ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: ΠΟΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ

Τρίτη, 1 Απριλίου 2008

ΠΟΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ

Καλό μήνα συνέλληνες , όσο καλός μπορεί να είναι ένας μήνας που έχει σημαντικές εξελίξεις τόσο για τα εθνικά μας θέματα, όσο και για τα καθημερινά, που μπορεί να μην τα αναφέρουμε σε αυτή την ιστοσελίδα αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μας απασχολούν. Απλώς θεωρούμε ότι δεν είναι αυτοσκοπός η ζωή και έτσι για μας το να επιβιώσουμε με όποιο κόστος είναι παντελώς αδιάφορο. Η ζωή πικρή ή γλυκιά ,δεν μας κάνει να ξεχάσουμε τις Ιδέες μας και για αυτές θα αγωνιζόμαστε μέχρι να πεθάνουμε. Όσο πιο γρήγορα γίνει αυτό τόσο το καλύτερο για εμάς, άλλωστε για αυτό γεννηθήκαμε και όσα στραβοπατήματά και να κάνουμε θα μείνουμε συνεπείς........ Για αυτό ότι λέμε το εννοούμε και δεν θα πούμε ψέμματα σε κανέναν, το ίδιο περιμένουμε και από τους άλλους αλλά αυτοί λένε λέει ψέμματα ,για να μην πληγώσουν, να μην στεναχωρήσουν, να μην , να μην,... Ε όχι λοιπόν λένε ψέμματα γιατί είναι ψεύτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

milaei o arxipseutaros.....pou koroideuei ta koritsakia!!!kai oso gia tis Arxes kai tis Idees asto kalutera then se pairnei.merikes fores einai kalutero na mhn plhgwneis tous allous k.stauro

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Αναίτια επίθεση δεν έχω πει ψέμματα ποτέ και σε κανέναν και φυσικά δεν κοροιδεύω κανέναν. Αυτά και στεναχωρήθηκα πολύ για αυτό το σχόλιο , αλλά πάντα υπάρχουν και οι εχθροί μας εμείς θα απαντάμε με τις πράξεις μας , δεν μας αρέσουν τα ψέμματα και αυτό το έχουμε πληρώσει και θα το πληρώσουμε και πάλι γιατί όταν κοιμάται ο γάτος χορεύουν τα ποντίκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!