ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ

Είχα ακούσει κατά καιρούς διάφορους φίλους και γνωστούς που έκοβαν κάποιες καταχρήσεις(κάπνισμα, ποτό, κ.α) μετά από παρότρυνση των γιατρών για καλύτερη υγεία και περισσότερα χρόνια ζωής!!!!! Ανόητο μου φαινότανε τότε και τώρα γιατί τι να την κάνεις μια ζωή στην οποία δεν θα κάνεις καταχρήσεις; Να μου πεις και εάν αυτές οι καταχρήσεις σε οδηγήσουν σε μια ζωή κακής ποιότητας; Έχω απάντηση και για αυτό οι φίλοι μου που έφυγαν πολύ νωρίς και πολύ άδικα δεν έκαναν καμιά κατάχρηση πλην το ξενύχτι γιατί δεν είναι δυνατόν φίλος μου να κοιμάται από τις 12 το βράδυ πρέπει να είναι πολύ άρρωστος ή πολύ ερωτευμένος όχι ότι κοιμάται δηλαδή αλλά είναι στα μέλια και κλείνεται στο σπίτι με την καλή του, για κανένα μήνα δηλαδή γιατί μετά βαριέται και για αυτό είναι φίλος μου. Ας ξαναγυρίσουμε στο αρχικό μας θέμα τι κάνει κάποιος όταν προσπαθούν να του κόψουν τις καταχρήσεις; Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα τις καταχρήσεις μπορεί να μου τις κόψει μόνο μια γυναίκα και κανένας γιατρός και αυτή η γυναίκα δεν θα βρεθεί ποτέ γιατί αγαπάω τις γυναίκες αλλά και τις καταχρήσεις. Δεν μου αρέσει να κοιμάμαι νωρίς ,άλλωστε θα κοιμηθώ τόσο πολύ σύντομα ή αργότερα(ένας ΘΕΟΣ ξέρει , ελπίζω να είναι ΕΛΛΗΝΑΣ για να μου δώσει πιο πολύ χρόνο) που θα παρακαλάω να ξυπνήσω και δεν θα μπορώ. Το ηθικό δίδαγμα είναι "ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ" αλλά δυστυχώς χρόνια τώρα μου έχουν κλέψει το μέτρο. Και τι μπορώ να κάνω να συλλάβω τον "κλέφτη", αδύνατον είναι ο ίδιος μου ο εαυτός και είναι ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ να τον συλλάβω αφού μερικές φορές δεν τον καταλαβαίνω. Είναι πιο πάω από τις δυνάμεις μου να αλλάξω, όλοι έχουμε όρια εγώ τα έχω σπάσει από πολύ νωρίς, δυσανασχετούσα πάντα όταν είχα όρια και καμιά υποχώρηση δεν μου βγήκε ποτέ σε καλό. Εάν είναι να υποχωρήσω για να ζήσω μια ξενέρωτη ζωή τους την χαρίζω. Βαριέμαι και να σκεφτώ ότι θα αλλάξω ζωή όχι και να την ζήσω.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συνέχισε να καπνίζεις μπας και τεζάρεις και ησυχάσουμε με τις ανοησίες που γράφεις , ο Σωκράτης είναι καλός δεν ξέρω τι ζόρι τραβάς και ξέρω ότι σε αγαπάει.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Εάν με αγαπάει σαν και σένα θα παρακαλάει και αυτός να τεζάρω. Δεν πιστεύω βέβαια ότι είναι σαν και σένα, αλλά και εγώ ουδέποτε ανέφερα κάτι το αρνητικό για αυτόν , τώρα στο μέλλον δεν ξέρω αλλά ότι και να γίνει εγώ θα εξακολουθώ να γράφω χωρίς κηδεμονία από πουθενά , όλα τα άλλα είναι για κατανάλωση εάν αδικήσω κάποιον δεν θα διστάσω να ζητήσω συγγνώμη, όμως δεν νιώθω ότι έχω κάνει κάτι τέτοιο.

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...