχαιριές το δημοφιλή ηθοποιό Νίκο Σεργιανόπουλο στο σπίτι του στο Παγκράτι. Σύμφωνα με αξιωματούχο της Αστυνομίας, ο οποίος μετέχει στις έρευνες, ταυτοποιήθηκαν πολλά αποτυπώματα στο σπίτι του Νίκου Σεργιανόπουλου, τα οποία ανήκουν στον Γεωργιανό. Σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματούχο ο Γεωργιανός δεν ήταν σεσημασμένος, αλλά η Αστυνομία έφθασε στα ίχνη του και ταυτοποίησε τα αποτυπώματα από συντονισμένη αστυνομική έρευνα και πληροφορίες στο χώρο στον οποίο εκινείτο ο δημοφιλής ηθοποιός. Έως αργά χθες, ο φερόμενος ως δολοφόνος δεν είχε ομολογήσει την πράξη του, ούτε και τους λόγους που τον οδήγησαν στο στυγερό έγκλημα. Ο αλλοδαπός ήταν μεταξύ των προσώπων που εείχαν προσαχθεί τις πρώτες ώρες μετά τη δολοφονία του ηθοποιού και είχε τεθεί σε παρακολούθηση μέχρι τη στιγμή που η αστυνομία ταυτοποίησε το DNA του και τα αποτυπώματα. Ο Γεωργιανός σύχναζε σε στέκια του αγοραίου έρωτα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν είχε συναντηθεί και άλλες φορές με τον Ν. Σεργιανόπουλου πριν τη μοιραία νύχτα. Ο Νίκος Σεργιανόπουλος είχε βρεθεί άγρια δολοφονημένος στο διαμέρισμά του στο Παγκράτι στις 4 Ιουνίου. Τις επόμενες ώρες η Αστυνομία αναμένεται να κάνει επίσημες ανακοινώσεις.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2008. ΕΜΠΟΡΙΟ Η ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ;

Αναμφισβήτητα οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2008 θα είναι σίγουρα το πιο εμπορεύσιμο προϊόν της τελευταίας τετραετίας, τουλάχιστον στον χώρο του αθλητισμού. Το γεγονός πως είναι χιλιάδες οι αθλητές που θα λάβουν μέρος και εκατοντάδες οι χώρες που έχουν δηλώσει συμμετοχή, από μόνο του καταδεικνύει τη σημαντικότητα της διοργάνωσης. Δεν είναι τυχαίο, πως ακόμη και η τρομοκρατική οργάνωση Αλ Κάιντα, δήλωσε πως κατά τη διάρκεια των Αγώνων θα υπάρχει εκεχειρία. Ας ελπίσουμε πως θα δούμε ωραίο θέαμα και θα απολαύσουμε τα παιχνίδια… Με εκτίμηση, Ανδρέας Δελαβερίδης

ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΑΚΗ ΓΙΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ-ΚΛΑΔΑ

Ο κ. Κουκοδήμος θέλει να επιστρέψει στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, αφού όσα ισχυρίστηκε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος για αυτόν και τον πρώην διοικητή της ΥΠΕΕ κ. Σπύρο Κλαδά δεν κρίθηκαν επαρκή και ΑΛΗΘΗ από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, για να ασκηθεί κάποια δίωξη και η υπόθεση πήγε στο αρχείο. Ο λαλίστατος Μάκης είναι σε διακοπές φαίνεται και δεν αντέδρασε για αυτό το "φάλτσο" της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ και περιμένουμε τον Σεπτέμβριο να απαντήσει μέσα από τις εκπομπές του. Όμως η κυβέρνηση Καραμανλή δεν πρέπει να μαζέψει πίσω τον βουλευτή ο οποίος την ΔΙΕΣΥΡΕ με την στάση του. Γιατί ο κ. Κουκοδήμος δεν κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στην εκπομπή που τον διέσυρε και εξαιτίας του και το κόμμα της ΝΔ; Γιατί πήγε στο σπίτι του Μάκη στην Εκάλη, τι σχέσεις έχει μαζί του; Γιατί μετέφερε μηνύματα χωρίς να ενημερώσει την κυβέρνηση; Εάν πάλι δεν μετέφερε γιατί πήγε στον Μάκη και γιατί δεν του υποβάλει ΑΓΩΓΗ για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης που είναι ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ; Δεν το κάνει γιατί δεν είναι ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΝΔ. Ας τον πάρει πίσω ο Καραμανλής και μετά θα έχουμε πολύ ενδιαφέρουσες αναρτήσεις για τον βίο και την πολιτεία ενός βουλευτή που και με την παρουσία του στις τηλεοράσεις η ΝΔ "κονταίνει" ,για αυτό ας μείνει ανεξάρτητος ή καλύτερα να πάει στο ΠΑ.ΣΟ.Κ εκεί έχει πάρα πολλούς σαν και αυτόν.(Συνεχίζεται)

ΑΥΡΙΟ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΓΙΑ ΚΕΑ(ΤΖΙΑ)

Θα λείψω για καμιά εβδομάδα ,για αυτό και επειδή τα κείμενα που θα δημοσιευτούν θα είναι "κονσέρβα" σας έβαλα κάτι "ζωντανό" να βλέπετε, και σίγουρα δεν θα σας λείψω καθόλου. Τα mail σας για τον κύριο Σεριάτο τα έχω λάβει αλλά θα πρέπει πρώτα να κάνω τον απαραίτητο έλεγχο πριν δημοσιεύσω το οποιοδήποτε στοιχείο για τον ίδιο, τον κουμπάρο του, την σύζυγό του, τις εταιρείες του και τις σχέσεις του με πολιτικά κόμματα και άλλες εταιρίες.

Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΑΝΕΚΑΜΨΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ

Ελλάς, Ελλήνων… Παχυσάρκων! 21 Ιουλίου 2008, 10:07 Γιώργος Στάμκος «Έχουν ωοειδή πρόσωπα, σταρένιο δέρμα, μαύρα μαλλιά, λαμπερά σκουρόχρωμα μάτια, ενώ είναι λεπτοί και νευρώδεις». Με αυτά τα χαρακτηριστικά περιέγραφε το 1918 τους Έλληνες ο δρ. Έντουιν Α. Γκρόβνορ σε ειδικό αφιέρωμα του περιοδικού National Geographic για τους λαούς των Βαλκανίων. Σήμερα οι Έλληνες συνεχίζουν σε γενικές γραμμές να ανταποκρίνονται σε όλα τα χαρακτηριστικά που τους είχε προσάψει ο δρ. Γκρόβνορ, εκτός από τα δύο τελευταία: ούτε νευρώδεις είναι, ούτε λεπτοί. Μέχρι τη δεκαετία του 1960 η πιο χαρακτηριστική εικόνα που αποκόμιζε ένας ξένος επισκέπτης από την επίσκεψή του στην Ελλάδα ήταν εκείνη ενός ηλιοκαμένου, αλλά μυώδους και χωρίς γραμμάριο λίπους πάνω του, άνδρα να ανεβαίνει μαζί με τον ταλαίπωρο γαϊδαράκο του ένα κακοτράχαλο μονοπάτι. Σήμερα, έπειτα από μια γενιά συνεχόμενης πάχυνσης, οι ξένοι τουρίστες αναγνωρίζουν τους Έλληνες μ’ έναν πολύ πιο εύκολο τρόπο: αν δουν έναν κρεάτινο όγκο στην παραλία και δεν είναι κήτος, τότε θα είναι Έλληνας! Σημείωση συντάκτη:Για να μην λέτε ότι είμαστε εμπαθείς δημοσιεύουμε απόσπασμα από το κείμενο του κύριου Στάμκου από το zougla.gr, το οποίο δεν είναι σαν τα προηγούμενα και μας αρέσει, ωραίο είναι και το κείμενο του Μάκη για τον πλειστηριασμό που επιχείρησαν να κάνουν στο σπίτι του αυτό θα το διαβάσετε στο zougla.gr ή σε εμάς τις επόμενες μέρες, πάντως η συνεργασία του με τον Μάκη Σεριάτο τον αποδυναμώνει ΗΘΙΚΑ και τον ενισχύει μόνο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ αυτός διαλέγει εμείς απλώς του υπενθυμίζουμε ότι ξεκίνησε διαφορετικά. Τι θα έλεγε ο αείμνηστος Ραφαηλίδης για αυτές του τις συνεργασίες;

ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Για ακόμη μια φορά τα "τρωκτικά" επιτίθενται κατά της οικογένειας Γιαννακόπουλου με ανάρτησή τους σχετικά με φάρμακο του AIDS που δήθεν η εταιρία ΒΙΑΝΕΞ ήθελε να πουλήσει ακριβότερα, εάν θέλει το κράτος να κάνει κοινωνική πολιτική να αγοράσει το φάρμακο και να το μοιράσει δωρεάν στους ασθενείς, δεν είναι δυνατόν η εταιρία ΒΙΑΝΕΞ να το πουλάει φθηνότερα από ότι το αγοράζει. Εάν δεν έχουν αντιληφθεί τα "ποντίκια" το κοινωνικό έργο και την προσφορά της οικογένειας Γιαννακόπουλου στην Ελληνική κοινωνία ας ρωτήσουν τον απλό κόσμο που δυστυχώς για αυτούς γνωρίζει. Εμείς περιμένουμε από τα ΤΡΩΚΤΙΚΑ να μηνύσουν επιτέλους τον Θέμο για να μάθουμε ποιοι πραγματικά είναι, όχι ότι δεν έχουμε καταλάβει ,αλλά για να τους μνημονεύουμε καθημερινά. Και να γνωρίζουν ότι η θέση τους είναι στους υπονόμους γιατί είναι συκοφάντες και εξυπηρετούν μόνο τα συμφέροντά τους.

ΜΑΚΗΣ-ΣΕΡΙΑΤΟΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΣΤΑΣΗ Α.Ε ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ

Στο ΦΕΚ της 3ης Ιουνίου 2008 περί Α.Ε. και Ε.Π.Ε. με αριθμό φύλλου 3496 δημοσιεύτηκε η σύσταση εταιρίας με την την επωνυμία Φιντέλ Α.Ε. Εκμετάλλευση Ακινήτων με ορισμένο μετοχικό κεφάλαιο στις 100.000. Σύμφωνα με αυτό, μέλη του είναι ο Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος του Ευθυμίου, η Κιμ Βίβιαν Κίλιαν του Γκερντ και της Αγγελικής (σύζυγος Ευθυμίου Τριανταφυλλόπουλου), ο Γιώργος Αγιοστρατίτης και η Αλεξάνδρα Καπελετζή (σύζυγος Γεράσιμου Σεριάτου). Όταν δεν προσέχεις με ποιους συνεργάζεσαι και μετά δηλώνεις άγνοια σημαίνει ή ότι είσαι αφελής ή ότι έχεις αλλάξει τόσο πολύ ,που δεν σε νοιάζει πλέον τι λέει ο κόσμος. Με τι ηθικό ανάστημα θα επιτίθεται στο Θέμο, όταν συνεργάζεται με τον κρατικοδίαιτο Μάκη Σεριάτο και τι θα λέει όταν θα αρχίσουν να γράφονται σε εφημερίδες τα κατορθώματά του; Ακόμα και ο Ρέστης τον έχει καταλάβει τον Μάκη Σεριάτο και παρότι είναι "αφελής" ο Βίκτωρας θα τον απομακρύνει, γιατί του είπαν τι "αρπακτικό" είναι. Το ΦΕΚ Τ.Α.Ε-Ε.Π.Ε 3496/03.06.2008 με ημερομηνία κυκλοφορίας 17.06.2008 βρίσκεται στο Εθνικό Τυπογραφείο και αποτελείται από 8 σελίδες, γνωρίζουμε ότι είναι προσωπικά δεδομένα και δεν θα ήταν νόμιμη η δημοσίευση αλλά εάν αμφισβητηθούμε θα δημοσιεύσουμε και τις 8 σελίδες.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

Να πάω διακοπές εννοούσα, γιατί μάθαμε και να διαβάζουμε το blog και θα υπάρχει πρόβλημα. Συννέλληνες ελπίζω να καταλαβαίνετε τι περνάω; Τι φωτογραφία να βάλω τώρα σε αυτή την ανάρτηση; Το μέρος που θα πάω μια εβδομάδα διακοπές; Γιατί για παραπάνω δεν το βλέπω. Θα σας έχω καλό αντικαταστάτη όλο το καλοκαίρι, έχω γράψει ήδη 50 κείμενα και το μόνο που θα κάνει είναι να ανεβάζει 5-7 κείμενα την ημέρα την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου που θα είμαι εκτός. Γενικά "εκτός" είμαι.....

ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ "ΔΙΑΚΟΠΕΣ" ΜΑΣ

Περιμένω "καυτές" αποκαλύψεις, άσε τις διακοπές και γράψε κάτι για τα ΤΡΩΚΤΙΚΑ. Σημείωση Συντάκτη:Δεν μου έρχεται τίποτα στο μυαλό αυτή την στιγμή, παρά μόνο να.....

ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΣΕΡΙΑΤΟΣ

Πέμπτη, Νοέμβριος 16, 2006 Το επόμενο "θέμα" Το επόμενο βήμα τους στα ΜΜΕ προγραμματίζουν εντός του χειμώνα οι Αναστασιάδης, Καραμήτσος και Τριανταφυλλόπουλος, όπως αποκαλύπτουν σε συνέντευξή τους στον Πέτρο Κωστόπουλο στο «Esquire». Στην πολυσέλιδη συνέντευξη δεν υπάρχει καμία αναφορά στους επιχειρηματίες που στηρίζουν την εφημερίδα, παρά την αρχική υπόσχεση των ίδιων των εκδοτών πως θα τα δημοσιοποιήσουν. Δίνεται έτσι η εντύπωση πως είναι μόνοι τους στην εφημερίδα, από την οποία σημειώθηκε και μια απώλεια. Διέκοψε τη συνεργασία του ο Άκης Κοσώνας, αν και η αλήθεια μάλλον είναι πως πολύ έμεινε...Για το επόμενο βήμα τους στα μίντια ο Θ. Αναστασιάδης λέει πως «το βασικό μας θέμα είναι ότι, επειδή βγάζουμε διάφορα ζητήματα που παίζουν'' από Κυριακή σε Κυριακή, μεσοβδόμαδα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να αναπαράγονται για να παίρνουν και μiα δυναμική». «Και μια και τα άλλα μέσα ενημέρωσης δεν μας κάνουν πάντα την τιμή να μας αναφέρουν ως πηγές ή να παίξουν δικά μας θέματα, πρέπει να κάνουμε κάτι γι' αυτό», συμπληρώνει, ξεχνώντας προφανώς την αρχική προβολή που είχε από ΑΝΤ1 και Αlpha, αλλά και την κάλυψη από τον τελευταίο σταθμό στην αντιπαράθεση με την «Ελευθεροτυπία» Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δηλώνει πως «τιμά» τον Χρήστο Λαμπράκη και τον Κίτσο Τεγόπουλο, όπως ακριβώς εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Δ. Κοντομηνά από τον οποίο έφυγε. Ενδεικτική της αντίληψης που επικρατεί είναι και η φράση του Θ. Αναστασιάδη, πως «πιο μεγάλο θέμα από το αν μια δυο φορές αδικήσαμε κάποιους είναι ότι για τις μεγάλες αποκαλύψεις που γίνονται δεν υπάρχει αντίδραση από το σύστημα, ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα». Η πιο μεγάλη έκπληξη είναι πως για πρώτη φορά μιλάει ο «αθόρυβος» παίχτης της τριάδας, Τάσος Καραμήτσος: «Αυτό που πήγε και έκανε ο Μάκης στην τηλεόραση είναι πως ό,τι συζητάμε εμείς γύρω γύρω, πολιτικοί και δημοσιογράφοι, για το ποιος τα παίρνει'' και ποιος τα σπρώχνει'', βγήκε ο τρελός του χωριού και τα είπε στα ίσα». Για το «Θέμα» μίλησε και ο διαφημιστής Μάκης Σεριάτος της Ad Business (30.10.06): «Οι εκδότες είναι φίλοι μου», είπε. «Είναι πελάτες της εταιρείας και κάναμε την καμπάνια λανσαρίσματος με την περίφημη ʽʽμπανιέρα''. Επίσης θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή εφημερίδα και το αποδεικνύουν οι κυκλοφοριακές της επιδόσεις», συμπλήρωσε. Η κόντρα με τον Θ. Ρουσόπουλο στο μεταξύ συνεχίζεται με κάθε μέσο και με χτυπήματα κάτω από τη μέση. Το ερώτημα είναι αν μετά το εξώδικο που έστειλε στην εφημερίδα, το «Θέμα» θα δημοσιοποιήσει τα όσα τους είπε ο υπερήλικος πατέρας του υπουργού. Σύμφωνα με τον Θ. Ρουσόπουλο, «την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στις 16:15 δύο συνεργάτες της προσπάθησαν να εισέλθουν στο πατρικό μου σπίτι στην Καισαριανή, όπου εκείνη την ώρα αναπαυόταν ο 81 ετών πατέρας μου και η 68 ετών μητέρα μου. Η μητέρα μου, αφού τους ευχαρίστησε, τους παρακάλεσε να αποχωρήσουν, πράγμα το οποίο δεν έπραξαν και παρέσυραν τον υπερήλικα και μη έχοντα σχέση με την πολιτική και μη δυνάμενο ως εκ τούτου να εκτιμήσει την κατάσταση πατέρα μου σε μια σειρά διαλόγων για τις πολιτικές του τοποθετήσεις, τα οικονομικά της οικογένειας, την ενασχόληση των πέντε άλλων αδελφών μου, τις πολιτικές πεποιθήσεις των γονέων της συζύγου μου και άλλα σχετικά». Υπήρξε και δεύτερη κρούση σύμφωνα με την ανακοίνωση. «Λίγο αργότερα και παρότι δεν άκουσαν τις διαρκείς παρακλήσεις της μητέρας μου να αποχωρήσουν, επικοινώνησαν τηλεφωνικά με το πατρικό μου σπίτι (η κλήση έχει καταγραφεί στη μνήμη του τηλεφώνου των γονιών μου με τον αριθμό του τηλεφωνικού κέντρου της εφημερίδας) για να συμπληρώσουν το ρεπορτάζ τους, ρωτώντας τον πατέρα μου για τις δραστηριότητές μου ως εφήβου». (paron - esquire) Δεν δημοσιεύσαμε στην τύχη μέρος της συγκεκριμένης συνέντευξης, τι άλλαξε μας έχει πει ήδη ο Μάκης μέσα από τις τηλεοπτικές του εκπομπές. Όμως ισχύουν τα ίδια και για τον κύριο Σεριάτο, είναι και αυτός στα "μαχαίρια" με Θέμο-Καραμήτσο;

Το «ραβασάκι» της Agb για την Κυριακή 13-07-2008 ΜΡΔ

Δελτία ειδήσεων (μ.ο.) Mega 20,1% Star 17,7% Alter 17,3% Ant1 13,9% Alpha 11,1% Net 12,3% (21.00-22.00) Σκάι 7,4% (21.00-22.00) Et3 4,4% (22.00-23.00) Πρωινά ενημερωτικά (μ.ο.) Πρωί πρωί Σαββατοκύριακο 26,1% (Alpha) Σαββατοκύριακο στη Νετ 21,0% (Νet) Βραδινά talk shows (μ.ο.) Αποτυπώματα 12,3% (Alter) Αθλητικές μεταδόσεις (μ.ο.) Ποδόσφαιρο ΠΑΟ-Κλουζ 17,3% (Νετ) IAAF Grand Prix 13,2% (Ant1) H φλόγα της αλλαγής 9,7% (Ant1) Πόλο Μαυροβούνιο - Σερβία 2,0%, 1,9%, 3,1%, και 5,3% (Νετ) Ιστιοπλοϊκοί αγώνες 3,2% (Et1) Σπορ στο 3 2,2% (Et3) Ντοκιμαντέρ(μ.ο.) Πρωταγωνιστές 19,5% (Mega) [E] Βalkan express 1,7% (Ετ3) Οξυγόνο 1,7% (Ετ3) Prime time ψυχαγωγία (μ.ο.) Το πάρτι της ζωής σου 9,0% (Alter) [E] Παίζω και... μαθαίνω; (μ.ο.) Taxi girl 13,2% (Mega) [E] Μέσος όρος ημέρας(μ.ο.) Mega 16,3% Star 12,2% Alpha 11,8% Ant1 11,7% Alter 10,2% Net 10,0% Σκάι 5,7% Et1 5,2% Ετ3 4,3% Μέσος όρος ημέρας 15-44(μ.ο.) Mega 18,1% Star 16,6% Ant1 13,6% Alpha 10,3% Alter 7,8% Net 7,4% Σκάι 6,8% Et1 2,6% Ετ3 2,3%

ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ

Έχουμε αρχίσει να ανησυχούμε δεν διαβάζουμε στο zougla.gr τις ενδιαφέρουσες απόψεις του κ. Στάμκου και φοβόμαστε μήπως δεν ξαναγράψει. Όχι τίποτα άλλο αλλά θα το έχουμε και κρίμα στο λαιμό μας ότι το φοβίσαμε το παλικάρι. Πάντως κάτι διαβάσαμε ανθελληνικό προχθές στην zougla ή για να ακριβολογούμε μας το μετέφεραν , περιμένουμε με ανυπομονησία το e-mail του φίλου για το τι έγραφε ο ίδιος συντάκτης σε άλλο έντυπο πριν μερικά χρόνια γιατί θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον για τους "λιγοστούς" αναγνώστες μας. Βλέπετε δεν έχουμε "έγκυρη" και "έγκαιρη" ενημέρωση και για αυτό δεν μας διαβάζουν. Είμαστε όμως ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς.

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.. ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ(ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΙΛΟΒΑ)

Στο δημοσιογραφικό μικροσκόπιο της εκπομπής «Η πόλη που ζεις» του Αθήνα 984 μπήκε ένα περιβαλλοντικό έγκλημα που συντελείται εδώ και 7 χρόνια στην Αίγινα, εταιρεία ιδιωτικών συμφερόντων παραγωγής σκυροδέματος καταστρέφει περιοχή ιδιαιτέρου φυσικού κάλους στο νησί ενώ Δήμος και Νομαρχία Πειραιά ερίζουν για την αρμοδιότητα. Ο δημοσιογράφος Κώστας Μιλόβας πρόβαλε όλες οι πτυχές του θέματος από την συχνότητα του Αθήνα 984, ενώ ο εκπρόσωπος του συλλόγου ενεργών πολιτών Αίγινας Αντώνης Κουτσουραδής έκανε έκκληση μέσω της εκπομπής για την άμεση παρέμβαση του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ «είναι λυπηρό εδώ και 7 χρόνια να λειτουργεί ιδιωτική εταιρεία παραγωγής τσιμέντου και οι αρμόδιοι να σιωπούν. Ο δήμος δηλώνει αναρμόδιος, η νομαρχία αποφασίζει την σφράγιση της εταιρείας χωρίς ωστόσο στην πράξη να εφαρμόζετε το μέτρο. Και οι κάτοικοι παρατηρούν αμήχανοι την συνέχεια του περιβαλλοντικού εγκλήματος» Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι απ’ την ημέρα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι καταγγελίες κατοίκων και εκπροσώπων της περιοχής για τις περιβαλλοντικές παραβιάσεις και την απραξία της Νομαρχίας ουδείς αρμόδιος ενδιαφέρθηκε για το θέμα. Αδύναμη να λύσει το πρόβλημα η Νομαρχία Πειραιά Από την πλευρά του ο νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας ενώ είχε προσκληθεί από τον δημοσιογράφο της εκπομπής να συμμετάσχει στην συζήτηση, για αδιευκρίνιστους λόγους είχε το τηλέφωνο του κλειστό, γεγονός που προκάλεσε την οργή τόσο του δημάρχου Αίγινας όσο και του εκπροσώπου των κατοίκων ενώ το θέμα αποτελεί σοβαρό πλήγμα στο πολιτικό προφίλ του νομάρχη Πειραιώς Γ. Μίχα, ο οποίος έχει στηρίξει πολλά στις περιβαλλοντικές παρεμβάσεις του και στις προσωπικές επιθέσεις που έχει εξαπολύσει κατά καιρούς εναντίων του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ Γ. Σουφλιά. Από την πλευρά του ο δήμαρχος του νησιού Παναγιώτης Κουκούλης από την πλευρά του τόνισε «πράγματι στην Αίγινα λειτουργεί εταιρεία παραγωγής τσιμέντου, βοηθώντας την οικιστική εξέλιξη του νησιού όντως δεν έχει άδεια αλλά είναι στην διαδικασία των εγκρίσεων» «Κινούμενη εταιρεία» χαρακτήρισε στην συνέχεια της εκπομπής ο εκπρόσωπος του συλλόγου ενεργών πολιτών Αντώνης Κουστουραδής την συγκεκριμένη επιχείρηση και αυτό γιατί κάθε φορά που η δ/νση βιομηχανίας της νομαρχίας Πειραιά ερχόταν στο νησί για την σφράγιση της οι υπεύθυνοι μετακινούσαν την μονάδα σε άλλη περιοχή με αποτέλεσμα να μην σφραγίζεται ποτέ. ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ Άμεση ήταν η παρέμβαση της εισαγγελίας Πειραιά μετά τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και αφορούσαν το οικολογικό έγκλημα που συντελείτε εδώ και 6 χρόνια στην Αίγινα. Όπως αποκάλυψε ο Κώστας Μιλόβας στην εκπομπή του «Η πόλη που ζεις» από το ραδιόφωνο του Αθήνα 984 ιδιωτική εταιρεία παραγωγής σκυροδέματος έχει εγκατασταθεί σε περιοχή ιδιαιτέρου φυσικού κάλους στο νησί, και με την λειτουργία της καταστρέφει το περιβάλλον. Για το θέμα μίλησαν στην εκπομπή ο δήμαρχος του νησιού και ο εκπρόσωπος των κατοίκων ζητώντας την άμεση παρέμβαση των αρμοδίων για την επίλυση του προβλήματος. Μετά τις αναφορές παρενέβη αυτεπάγγελτα ο προϊστάμενος Εισαγγελίας Πειραιά κ. Γαληνός Μπρίς διατάζοντας την κατεπείγουσα διερεύνηση του θέματος

ΕΘΝΙΚΕ ΕΡΓΟΛΑΒΕ ΠΟΙΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Είναι τουλάχιστον περίεργο να στήνεις τα γραφεία του portal σου , στο κτήριο που ήταν η εταιρεία του ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ. Εμείς δεν θα το κάναμε εάν είχανε την πορεία και την φήμη σου. Γιατί τώρα δεν ξέρουμε ποιον αγαπάει περισσότερο ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ τον Θέμο ή εσένα;

ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ ΣΤΟ ΤROKTIKO ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Πολύ χαιρόμαστε που τα "ποντίκια" θα κάνουν μήνυση στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, απαντούν σε μήνυση που κατέθεσε εναντίον τους ο Θέμος Αναστασιάδης. Για εκείνο που χαιρόμαστε ακόμα περισσότερο είναι ότι με επιστολή του ο Αρχισυντάκτης των εκπομπών του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου , Σωκράτης Γκιόλιας ξεκαθάρισε ότι δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ σχέση με το TROKTIKO διαβάστε όλη την δήλωση που έστειλε στο TROKTIKO παρακάτω: Σε δήλωση που μας έστειλε με e-mail ο κ. Σωκράτης Γκιόλιας αναφέρει τα εξής σχετικά με την δημοσίευση που έκανε το "Πρώτο Θέμα": "Όταν μιλούν συκοφάντες,υβριστές και εκβιαστές τον λόγο έχει η δικαιοσύνη" Σωκράτης Γκιόλιας Αυτά είπε στο TROKTIKO o Σωκράτης Γκιόλιας, στέλνοντας e-mail στα "ποντίκια".(Τα λέμε έτσι, γιατί δεν ξέρουμε τα ονόματά τους τώρα που θα κάνουν μήνυση και θα πουν τα ονοματεπώνυμα τους θα τους μνημονεύουμε καθημερινά). Να δούμε τι είναι και αυτά τα "ποντίκια" είναι και δική μας απορία πως καταφέρνουν και κάνουν διαχείριση ειδήσεων μη σεβόμενοι τίποτα ,ούτε την εμφανή πλέον αδυναμία του Θέμου Αναστασιάδη(η όψη του και μόνο παραπέμπει σε "τρελό" ούτε την "ανεξάρτητη" Δικαιοσύνη αφού τα στοιχεία για τον Ανακριτή Οικονόμου θα τα δημοσιεύσουν αργότερα λένε και δεν μας εξηγούν και τους λόγους. Αφού λοιπόν τα ποντίκια δεν έχουν σχέση με συνεργάτες του Μάκη ΘΑ ΤΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ιδίως εάν μας προκύψουν τίποτα αρουραίοι. Δεν είναι δυνατόν να γράφουν ανώνυμα καταγγέλλοντας τόσο σοβαρά θέματα, πρέπει να βοηθήσουν και αυτοί με τις πληροφορίες που έχουν να προχωρήσει αυτός ο τόπος. Εκτός και περιμένουν να πρασινίσει το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ για να βοηθήσουν, αλλά τότε θα περιμένουν πολύ και ποιος θα θυμάται μετά από μια 10ετία τις "σοβαρές" καταγγελίες τους με τους ψυχικά ασθενείς ψευδομάρτυρες που η ΤΥΦΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ δεν βλέπει.

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ

Οι αποκαλύψεις που σας είχαμε προαναγγείλει το Σαββατοκύριακο δεν ήταν ένα τρικ όπως κακόβουλα έφτασε και στα αυτιά μου. Απλώς εμείς δεν θέλουμε να κατηγορηθούμε ότι όλα όσα γράφουμε τα γράφουμε τώρα από προσωπική πικρία. Ευχόμαστε περαστικά σε φίλους και εχθρούς γιατί εμείς τους θέλουμε δυνατούς για να τους "κτυπάμε" και φυσικά θα έχετε νέα για τις εξελίξεις στα τηλεοπτικά πράγματα αλλά και στα καθημερινά γιατί δεν είναι δυνατόν να παρακαλάς να βρεις βενζίνη κάτω από 1,20 euro το λίτρο όταν οι περισσότεροι έχουν μισθό κάτω από τα 1000 ευρώ το μήνα. Το να έχω εχθρούς είναι πλέον πιο θεμιτό για μένα από το να έχω φίλους. Μάλιστα το ότι οι εχθροί μου δεν εκδηλώνονται είναι πολύ επικίνδυνο γιατί αυτό σημαίνει ή ότι δεν έχω ή ότι δεν τους ξέρω γιατί μιλάνε πίσω από την πλάτη μου. Όπως και να έχει εάν κάποιοι καταλάβατε ότι εγώ τα έχω με την δημοσιογραφική ομάδα του Μάκη και τον Αρχισυντάκτη του λάθος καταλάβατε εγώ μίλησα για ανθρώπους από το zougla.gr που δεν είναι "καθαροί" που βρήκαν το λογότυπο της ΖΟΥΓΚΛΑΣ ως μια ευκαιρία να κονομήσουν και έχουν χαμηλές φιλοδοξίες γιατί δεν ήταν ποτέ σε ότι έκαναν ΠΡΩΤΟΙ. Όμως δεν ξέρουν ότι συνεργάζονται με τον Μάκη που έφτασε πρώτος γιατί τον αγάπησε ο κόσμος και τον αγάπησε γιατί προστάτευε τα δικαιώματα του, έλεγε ότι δεν τον άφηναν να πει εκείνος στην τηλεόραση, κατέγραφε και παρουσίαζε την διαφθορά που υπήρχε, δεν ήθελε να πλουτίσει με το λειτούργημά που έκανε απλώς έτυχε, και δεν είσαι ποτέ τυχαία στην ΚΟΡΥΦΗ, τυχαία κερδίζεις το ΛΟΤΤΟ ΌΧΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Εάν όμως πουλήσεις την εμπιστοσύνη του τότε χάνεις την ΑΓΑΠΗ και σου μένουν τα ΧΡΗΜΑΤΑ. Γιατί λοιπόν θεωρείται από πολλούς ότι κάτι δεν πάει καλά και γιατί πρέπει να μην μιλάω όταν κάτι δεν μου πάει; Γιατί για μένα εάν ένας φίλος με έβλεπε να έχω μπλέξει δεν θα μου το έλεγε. Μπορεί να μην τον άκουγα , μπορεί να μου φαινόταν ανοησίες αυτά που μου έλεγε, μπορεί να είχα αλλάξει και να μου φαινόταν αδιάφορα τα όσα μου έλεγε όμως αυτός εάν παρέμενε φίλος είχε υποχρέωσε να μου τα πει. Δεν θα σας κουράσω άλλο να ξέρετε ότι οι χειρότερες πιέσεις που μπορεί να δεχθεί κάποιος δεν είναι ούτε οι οικονομικές , ούτε οι απειλές , ούτε οι εκβιασμοί κάθε είδους ,οι συναισθηματικές πιέσεις είναι εκείνες που σε φέρνουν σε απόγνωση και μάλιστα όταν έχεις περάσει με κάποιους πολλά χρόνια μαζί και έχετε μια κοινή πορεία τότε φτάνεις στο σημείο ενώ ξέρεις ότι έχεις δίκιο ακόμα και να υποχωρήσεις...... ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Τα "ποντίκια" γίνανε πρωτοσέλιδο, γίνανε ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, καιρός να αποκαλύψουν τις ταυτότητες τους τώρα θα έχουν το άσυλο της ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ που τους πρόσφερε απλόχερα ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ.

ΜΑΣ ΖΗΤΑΤΕ ΣΤΗΛΗ ΜΕ LIFESTYLE ΘΕΜΑΤΑ

Δυστυχώς δεν είμαστε site για να έχουμε διάφορες στήλες και να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις σας σε lifestyle θέματα , μακάρι να μπορούσαμε να γράφουμε και τέτοια όταν μεγαλώσει η ομάδα μας ,γιατί ελλείψει χρόνου θα αναγκαστώ του χρόνου(από Σεπτέμβριο) να δώσω τον κωδικό σε καμμιά δεκαριά ανθρώπους εμπιστοσύνης κρατώντας βέβαια την ευθύνη των όσων γράφονται εδώ. Προς το παρόν περιοριστείτε σε φωτογραφίες ωραίων γυναικών γιατί εάν είχαμε σχολιασμό σε lifestyle θέματα και επειδή είμαστε ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ θα είχαμε στεναχωρήσει πολύ κόσμο. Γιατί όπως δεχόμαστε την κριτική έστω και κακοπροαίρετη όταν βάλουμε κάποιον στο στόχαστρο δεν χαριζόμαστε, αγαπάμε το ΩΡΑΙΟ το ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ αλλά καυτηριάζουμε το ΑΣΧΗΜΟ. Δυστυχώς ο γράφων παραδέχεται ότι συγχωρεί τα πάντα σε μια ΩΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ , ενώ κάνει τον χαζό(όχι ότι δεν είμαι δηλαδή)για να μην χάσει την οπτική επαφή (εάν και ποτέ δεν είναι αρκετή)από μια ΩΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ. Βέβαια ως "ρατσιστής" που είμαι και χωρίς "πνευματικό" περιεχόμενο μου είναι τελείως αδιάφορο εάν μια γυναίκα δεν είναι έξυπνη(τι ρηχός άνθρωπος είμαι!!!)και έχω διαπιστώσει ότι συμβαίνει(γιατί άραγε;) οι πιο ωραίες γυναίκες που έχω γνωρίσει να φεύγουν γρήγορα από την δύστυχη πατρίδα μας ενώ όσες μένουν φεύγουν χιλιόμετρα μακρυά μου!!! Μια μόνο δεν έχει φύγει ακόμα ίσως γιατί με αγαπάει ή ίσως αγαπάει την οικογένεια που έχει δημιουργήσει στην χώρα μας. Πάντως θα σας αποζημιώσω με φωτογραφίες και video από τις πιο sexy γυναίκες στον κόσμο. Γιατί τίποτα δεν είναι πιο συναρπαστικό και επικίνδυνο όσο μια ωραία γυναίκα. Και μας αρέσει ο κίνδυνος ,τόσο που ρισκάρουμε καθημερινά, άλλωστε γιατί να ζεις χωρίς να ρισκάρεις; Η γυναίκα στην φωτογραφία ονομάζεται Ντανιέλα Πέστοβα είναι μοντέλο από την Τσεχία ,και είναι ήδη 38 Μαΐων πείτε μου πόσες σαραντάρες ελληνίδες έχετε συναντήσει με τέτοιο σώμα;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Έρχεται "καύσωνας" αποκαλύψεων το Σαββατοκύριακο στο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ZOUGLA.GR

Τι κρίμα... 10 Ιουλίου 2008, 12:50 Τελικά είναι υπέροχη χώρα η Ελλάδα. Αρκεί μία βόλτα στην υπόλοιπη πολιτισμένη Ευρώπη, για να καταλάβεις ότι ζεις σε επίγειο παράδεισο από τον οποίο λείπουν ελάχιστα, αλλά δυστυχώς βασικά πράγματα… Να αρχίσουμε από τα ευχάριστα, γιατί εκείνα που λείπουν, θέλω να τα αναφέρω τελευταία. Είναι τραγικό να κυκλοφορείς ανάμεσα σε αγριεμένους αστυνομικούς με το δάχτυλο στη σκανδάλη έτοιμους να την τραβήξουν με την παραμικρή αφορμή. Είναι μελαγχολικό, όταν ερημώνουν οι δρόμοι από τις δέκα το βράδυ, να διαβάζεις στη φωτεινή επιγραφή του μοναδικού ανοικτού μπαρ-εστιατορίου «24 ώρες ανοικτό» αλλά αυτό να σημαίνει μέχρι τα μεσάνυχτα, την ώρα δηλαδή που αρχίζει η νυχτερινή ζωή στην Ελλάδα… Είναι ρατσιστικό να δυσφορούν οι γύρω σου, όταν βάζεις τσιγάρο στο στόμα- κι εμείς εναντίον του καπνίσματος είμαστε- ακόμα και στο δρόμο. Είναι θλιβερό οι καπνιστές να στοιβάζονται έξω από τα κέντρα ψυχαγωγίας, όπως οι λεπροί χειμώνα καλοκαίρι για ένα τσιγάρο. Είναι απάνθρωπο να βλέπεις τους υπάκουους Ευρωπαίους κλειδωμένους στα σπίτια σαν τα πειραματόζωα. Είναι χαρμόσυνο να βλέπεις τους ίδιους ανθρώπους στην Ελλάδα να απολαμβάνουν την ελευθερία σαν μικρά παιδιά!.. Είναι επίσης κολακευτικό να υπενθυμίσεις ότι σε επίπεδο ψυχαγωγικής ποιότητας τα τελευταία χρόνια η Ελλαδίτσα είναι πλέον Ελλαδάρα! Στην πάλαι ποτέ αρχόντισσα Γενεύη, στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, επισκέφθηκα υπαίθριο μπαρ τόσο φθηνό και κιτς, που όμοιό του δε βρίσκεις ούτε στο τελευταίο χωριό της Ελλάδας... Είναι προκλητικό να βλέπεις πρεζόνια παντού, μεταξύ χλίδας και άνεσης ως εάν να επρόκειτο για το πιο φυσιολογικό πράγμα του κόσμου… Όμως, υπάρχει κι εκείνο το άτιμο όμως που χαλάει την συνταγή, απέναντι σε όλα αυτά η Ελλάδα που υπερέχει, παραμένει Ελλαδίτσα για την αξιοπιστία, την αξιοκρατία, την παραγωγικότητα, την ποιότητα παροχής υπηρεσιών στο δημόσιο, τις κοινωνικές παροχές, την πρόνοια, την περίθαλψη, την ισονομία και ισοπολιτεία! Σημείωση Διαχειριστή: είναι τόσο ελεύθερο το κείμενο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου που σε λίγο θα ασφυκτιά μέσα στο zougla.gr. Εμάς μας άρεσε και το αναδημοσιεύουμε εάν και δεν μας απάντησε για τον κ. Στάμκο.

ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ "ΙΟΥΣ"

Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο δεχόμαστε επίθεση από "ιούς" και μάλιστα με το ίδιο κόλπο ως μηνύματα, κενά αυτή την φορά σε σχολιασμό κειμένων. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι τέτοιοι μέθοδοι δεν μας πτοούν. Διάλεξαν λάθος τρόπο για να μας φιμώσουν, ο μόνος τρόπος για να μην μπλέκονται είναι η φυσική μας εξόντωση γιατί εμείς δεν είμαστε τρωκτικά να κρυβόμαστε στις τρύπες μας και να γράφουμε ανώνυμα. Και δεν μας ενδιαφέρει η αντιδικία των "ποντικιών" με αυτούς που δεν έχουν ειδήσεις(nonews-news) γιατί στην ουσία ίδιας πάστας είναι και μάλιστα μπορεί να υπήρξαν κάποτε και φίλοι ,και συνεργάτες και ίσως στο μέλλον συνεργαστούν και πάλι, δεν έχουν άλλωστε και διαφορετικές Ιδέες αυτό που τους χωρίζει είναι τα συμφέροντα και τίποτα άλλο. Τους είχαμε προειδοποιήσει με ανάρτηση μας να ρίξουν τις μάσκες, να βγάλουν τις κουκούλες και να αρθρογραφούν εάν όχι επώνυμα τουλάχιστον να ορίσουν ένα διαχειριστή για τις μηνύσεις είναι άδικο να μην έχεις που να απευθυνθείς όταν συκοφαντήσε ή θεωρείς ότι θίγεσαι. Μπορεί να θέλεις να μηνύσεις τον συντάκτη ή να χειροδικήσεις, εάν δεν πιστεύεις στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ή στην δικαιοσύνη παγκοσμίως. Άρχισαν λοιπόν οι μεν να βρίζουν τον Θέμο και οι άλλοι τον Μάκη, βρίζονται και μεταξύ τους χωρίς ονόματα ή για να μην αδικούμε το nonews-news αυτοί τα έχουν με τον Σωκράτη , τον Σωκράτη που δεν έχει επώνυμο , μάλιστα ο Σωκράτης Γκιόλιας (Αρχισυντάκτης των εκπομπών ΖΟΥΓΚΛΑ και ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ) έχει διαψεύσει με επιστολή του στο TROKTIKO την οποιαδήποτε σχέση του με τον συγκεκριμένο blog, εμάς δεν μας απασχολεί αυτό αφού δεν έχει σχέση -δεν έχει, και αφού το nonews-news δεν γράφει το επωνυμό του ή μπορεί και να το έχει γράψει απλώς εμείς δεν παρακολουθούμε σε καθημερινή βάση το blog τους και δεν γνωρίζουμε ,τότε ότι και να γράφουν είναι χωρίς νόημα. Το πόσο το TROKTIKO ΒΟΗΘΆΕΙ τον Μάκη θα το κρίνετε εσείς, το πόσο το nonews-news τον συκοφαντεί θα το κρίνετε πάλι εσείς ,εμείς απλώς θα σας πούμε ότι και τα δυο blog είναι ανώνυμα για να εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα και όχι την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ σας. Μάλιστα το ΤΡΟΚΤΙΚΟ πρόσφατα τα έβαλε με δυο αθλητικές εφημερίδες γιατί δεν πρόβαλλαν πρωτοσέλιδα την επιτυχία της Πηγής Δεβετζή ,μα είναι δυνατόν να συγκριθεί ο στίβος με το ποδόσφαιρο το λαϊκότερο και πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο; Είναι δυνατόν να μιλάνε τα "ποντίκια "για την Ολυμπιάδα στο Πεκίνο μετά τα όσα έχουν συμβεί με την ολυμπιακή ομάδα άρσης βαρών , δεν διαβάζουν καλύτερα την έρευνα της SPORDAY ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΠΙΝΓΚ, ή δεν θυμούνται τι έγινε με Θάνου , Κεντέρη στην Ολυμπιάδα της Αθήνας; Γιατί δεν βγάζουν μια εφημερίδα να ασχολείται μόνο με τον στίβο και να την διαβάζουν μόνο 1000 άτομα και κυρίως οι Προέδροι των ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΏΝ που παίρνουν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για να ντοπάρουν καλύτερα τα παιδιά μας και να τους κάνουν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ. Και σιγά μην τους νοιάζει το αρχαίο ολυμπιακό πνεύμα τους ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ και τους λοιπούς παρατρεχάμενους που θησαυρίζουν από τους αθλητές -πειραματόζωα. Εμείς επειδή δεν θα σας κουράσουμε με τα του κλασσικού αθλητισμού θα σας πούμε ότι πολύ σύντομα και οι διαχειριστές των δυο αυτών blog θα ενώσουν τις πένες τους εναντίον μας, γιατί θα γίνουμε ενοχλητικοί παρουσιάζοντας με στοιχεία τις ανακρίβειές τους. Το ΤΡΟΚΤΙΚΟ έγραφε για τον Θέμο ότι έβριζε τα blog ξέχασαν όμως να γράψουν ότι και ο Μάκης έλεγε ότι αλητήριοι γράφουν σε blog , μάλιστα το press-gr είχε δεχθεί τα πυρά του για την ανωνυμία του. Γενικά ο Μάκης δεν γουστάρει αυτούς που κρύβονται και για αυτό περιμένουμε την δική του απάντηση για τα ενυπόγραφα κείμενα του κ. Στάμκου μέσα από το zougla.gr και τις απαντήσεις του για το εάν έχει τσεκάρει τα ποινικά μητρώα των σημερινών του συνεργατών για να μην βρεθεί προ εκπλήξεων, γιατί εάν είσαι ηγέτης επιλέγεις με σύνεση τους συνεργάτες σου και δεν τους καθυβρίζεις εκ των υστέρων, εμείς θα προσπαθήσουμε να του ανοίξουμε τα μάτια, όσες προσπάθειες και εάν κάνουν όσες θυσίες και εάν χρειαστεί να κάνουμε εμείς θα συνεχίσουμε έτσι όπως ξεκινήσαμε με μόνο γνώμονα τις Ιδέες μας και τίποτε παραπάνω. Ο άνθρωπος στο κουίζ μας ήταν ο Μάκης Σεριάτος και συμμετείχε μέχρι και πριν λίγο καιρό στην εταιρεία που διαφημιζόταν στους τηλεφωνικούς καταλόγους του ΟΤΕ είναι ιδιοκτήτης της ASLEY διαφημιστικής εταιρείας και σχετίζεται και με το zougla.gr , για αυτό προς το παρόν θα αφήσουμε να τον ψάξουν καλά όλοι οι άλλοι και όχι κατευθείαν εμείς αφού ως συνεργάτης του Μάκη ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΣ , και να μην εκθέτεις τον εαυτό του σε σκάνδαλα, να έχεις "μηδενικό" ποινικό μητρώο και να μην συντηρείσαι από κρατικά κονδύλια, να παίρνει νόμιμα τους διαγωνισμούς που συμμετέχεις και όσους άλλους όρους συμπληρώσει ο ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Γιατί εάν λέμε ,εάν γνωρίζει τότε ένας ακόμη μύθος καταρρέει και εμείς θα στεναχωρηθούμε πάρα πολύ γιατί μπορεί να μην μας αρέσουν τα παραμύθια αλλά έχουμε μεγαλώσει με ΜΥΘΟΥΣ όπως αυτός: "Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα' ναι".

ΕΙΔΗΣΕΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΑΣ 11880

Λέτε αυτή την εταιρεία να την έχει κανένας γνωστός μας; Μας έκανε εντύπωση που διαφημίζεται στην τρίτη σελίδα του τηλεφωνικού καταλόγου του ΟΤΕ και μας προτρέπει να καλέσουμε για οποιαδήποτε πληροφορία το 11880 και όχι το 11888 του ΟΤΕ. Λέτε ο Υπουργός να γνωρίζει τον ιδιοκτήτη της συγκεκριμένης εταιρείας ή να ρωτήσουμε κανέναν δημοσιογράφο που ασχολείται με τέτοια σκάνδαλα; Για καλό και για κακό ας ρωτήσουμε εσάς που σαν έξυπνοι πολίτες κάτι θα έχει πάρει το αυτί σας.

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΚΥΡΙΟ ΣΤΑΜΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ZOYGLA.GR

Είμαστε ή δεν είμαστε ρατσιστές; 2 Ιουλίου 2008, 18:58 Γιώργος Στάμκος «Ο πρώτος ρατσισμός είναι η άρνησή του! Όταν μία κοινωνία λέει: ''Οι Έλληνες δεν είναι ρατσιστές'', κάνει μία διάκριση (ρατσιστική) υπέρ των Ελλήνων και επιβεβαιώνει τον ρατσισμό της». Νίκος Δήμου «Είμαστε ή δεν είμαστε Ρατσιστές;» διερωτώνται συχνά πολλοί συμπατριώτες μου, για να καταλήξουν αμέσως στην καθησυχαστική απάντηση γι’ αυτούς: «Όχι οι Έλληνες δεν είναι ρατσιστές». Παρά την αντίθετη πεποίθηση όμως, η Ελλάδα είναι μια «πολιτιστικά ρατσιστική» χώρα. Μια χώρα στην οποία το «δικαίωμα στη διαφορά» δεν είναι κατοχυρωμένο. Παρά τα στερεότυπα περί «ελληνικής φιλοξενίας» και τις συχνές επικλήσεις του Ξένιου Δία, ο ρατσισμός έχει διεισδύσει σε μεγάλα τμήματα της ελληνικής κοινωνίας, απειλώντας να εκμηδενίσει το όποιο πνεύμα ανοχής απέναντι στο ξένο και στο διαφορετικό υπήρχε παραδοσιακά στη χώρα μας. Έχει καταρριφθεί προ πολλού ο μύθος ότι ο Έλληνας «δεν είναι ρατσιστής». Μπορεί στην Ελλάδα ο ρατσισμός και η ξενοφοβία να μην έχουν εκλάβει ακόμη τη μορφή μιας συλλογικής πολιτικής συμπεριφοράς, όπως συμβαίνει σε αρκετές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που διαθέτουν ισχυρά ακροδεξιά και νεοναζιστικά κόμματα, αλλά έχει ήδη διαστρεβλώσει τον τρόπο με τον οποίο οι Έλληνες αντιλαμβάνονται τον εαυτό τους σε σχέση με τους «Άλλους» και ιδιαίτερα με τους αλλοδαπούς. Οι Έλληνες έχουν αρχίσει να εκδηλώνουν φαινόμενα επιλεκτικής ξενοφοβίας μπροστά στις μάζες λαθρομεταναστών, απέναντι στους οποίους υπάρχει μια ψυχική αβεβαιότητα σχετικά με την παρουσία τους σε συγκεκριμένους τομείς της οικονομικής και πολιτικής ζωής της χώρας. Δεν υπάρχουν, ωστόσο, ακόμη εκδηλωμένα φαινόμενα ενός διογκούμενου γενικευμένου ρατσισμού. Αντίο παραδοσιακή ελληνική ανεκτικότητα… Η παραδοσιακή ελληνική ανεκτικότητα απέναντι στο ξένο και στο διαφορετικό τείνει να εξαφανιστεί. Το 1985 η Έκθεση της Εξεταστικής Επιτροπής για την Άνοδο του Φασισμού και του Ρατσισμού στην Ευρώπη, μια έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ανέφερε πως η στάση των Ελλήνων απέναντι στις κάθε είδους μειονότητες χαρακτηρίζονταν από «πνεύμα ανεκτικότητας και ξενοφιλίας και στερείται, κατά κανόνα, φυλετικών διακρίσεων». Δεν είναι σίγουρο πως αν σήμερα συντάσσονταν μια παρόμοια έκθεση θα κατέληγε στο ίδιο συμπέρασμα. Τι μεσολάβησε από το 1985; Μεσολάβησε ένα τεράστιο κύμα μεταναστών, που δοκίμασε στην πράξη τα κρυφά και φανερά ρατσιστικά αντανακλαστικά της ελληνικής κοινωνίας, επιβεβαιώνοντάς όχι μόνον την ύπαρξη αλλά και την απροσδόκητη δύναμή τους. Όσο οι μετανάστες κατακλύζουν τη χώρα, τόσο ενισχύεται κι εκδηλώνεται το φαινόμενο του ελληνικού ρατσισμού. Ο ρατσισμός αυτός δεν είναι πάντα εμφανής, δεν εκδηλώνεται με βίαιες πράξεις ή αποδοκιμασίες. Αλλά, όπως έγραψε και ο Πιερ-Αντρέ Ταγκίεφ: «Ο συμβολικός ή έμμεσος ρατσισμός που εκφράζεται χωρίς να διατυμπανίζεται, τείνει να αντικαταστήσει τον άμεσο και διακηρυγμένο ρατσισμό». Ο ύπουλος ελληνικός ρατσισμός είναι εδώ… Ο ελληνικός ρατσισμός είναι συχνά ύπουλος, διαβρωτικός και εκδηλώνεται όχι με πάντα με «δεξιό» προφίλ, αλλά ακόμη και με δήθεν αντιρατσιστικές, προοδευτικές και «αριστερές» θέσεις. Γιατί ρατσισμός δεν είναι μόνον οι ομάδες των ακροδεξιών και των νεοναζί με τα ξυρισμένα κεφάλια, που ξαμολιούνται στους δρόμους με σκοπό να δείρουν οποιονδήποτε «σκουρόχρωμο» αλλοδαπό συναντήσουν μπροστά τους ή να κάψουν σπίτια μεταναστών. Ρατσισμός είναι και να πληρώνεις χαμηλό ημερομίσθιο σ’ έναν αλλοδαπό ή να μην του κολλάς τα ένσημα. Είναι να ζητάς υψηλό ενοίκιο όταν νοικιάζεις το σπίτι σου σε μετανάστες. Να εκμεταλλεύεσαι σεξουαλικά τις αλλοδαπές γυναίκες ή να τις ωθείς στην πορνεία. Είναι να μην αφήνεις σε αριστούχο μαθητή αλλοδαπών γονέων να σηκώσει την ελληνική σημαία. Να δυσανασχετείς ακούγοντας αλλοδαπούς να μιλούν τη γλώσσα τους στο λεωφορείο. Να τους αναγκάζεις να ελληνοποιούν τα ονόματά τους ή να βαπτίζονται Ορθόδοξοι. Να μην αποδέχεσαι ως ισότιμους πολίτες και να περιθωριοποιείς τους Τσιγγάνους, τους ομοφυλόφιλους, τους ναρκομανείς, τους ασθενείς με AIDS, τους ανάπηρους, τους παχύσαρκους, τους ψυχασθενείς, τους Μάρτυρες του Ιεχωβά, τους πιστούς κάθε διαφορετικής θρησκείας από τη δική σου και τους φτωχούς γενικώς. Δε χρειάζεται να έχει κανείς ιδιαίτερη νοημοσύνη για να αντιληφθεί ότι στη σημερινή ελληνική κοινωνία ενδημούν όλες οι παραπάνω «ήπιες» εκφάνσεις του ρατσισμού. Βέβαια δε λείπουν κατά καιρούς και οι βίαιες πράξεις, όπως η δολοφονία του Νιγηριανού μικροπωλητή στην Αθήνα, οι τυφλές δολοφονίες έγχρωμων αλλοδαπών από τον «ψυχικά διαταραγμένο», Π. Καζάκο, το μίνι «πογκρόμ» κατά των Πακιστανών μεταναστών τον Οκτώβριο του 2003 κ.α. Αλλά αυτά αποτελούν, για την ώρα, μεμονωμένα φαινόμενα. Αποτελούν ωστόσο την κορυφή του παγόβουνου του, κάτω από την οποία κρύβεται το τεράστιο σώμα του κρυφού ή έμμεσου ρατσισμού που έχει διαβρώσει σχεδόν τα 2/3 των Ελλήνων, ανεξάρτητα από την ταξική τους προέλευση, το μορφωτικό τους επίπεδο ή τις πολιτικές τους πεποιθήσεις. Το όλο κλίμα καλλιεργείται κι από τα ιδιωτικά ΜΜΕ, που όχι μόνον δεν καταγγέλλουν τα φαινόμενα του ρατσισμού, αλλά προσπαθούν να ερεθίζουν την ελληνική κοινή γνώμη μεγεθύνοντας ειδήσεις σχετικά με εγκλήματα αλλοδαπών. Στην ίδια κατεύθυνση κινούνται και ορισμένοι περιθωριακοί τηλεοπτικοί σταθμοί φιλοξενώντας εκπομπές διάφορων «τηλεμάρκετινγκ εθνικιστών», οι οποίοι, προκειμένου να πουλήσουν τα «πατριωτικά» τους βιβλία, φροντίζουν να δηλητηριάζουν το κοινό τους με μίσος απέναντι στους μετανάστες, χρησιμοποιώντας φτηνές τεχνικές διαχείρισης φόβου π.χ. οι ξένοι μας παίρνουν τις δουλειές, οι Αλβανοί μετανάστες είναι έμποροι ναρκωτικών και «UCKάδες κ.α. Το κλειδί είναι η παιδεία Ένα από τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν συχνά οι Έλληνες ακροδεξιοί είναι και η «υπερβολική εγκληματικότητα των μεταναστών». Πρόκειται για έναν συνηθισμένο μύθο που καλλιεργείται έντεχνα από όλους τους ακροδεξιούς της Ευρώπης. Συμπτωματικά οι μετανάστες εμφανίζουν υψηλή παραβατικότητα όχι στα βαριά εγκλήματα, αλλά σ’ εκείνα που άπτονται της ίδιας της φύσης της λαθρομετανάστευσης (π.χ. παραβιάσεις των νόμων περί μεταναστών). Για παράδειγμα την 1η Σεπτεμβρίου του 2001 ο αριθμός των αλλοδαπών κρατουμένων σε όλες τις ελληνικές φυλακές ήταν 3.783 (45,3%) σε σύνολο 8.443 κρατουμένων. Οι περισσότεροι όμως αλλοδαποί κρατούνταν για παραβάσεις του νόμου Περί Ναρκωτικών, για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα, και για μικροκλοπές. Στους φόνους και στα υπόλοιπα βαριά εγκλήματα οι αλλοδαποί παρουσίαζαν μικρότερη εγκληματικότητα συγκριτικά με τους Έλληνες. Οι Έλληνες, που έχουν υποκύψει στη δίνη του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, είναι άτομα στους οποίους απουσιάζει η εμπιστοσύνη και η σιγουριά στον εαυτό τους. Από την άλλη το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας δεν τους προετοίμασε για τη νέα πολυπολιτισμική πραγματικότητα που ενέσκηψε στη χώρα τη δεκαετία του 1990. Η εκπαίδευση στην Ελλάδα συνεχίζει να στηρίζει μια φοβική εθνική ταυτότητα, όπου όλοι οι γείτονες και οι «Άλλοι» είναι εχθροί ή εν δυνάμει εχθροί. Όσο οι Έλληνες δεν έχουν περισσότερο εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και μια διευρυμένη αντίληψη για την εθνο-πολιτιστική τους ταυτότητα, τόσο οι συναναστροφές τους με τους «Άλλους» θα είναι όλος και πιο προβληματικές και ξενόφοβες... Γιώργος Στάμκος, συγγραφέας και εκδότης-διευθυντής του περιοδικού ΖΕΝΙΘ. Με την ίδια φωτογραφία, το zougla.gr φιλοξενεί τις απόψεις , και καλά κάνει του συγγραφέα κύριου Στάμκου, βέβαια δεν θα συμφωνήσουμε αλλά καλό είναι να γράφονται τέτοια κείμενα για να έχει ένα νόημα η διαφωνία μας. Εάν διαβάσετε και το παρακάτω κείμενο το οποίο δεν θα σχολιάσουμε εμείς αλλά θα θέλαμε την άποψη του κ. Τριανταφυλλόπουλου ιδίως στο σημείο εκείνο που λέει ότι του αρέσουν τα παραμύθια. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι αρέσουν και σε εκείνον εμείς από το ξεκίνημα του blog μας σας το είχαμε ξεκαθαρίσει, οι παραμυθατζήδες είναι πιο κάτω. Που να φανταζόμασταν πριν ένα χρόνο ότι θα έρχονταν τόσο κοντά μας.

ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ Andros Earthquake.gr

Είναι γύρω στα τριάντα και πηγαίνει συστηματικά στο γυμναστήριο. Εργάζεται με το κομμάτι σε μια πρωτοκλασάτη εταιρεία παροχής υπηρεσιών, αλλά αρνείται πεισματικά να υπαλληλοποιηθεί. Κάνει για χρόνια το μεταπτυχιακό του, αλλά δεν σκέφτεται να ασχοληθεί με το αντικείμενο των σπουδών του. Μένει στο σπίτι των γονιών του -;ως κανονικό Kindult ή «μπούμερανγκ», που παρασιτεί στο πατρικό του παίζοντας το «θεός»-;, αλλά κριτικάρει με την πρώτη ευκαιρία τη συντηρητικότητα και τη μιζέρια τους. Αδιαφορεί για την πολιτική, αλλά έχει «άποψη» για τα πράγματα. Διαβάζει το Βήμα, αλλά δεν αρνείται να ρίξει μια πειναλέα ματιά και στην Espresso. Είναι «politically correct», αλλά ταυτόχρονα ασχολείται με αστρολογία, συνωμοσιολογία και Φενγκ Σούι. Είναι τεχνοκράτης, αλλά φλερτάρει και με το «εναλλακτικό». Θέλει να αγοράσει τζιπ 4Χ4, αλλά είναι και υπέρ των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Συνάπτει «σοβαρές» ερωτικές σχέσεις, αλλά αναβάλει συνεχώς κάθε σκέψη γάμου. Φοράει ρούχα φίρμας, αλλά δεν αρνείται και το παλιό φθαρμένο του τζιν, που του χαρίζει ένα δήθεν ατημέλητο στυλ. Έχει επιτηδευμένα γένια τριών ημερών, και το στημένο ύφος του είναι σαν να λέει με μια παρακμιακή υπεροψία: «Το όνομά μου είναι Αυτό Που Θα Μπορούσε να Συμβεί. Με αποκαλούν επίσης Ποτέ Πια, Πολύ Αργά, Αντίο». Συχνάζει στα πιο «in» κλαμπ, αλλά δεν λέει όχι και στα λαϊκά κουτούκια. Οι καλύτεροι φίλοι του είναι -;με διαφορά-; οι πιστωτικές του κάρτες. Είναι «Cool» και ερωτευμένος με τον εαυτό του. Όπως καταλάβατε, ο Έλληνας Νάρκισσος έχει επιστρέψει σε όλο του το μεγαλείο! Εγώ, Εγώ, Εγώ ...; Η καθημερινή λατρεία του Εγώ, είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του σύγχρονου Έλληνα Νάρκισσου. Όπως και ο μυθικός Νάρκισσος έτσι και ο σύγχρονος τα πάει καλά με τους καθρέπτες. Είναι εικονολάτρης και ατομικιστής. Είναι ηδονιστής και προτιμά την αισθητική απόλαυση από την εμπειρία. Είναι «λάιτ» και προτιμά το ακράγγιγμα από το ρίζωμα. Το παραμύθι από την πραγματικότητα. Είναι φιλόδοξος, αλλά όμως η τεμπελιά ξεπερνά τις φιλοδοξίες του. Δεν θέλει να γίνει ήρωας, παρά μόνον διάσημος, έστω κι αν αυτή η διασημότητα κρατήσει μερικά μόνον τηλεοπτικά λεπτά. Τέλος, αντί να πολεμά, προτιμά να διοχετεύει τις επιθετικές του ορμές στα πλησιέστερα εμπορικά κέντρα κάνοντας «shopping» μέχρι εμετού! Γιώργος Στάμκος, συγγραφέας και εκδότης-διευθυντής του περιοδικού ΖΕΝΙΘ. 6/6/2008 Γιατί αναδημοσιεύσαμε την παραπάνω ανοησία , διαβάστε και θα καταλάβετε γιατί μπορεί να αποσύρουμε τους χαρακτηρισμούς, αλλά όταν θα δημοσιεύσουμε πλήρη ονόματα και στοιχεία τότε θα καταλάβουν κάποιοι ότι δεν μας νοιάζει το αποτέλεσμα ,ούτε ζητάμε ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, απλά δεν είναι δυνατόν να μας κοροϊδεύουν ,δεν το αξίζουμε. Εσείς αναγνώστες συγκρατήστε το όνομα του παραπάνω ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ θα σας αποκαλύψουμε που αρθρογραφεί. Και μάλιστα με επιθέσεις κατά του ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ και υπέρ της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ δικαιώνει την εμμονή μας στις ΙΔΕΕΣ μας.

ΣΤΟΥΣ 42 ΒΑΘΜΟΥΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

Λέτε να φταίει η Σάσα ή τα κείμενα που έρχονται.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ VFM 88.3

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 4 Ιουλίου 2008 Ο VFM 88.3 KAI H SONY PICTURES ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΟ CHICAGO! Ο VFM 88.3 και η SONY PICTURES με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας Leatherheads σε DVD, διεξάγουν τον μεγαλύτερο διαγωνισμό του καλοκαιριού! 1 τυχερός ακροατής μαζί με ένα ακόμη άτομο, θα ταξιδέψουν στο Chicago για έξι ολόκληρες μέρες και θα ζήσουν στο κλίμα της ταινίας Leatherheads και την χλιδή των 20’s. Οι τυχεροί ακροατές του σταθμού θα διαμείνουν σε κεντρικό πολυτελές ξενοδοχείο 4 αστέρων και θα απολαύσουν υπηρεσίες SPA σ’ ένα από τα πιο σύγχρονα spa centers της πόλης. Επιπλέον, θα επισκεφθούν το Sear Towers, το πιο ψηλό κτίριο του κόσμου και θα απολαύσουν cocktails στο Green Mill Cocktail Lounge, μέρος όπου σύχναζε ο θρυλικός gangster Al Capone. Tέλος, θα παρακολουθήσουν live, αμερικάνικο ποδόσφαιρο και τους Chicago Bears εν δράση..! Οι νικητές κερδίζουν και επιπλέον χρηματικό ποσό. Κάθε μέρα κληρώνονται 2 τυχεροί ακροατές οι οποίοι αυτόματα μπαίνουν στην μεγάλη κλήρωση. Συντονιστείτε καθημερινά στον VFM 88.3 για περισσότερες πληροφορίες

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΔΙΧΩΣ ΟΡΙΑ (ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ)

Έκανα χθες το πρώτο μου μπάνιο στην θάλασσα, εκεί αφού ηρέμησα(πάντα με ηρεμεί η θέα της θάλασσας) σκέφτηκα πολύ, τόσο που η φίλη- συνοδός μου ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα "ξεχασμένη" από μένα. Σκέφτηκα εάν μου ταιριάζει να ασχοληθώ με μικρότητες , εάν θα έπρεπε να συνεχίσω να ενδιαφέρομαι για την εκπομπή που αγάπησα και αγαπώ τώρα που οι "συνάδελφοί" μου θεώρησαν ότι δεν θα έπρεπε καν να πω στον εργοδότη μου πόσο δύσκολο χειμώνα θα περάσει. Η Ιστορία επαναλαμβάνεται δράστες πάλι οι ίδιοι τότε μετέτρεψαν τον καλύτερο ρεπόρτερ της εκπομπής σε "κωλόπαιδο" με όσα αρνητικά και να είχε ήταν πολύ ανώτερος από τους ίδιους , τώρα επιχειρούν το χειρότερο να κάνουν ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ μέσα στην εκπομπή που με πράξεις και όχι λόγια γκρέμισε αυτή την λέξη. Εάν αγαπούσαν την εκπομπή δεν θα δούλευαν για τα χρήματα γιατί δυστυχώς μόνο αυτό τους νοιάζει , εάν κάποιος θέλει να απαντήσει θα του παραχωρηθεί όλος ο χώρος για αυτό. Γιατί δεν λογοκρίνουμε κανέναν αφήνουμε σε αυτούς αυτό το προνόμιο, να το διατηρήσουν όμως στο δικό τους blog και όχι στο zougla.gr γιατί το site φτιάχτηκε για τον κόσμο και όχι για να βγάλουν έξτρα εισόδημα αυτοί. Και επειδή προς το παρόν δεν τους είναι αρκετό αυτό το εισόδημα γράφουν σε εφημερίδες άλλων, τους οποίους στην συνέχεια βρίζουν μέσα από το blog τους και τις εκπομπές τις οποίες συμμετέχουν και έχουν το θράσος αυτό να το ονομάζουν ΗΘΙΚΗ. Για μένα η κριτική στο zougla.gr για να γίνει καλύτερο ήταν ύβρις για εκείνους το να βρίζουν το αφεντικό της εφημερίδας τους έστω το δεύτερο(γιατί ο Σωκράτης Κόκκαλης είναι το πρώτο) είναι μαγκιά. Ενοχλήθηκαν από τι; Δεν περίμεναν βέβαια να συμφωνήσω με τις Ιδέες τους , περίμεναν όμως να μην μιλάω για ότι δεν μου άρεσε δεν είχα λόγο εάν και δουλεύαμε για τον ίδιο σκοπό(μάλλον για διαφορετικό γιατί εγώ δεν δουλεύω μόνο για τα χρήματα). Μην το ζορίσουν γιατί μπορώ να δουλεύω ένα χρόνο απλήρωτος και όλα τα "αφεντικά" το εκτιμούν αυτό. Βέβαια δεν μπορώ να νιώσω τον προηγούμενο εργοδότη μου ως αφεντικό , δεν μου έδωσε ποτέ αυτό το "δικαίωμα", δεν μου στέρησε ποτέ την ελευθερία λόγου, και εάν άλλαζε θα ντρεπόταν να μου το πει γιατί έτσι τον είχα γνωρίσει. Και όχι μόνο εγώ, για αυτό κατέκτησε την κορυφή, για αυτό τον αγάπησε ο κόσμος , για αυτό διέφερε από τους άλλους , δεν ήταν καλύτερος ήταν πιο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. Και τώρα ήρθαν οι συνεργάτες του να φιμώσουν τον κοσμάκη στο zougla.gr με ποιο δικαίωμα , με ποιο ανάστημα, με τι επιχειρήματα; Δεν είμαι καθόλου θυμωμένος για όσους με αδίκησαν γιατί αυτή με έκαναν παλικάρι, μου έδωσαν φτερά να πετάξω από τους κλειδωμένους ουρανούς τους , τις γεμάτες υποκρισία ειδήσεις τους, τα λογοκριμένα κείμενά τους , διαφημίζουν μάλιστα ότι στο blog τους δεν γράφεται τίποτα τυχαία. Δίκιο έχουν τα ποντίκια σε αυτό το blog συκοφαντούν ανώνυμα και ξέρουν γιατί το κάνουν, εμείς όμως που δεν ξέρουμε τι φταίμε; Τι φταίω άραγε εγώ που δεν ασχολήθηκα ποτέ με καμιά υπονόμευση να κατηγορούμε ότι υπονομεύω το site επειδή έκανα κριτική. Και αφού εγώ ήμουν η άσχημη πινελιά σε ένα τόσο όμορφο site, θα έχουν το θάρρος να πούνε στο Μάκη πότε το site θα μπει στα 100 πρώτα; Θα έχουν το θάρρος να του πουν γιατί παλιοί συνεργάτες του, τον εγκαταλείπουν επειδή κουράστηκαν. Κουράστηκαν από τι άραγε μήπως από την συμπεριφορά τους; Γιατί για τα υπόλοιπα δεν χωράει καν συζήτηση πουθενά δεν πήραν τα χρήματα που παίρνουν τώρα και ούτε θα πάρουν. Γιατί η δουλικότητα πληρώνετε σε ελάχιστες εκπομπές στις περισσότερες πληρώνετε η αποτελεσματικότητα που φαίνεται από τα νούμερα της AGB στην τηλεόραση και από τα hits στα portal. Και κάτι τελευταίο εάν θέλουν να δημιουργήσουν δημοσιογράφους χωρίς άποψη σε λάθος μέρος εργάζονται.

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...