ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΟΣ

Αυτό το blog έχει γίνει αιτία πολλών παρεξηγήσεων, η πιο πρόσφατη ήταν η ανάρτηση σχετικά με την άποψη που έχω για μια συγκεκριμένη εκπομπή. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη (πράγμα που κάνω σπάνια) από τον συνάδελφο Θανάση, αφού δεν είναι δυνατόν να ταυτίζει τις παρατηρήσεις μου που έχουν να κάνουν όχι με ευχές αλλά με την πραγματικότητα με την δική του δημοσιογραφική αξία. Χαιρετισμούς και κάποτε θα τα λέμε πάλι σε καθημερινή βάση αφού εγώ με όσους θέλω ξαναβρίσκομαι. Άσχημα πάντως τελειώνει και η φετινή χρονιά και ας ελπίσουμε όσο αισιόδοξα ξεκίνησε η προηγούμενη να ξεκινήσει και το 2009.

1 σχόλιο:

Fremendog είπε...

Hμερομηνία : 07-11-08

Ομπάμα: «Απαράδεκτη η κατασκευή πυρηνικών όπλων από το Ιράν»
Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε σήμερα ότι το Ιράν θα πρέπει να «σταματήσει» να υποστηρίζει τρομοκρατικές οργανώσεις, προσθέτοντας ότι η κατασκευή πυρηνικών όπλων από την Τεχεράνη είναι «απαράδεκτη».

«Πιστεύω ότι η κατασκευή πυρηνικών όπλων από το Ιράν είναι απαράδεκτη. θα πρέπει να οργανώσουμε μια διεθνή προσπάθεια για να μην επιτρέψουμε να γίνει αυτό», δήλωσε ο Ομπάμα στην πρώτη του συνέντευξη τύπου μετά την εκλογή του.

«Το Ιράν υποστηρίζει τρομοκρατικές οργανώσεις. Πιστεύω ότι είναι κάτι το οποίο πρέπει να σταματήσει», πρόσθεσε.

Ο Ομπάμα επιβεβαίωσε ακόμη ότι έλαβε μιαν επιστολή από τον Ιρανό πρόεδρο Αχμαντινετζάντ μετά την νίκη του. «Θα μελετήσω την επιστολή του προέδρου Αχμαντινετζάντ και θα του απαντήσω με τον κατάλληλο τρόπο», σημείωσε.

Από: http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_07/11/2008_255358

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...