ZOUGLA.GR ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΑΛΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ

Εκεί στο zougla.gr ή δεν υπάρχουν δημοσιογράφοι ή δεν αντιλαμβάνονται ότι ο κόσμος θέλει από ένα site να ενημερώνεται και όχι να ακούει μονίμως "ΑΝΟΎΣΙΑ ΛΟΓΙΑ" από τον μονίμως "εξ' απατημένο" από συνεργάτες του Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Καίγονται σχολικά λεωφορεία, αυτοί τίποτα, για το σκάνδαλο SIEMENS διαφημίζουν στοιχεία άλλων εφημερίδων, για το πόσο σημαντική είναι η ακρίβεια ευτυχώς το αντιλαμβάνονται εάν και δεν τους αφορά τους ιδίους , όλο το μέλημα τους είναι να πάει ο απατεώνας ο Θέμος φυλακή , να πάει για να γίνει ήρωας και να ξεφτιλιστεί μια κυβέρνηση που αντί να τα βάλει με τους πραγματικούς νταβατζήδες τα βάζει με τα τσιράκια τους. Τίποτα δεν έχουν να βγάλουν για Βαρδινογιάννη , τίποτα δεν έχουν για τον κύριο Κουρή, για τον κύριο Μάκη Σεριάτο, για τον κύριο Κυριακού και τον κύριο Κοντομηνά. Ο Λαμπράκης είναι "Άγιος" και δεν το ξέραμε; Μήπως νομίζουν ότι ο κόσμος δεν αντιλαμβάνεται ότι του λένε ψέμματα; Χθες αποφυλακίστηκε ο γνωστός Πανούσης το λαμόγιο του Χρηματιστηρίου, και μιλάνε τώρα για τα 5 εκατομμύρια του Θεμιστοκλή ; Δεν γνωρίζουν ότι εάν προφυλακιστεί ο Θέμος θα τον κάνουν τσάμπα μάγκα , δεν γνωρίζουν ότι οι Λαμπράκηδες με τον Μπόμπολα έχουν πάρει όλα τα μεγάλα έργα στην πατρίδα μας. Για τον εθνικό εργολάβο που νταραβερίζεται με δημόσια έργα τι γράφουν; Αλήθεια τέλος από που αγόρασαν τα υπέροχα γραφεία τους; Το zougla.gr πρέπει να γίνει η φωνή του πολίτη,αυτοί έφτασαν τον Μάκη στην κορυφή σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο πρέπει να αφιερώσει το site του. Ο Μάκης δεν υπήρξε ποτέ μικρόψυχος, τα έβαλε με μεγάλα συμφέροντα , μπήκε μπροστά όταν οι σημερινοί του συνεργάτες τον αποκαλούσαν τηλεκανίβαλο. Μάτωσε , πάλεψε, δεν είχε πολιτικό σπρώξιμο γιατί τώρα θέλει να γκρεμίσει ότι ωραίο έχει κτίσει , ποιος τον παρασύρει σε αψιμαχίες χωρίς ουσία , ποιος τον κάνει να δείχνει μικρός ενώ δεν είναι; Ποιος του έχει πει ότι μπορεί να προδώσει όσους τον λάτρεψαν; Ότι και να κάνει δεν μπορεί να σβήσει το παρελθόν του και για αυτό είμαστε σκληροί μαζί του γιατί όταν αγαπάς κάποιον δεν τον χειροκροτείς , δεν γίνεσαι αυλοκόλακας , του λες φίλε είσαι υπερβολικός , έχεις ξεφύγει, αυτά και να ξέρετε ότι όσο και να αλλάξει κάποιος πάντα επιστρέφει από εκεί που ξεκίνησε, αυτά τα όμορφα χρόνια όταν άλλοι δημοσιογράφοι έσκυβαν το κεφάλι ο Μάκης ήταν εκεί για να μας πει ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ , υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ για κάτι ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Για αυτό θυμόνουμε γιατί δεν θέλουμε να χάσουμε αυτή την ΕΛΠΙΔΑ και πιστέψαμε ότι η zougla.gr θα τόνιζε αυτή μας την ΕΛΠΙΔΑ. Είχαμε βαρεθεί την "ελευθερία" των ΜΜΕ και θέλαμε το νέο. Δεν το έχουμε δει μέχρι τώρα μπορεί να μην το δούμε . Εμείς θα αναπολούμε το παρελθόν και θα πιστεύουμε ότι θα επιστρέψει πάλι ο Μάκης ,ο εφιάλτης των οικονομικά ισχυρών απατεώνων και ο δημοσιογράφος που δεν δέχεται την ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ. Δεν είναι ο Θεμιστοκλής Μάκη ο στόχος , ο Θέμος είναι μπροστινός, ένα μυρμήγκι μην τον κάνεις με την συμπεριφορά σου ΓΙΓΑΝΤΑ.

5 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Μια φουσκα ηταν και το zougla...και εσκασε...

Ανώνυμος είπε...

Ά, ρε Σταύρακα, την ίδια μαλακία στον εγκέφαλο κουβαλάμε και οι δύο. Μόνο που όταν τη βλέπω σε σένα την αποκαλώ "μαλακία" ενώ όταν κυβερνά το δικό μου μυαλό την ονομάζω "αυστηρές αρχές".

Όλο σκέφτομαι να σε συναντήσω (Ηλιούπολη, δίπλα είμαστε), και όλο λέω ότι θα μαυρίσει η ψυχή μας άδικα...

Καλή δύναμη.

Ανώνυμος είπε...

EGO VAZO TIS KALITERES EIDISEIS KAI ESI THA EISAI DEYTEROS

Ανώνυμος είπε...

EGO VAZO TIS KALITERES EIDISEIS KAI ESI THA EISAI DEYTEROS

Ανώνυμος είπε...

EGO VAZO TIS KALITERES EIDISEIS KAI ESI THA EISAI DEYTEROS

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...