ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ

Γιατί αδελφάκι μου κάθεσαι και ασχολείσαι με μαλάκες, μου λένε όλοι!!! Βασικά με θηλυκού γένους ασχολούμαι πάντα και όχι με μαλάκες γιατί μαλάκας μπορεί να θεωρούμε και εγώ για όσους δεν με συμπαθούν , βαρέθηκα πια να ασχολούμαι με κάποιους που δήθεν για το καλό μου, μου δίνουν ανόητες συμβουλές!!! Δεν θα επανέλθω με ευχάριστα για όσους δεν συμπαθούν αυτό εδώ το blog!!!! αλλά με πολύ δυσάρεστα καθώς σύντομα θα δείτε(εάν ήδη δεν το έχετε καταλάβει) ότι εμείς δεν έχουμε εμπάθεια με κανέναν!!!! Γι' αυτό θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ πρέπει να επισκέπτεται το www.troktiko.blogspot.com. Όσες διαφωνίες και να είχαμε στο παρελθόν το αποτέλεσμα είναι ένα ότι δεν γίνεται να μην παραδέχεσαι την ικανότητα κάποιων να έχουν πάρα πολύ γρήγορη ροή ειδήσεων , τέτοια που θα ζήλευαν πάρα πολλά sites. Όσο για τα δυσάρεστα είναι ότι κάποια blogs σύντομα θα πάνε για γρούβες....

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σταύρο ζεις εσύ μας οδηγείς!

Ανώνυμος είπε...

βρούβες είναι, πάλι λάθος έκανες

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε τι είπε ο Τζόν Σουϊντον, πρώην αρχισυντάκτης των New York Times, στην αποχαιρετιστήρια δεξίωση που έγινε προς τιμήν του πριν βγει στη σύνταξη. Κάποιος από τους παρευρισκόμενους έκανε πρόποση για τον ανεξάρτητο Τύπο,.
ο Σουϊντον είπε:
«Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, σε αυτή τη περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας που να αποκαλείται ανεξάρτητος Τύπος. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω.
Ούτε ένας ανάμεσά σας θα τολμούσε να εκστομίσει μια έντιμη γνώμη. Και αν τολμούσατε να την εκφράσετε γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι ποτέ δεν θα εμφανιζόταν τυπωμένη στο χαρτί.
Πληρωνόμαστε αρκετά ώστε να κρατάμε την τίμια άποψή μας, έξω από την εφημερίδα για την οποία γράφω. Εσείς επίσης παίρνετε ικανοποιητικούς μισθούς για παρόμοιες υπηρεσίες. Και αν κάποιος τολμούσε ή ήταν τόσο τρελός ώστε να γράψει την τίμια γνώμη του, θα βρισκόταν πολύ σύντομα στο δρόμο….
Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται, να διαστρεβλώνει, να εξυβρίζει, να κολακεύει γονυπετής το Μαμωνά και να πουλάει τη Πατρίδα του για τον άρτο τον επιούσιο….
Είμαστε υποτελείς. Όργανα των πλουσίων που βρίσκονται στο παρασκήνιο. Είμαστε καραγκιόζηδες. Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε στο ρυθμό τους. Ο χρόνος, η ζωής μας, οι ικανότητές μας είναι ιδιοκτησία αυτών των ανθρώπων.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ.
Πηγή « Η ανείπωτη ιστορία της εργασίας», του Richard O. Bayer, εκδόσεις United Electrical, Radio & Machine Workers of America, NY 1979.

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...