ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ ΑΔΙΚΑ

Το τελευταίο διάστημα αντιλαμβάνομαι ότι όλα γύρω μου αλλάζουν εκτός από μένα!!!! Σίγουρα όσοι με γνωρίζουν προσωπικά ,έχουν καταλάβει ότι όσο μεγαλώνω γίνομαι περισσότερο ξεροκέφαλος, άνθρωπος που ακούει πάντα τις απόψεις των άλλων και αποφασίζει με βάση το συναίσθημα, αναγκάζομαι το τελευταίο διάστημα να συμβιώσω με την "λογική". Μάταιος κόπος, η "λογική" τους είναι άχρωμη, αναίσθητη, άσχημη, αποκρουστική, δεν με "γεμίζει", δεν την αγαπάω , δεν είμαι ερωτευμένος μαζί της, δεν την κάνω κέφι. Η συμβίωση αυτή είναι για ανθρώπους χωρίς ΠΙΣΤΗ και εγώ δεν υπήρξα ποτά ΑΠΙΣΤΟΣ. Γιατί άλλωστε "Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ" Επομένως ήδη είμαι έτοιμος για το επόμενο "ταξίδι" , με ή χωρίς ήλιο , με ή χωρίς συνεπιβάτη. (Συνεχίζεται...)

2 σχόλια:

Fremendog είπε...

αναδημοσίευση από http://www.troktiko.blogspot.com/

Η μικρή Αργυρώ που είναι μόλις 4 χρονών πάσχει από Νευροβλάστομα (μορφή καρκίνου) και είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Χρειάζεται επειγόντως αίμα ΑΒ Θετικό. Παρακαλώ πολύ όποιον έχει την ίδια ομάδα αίματος να δώσει αίμα και να προωθήσει αυτό το μήνυμα σε όσους περισσότερους γνωστούς μπορεί!!

Τα στοιχεία είναι:

Αργυρώ Τερεζάκη του Μανούσου και της Δέσποινας,

* Νοσοκομείο Αγλαία Κυριακού
Ογκολογικό τμήμα ή στο τμήμα Αιμοδοσίας
Θηβών & Λεβαδείας, Αμπελόκηποι
Τηλέφωνο : 213 2009000

Ευχαριστούμε πολύ που βοηθάτε την Αργυρώ

Φίλιππος Δερμετζόγλου
1η Παρ. Μ. Μπότσαρη
& 28ης Οκτωβρίου
73100 Κουνουπιδιανά
Χανιά
6977286570

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον σε έχει ζορίσει ο κυρ-Θόδωρος. Μην σε ανησυχεί, αυτός τα βλέπει τετράγωνα, εσύ τα βλέπεις αιχμηρά, βγαίνει ένας μέσος όρος που είναι και το ζητούμενο. Καλή δύναμη.

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...