ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΟΥΤΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , "ΤΥΦΛΟΙ" ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Του Σταύρου Μαρίνη Τι να γράψεις για την απόλυτη ανυπαρξία κράτους , τι να πεις όταν ένα 15χρονο παιδί φεύγει πριν γευτεί τις χαρές της ζωής ,επειδή ένα διεφθαρμένο κράτος όπλισε το χέρι σε έναν αστυνομικό που ένιωσε "Θεός" , "τιμωρός" , ενώ ήταν το απόλυτο τίποτα; Και γιατί να κάτσω να γράψω γιατί τα σπάνε στους δρόμους οι νέοι μας, μα γιατί τους στερούμε την ζωή που θα ήθελαν να ζήσουν , τους πνίγουμε το όνειρο, τους λογοκρίνουμε και προσπαθούμε να ελέγξουμε και την σκέψη τους. Οι ίδιοι εμείς που κάποτε είχαμε όνειρα για έναν καλύτερο κόσμο είμαστε πλέον μέρος του προβλήματος. Και γιατί να υπερασπιστώ ένα Κράτος Δολοφόνο ψυχών; Επειδή είμαι ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ δεν σημαίνει ότι θα υπηρετήσω ένα ΑΘΛΙΟ , ΑΔΙΚΟ, ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ. Δεν με νοιάζει γιατί καταστρέφονται οι περιουσίες μας , με ενοχλεί που ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ τα όνειρά μας. Δεν θα γίνω στρατιώτης σε έναν άδικο πόλεμο, έχω άποψη για τον κόσμο, αρνούμαι την λογοκρισία των ΜΜΕ, και θα ήθελα μέσα από τις στάχτες του ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ συστήματος μια πιο ΔΙΚΑΙΗ κοινωνία. Όσο για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τους μου είναι αδιάφορη , άλλωστε και αυτή δολοφονεί αμούστακα παιδιά όπως κάνουν και οι ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ, γιατί να νοιάζομαι για την καλοπέραση των 300 αυτοί νοιάζονται για τα δικά μου προβλήματα. Δεν είμαι Αναρχικός και όσοι με ξέρετε και με διαβάζετε το ξέρετε όμως ούτε ο Αλέξης ήταν, πέθανε όμως για να ξυπνήσουν όσοι πιστεύουν ότι ζούμε σε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , με το να ψηφίζεις κάθε τέσσερα χρόνια και μετά να είσαι στην γωνία δεν σημαίνει ότι ζεις δημοκρατικά, όσοι δεν ξέρουν ας διαβάσουν τους Αρχαίους μας προγόνους εκεί και θα μάθουν και θα καταλάβουν ότι "Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" τους είναι ψεύτικη. Το ίδιο υποκριτική και η παρουσίαση των γεγονότων από τα ΜΜΕ που μόνο για να γεμίσουν τηλεοπτικό χρόνο ενδιαφέρονται και δεν τους νοιάζει τίποτα εκτός από το κέρδος , είναι τραγική η εικόνα που παρουσιάζουμε ως λαός και αυτό είναι αιτία να μας προβληματίσει όλους.

2 σχόλια:

Michael+ είπε...

Πάλι το κράτος φταίει?Πάλι το "κράτος"?και οι πολίτες πότε ξεκινούν να φτάινε..και γιατί το "κράτος" να είναι διαφορετικό από τους πολίτες.Οι πολίτες έχουν τις κυβερνήσεις που τους αξίζουν και αυτό αποδεικνύεται τις τελευταίες μέρες.
Στην Κομοτηνή εχθές πολίτες επιτέθηκαν στους αναρχικούς που ήρθαν στην πόλη με λεωφορεία και τους κλειδώσαν για πολύ ώρα στο κτίριο της Νομικής,εκτός από το ότι έφυγαν τρομαγμένοι έφυγαν και δαρμένοι.Η αστυνομία μαζί με τους πολίτες τους απέτρεψαν από το να καταστρέψουν την πόλη μας.
Ερώτηση: Έχουμε διαφορετική αστυνομία?
Απάντηση: ΟΧΙ
Ερώτηση: Έχουμε διαφορετική κυβέρνηση?
Απάντηση: ΟΧΙ
ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
Ποτέ δεν δικαιολουγούσαμε αυτόν που η συμπεριφορά του είναι παραβατική και κατηγορούσαμε όλους τους άλλους.Ποτέ τα παιδιά επάνω δεν ήταν έτσι όπως είναι εδώ στην Αθήνα.
Αυτό συμβαίνει γιατί μας μεγαλώσαν με σωστές αρχές και αξίες.Μας μάθανε να αγαπάμε την πατρίδα μας και να σεβόμαστε τον γείτονα μας.Να μην χαζοφιλοσοφούμε και να παίζουμε θέατρο του παραλόγου..
Γιατί όλοι στέκονται στην σειρά τους και περιμένουν ήσυχα και όμορφα,και αν δούνε κάποιον να βιάζεται του δίνουν και την σειρά τους ασχέτως αν τον γνωρίζουν ή όχι.
Γιατί κάθε πρωί που ξυπνάμε λέμε ένα καλημέρα με χαμόγελο στον γείτονα και τον ρωτάμε για νέα του με ειλικρινές ενδιαφέρον για τον άνθρωπο.
Γιατί μας έμαθαν απο παιδιά να αγαπάμε και να σεβόμαστε την πατρίδα και τα εθνικά της σύμβολα,επειδή στην τελική είμαστε εμείς..
Το μόνο που πρέπει να σκέφτεστε αυτές τις μέρες είναι οι ενοχές του καθενός από εσάς για το παράδειγμα που έδωσε στα παιδιά του,για τις αρχές και αξίες που δεν κατάφερε ή δεν σκέφτηκε ή δεν ήθελε να τους δώσει,για την ηθική στήριξη που δίνουν σε όλους αυτούς που στην τελική στρέφονται κατά των ίδιων των πολιτών.
Δεν είναι δυνατόν ένα μεμονομένο θάνατο να τον κάνουμε μακροανάλυση και μια χώρα καμμένη να την κάνουμε επίσης μάκρο
Ναι να καταδικαστεί ο ειδικός φρουρός γιατί αυτό είναι ένα δυσάρεστο περιστατικό.
Ναι να καταδικαστούν και όλα τα υποκείμενα της κοινωνίας μας μαζί με όσους ανώνυμους ηθικά στη΄ρίζουν όλη αυτή την κατάσταση και την λεηλασία.
Δεν θα μας μοιάσετε ποτέ και όσοι έχετε έρθει πάνω μας ζηλεύετε για αυ΄τό που ζούμε και δεν θα μας μοιάσετε γιατί ποτέ δεν καταλάβατε ότι το πρόβλημα στην ουσία είστε οι ίδιοι και κανένας άλλος.
Δεν έχετε κοινωνική συνείδηση και κοιτάτε μόνο το προσωπικό σας συμφέρον και προφανώς τα παιδιά σας θα είναι έτσι και θα τα σπάνε και συνεχώς εσείς θα τα δικαιολογείτε γιατί αυτά θα είναι ο κόπος μιας ζωής σας που όμως δεν θα αντέχετε να δείτε τί εγκληματίες δημιουργήσατε και θα τα φορτώνετε πάντα σε άλλους μέχρι να κάνετε σωστή αυτοκριτική(πράγμα σπάνιο).Στον Βορρά υπάρχει μια άλλη Ελλάδα που δεν θα την ζήσετε ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

Κλείστο το μαγαζί αδερφέ!

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...