ΕΛΠΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ NPD ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ

Στις 8 Μαΐου του 1945 παραδόθηκε το Βερολίνο. 63 χρόνια έχουν περάσει από τότε. Όμως κάθε 8η Μαϊου οι δρόμοι του Βερολίνου γεμίζουν από αφίσες με πρόσωπα στρατιωτών των συμμάχων από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και την λέξη «ευχαριστώ» σε τρεις γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά και ρωσικά. Η δημοκρατική Γερμανία του μεταπολέμου τιμά τους κατακτητές της και ανάμεσα σε αυτούς τιμά και τους μπολσεβίκους εγκληματίες, που δολοφόνησαν, λήστεψαν και βίασαν εκατοντάδες χιλιάδες γυναίκες και παιδιά. Στην σημερινή Γερμανία, όμως υπάρχουν και κάποιοι άλλοι, αυτοί που αντιστέκονται. Η Νεολαία του εθνικού κόμματος NPD έχει ξεκινήσει τις δράσεις με αφορμή την 63η “επέτειο απελευθέρωσης” Οι δράσεις περιλαμβάνουν πορείες, εθελοντικό καθαρισμό μνημείων, διακίνηση ενημερωτικού υλικού σχετικά με τα εγκλήματα που διεπράχθησαν κ.λ.π. Οι εκδηλώσεις και οι δράσεις θα κορυφωθούν στις 8 Μαΐου όπου και θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συγκέντρωση με τη συμμετοχή του NPD και πολλών ελεύθερων εθνικιστών και απλών Γερμανών οι οποίοι δε ξεχνούν την καταστροφή και τον θάνατο που επέφεραν οι σύμμαχοι, που δεν ξεχνούν τη μνήμη των χιλιάδων Ηρώων που έπεσαν είτε πολεμώντας είτε αδίκως από τα “απελευθερωτικά” πυρά και βόμβες, που πάρθηκαν ως σκλάβοι εργάτες. Που δεν ξεχνούν τη μνήμη των γυναικών και των παιδιών που αντίκρισαν το βάρβαρο και απάνθρωπο πρόσωπο του εχθρού που βρισκόταν πλέον εντός των πυλών. Για το ποία υπήρξε η συμπεριφορά των σοβιετικών “απελευθερωτών” θυμίζουμε την ημερήσια διαταγή του στρατάρχη Ζούκωφ προς τα στρατεύματά του. Επάνω είχε σαν επικεφαλίδα την φράση «ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ» και από κάτω έλεγε «ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ. ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΡΑΤΣΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ»!

1 σχόλιο:

Fremendog είπε...

Ο Βρετανός ιστορικός Anthony Beevor στο βιβλίο του «Βερολίνο: Η πτώση 1945» αναφέρει ότι μόνο στο Βερολίνο υπολογίζεται ότι βιάστηκαν 130.000 γυναίκες, 10.000 απ' τις οποίες αυτοκτόνησαν. Συνολικά, δύο εκατομύρια Γερμανίδες θεωρείται ότι έπεσαν θύματα βιασμού, οι μισές απ' τις οποίες, μάλιστα, ομαδικού. Αναφέρεται η περίπτωση μιας γυναίκας που την βίασαν 23 στρατιώτες. Διάβασε περισσότερα εδώ:

http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/1939174.stm

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...