ΞΥΠΝΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ

Κυριακή σήμερα και για κάποιους είναι μέρα ξεκούρασης, όμως όχι για όλους. Οι εργαζόμενοι στις μέρες μας δεν γνωρίζουν Σαββατοκύριακα εκτός και εάν είναι υπάλληλοι του Ελληνικού Δημοσίου. Αυτοί οι τελευταίοι με αφορμή το ασφαλιστικό τους έχουν μετατρέψει την χώρα μας(με ευθύνη πάντα της κυβέρνησης που είναι ανύπαρκτη)ένα απέραντο κολαστήριο. Στοίβες τα σκουπίδια βρωμάνε στους δρόμους , η ΔΕΗ συνεχίζει το βιολί της , και τα παπαγαλάκια δημοσιογράφοι συνεχίζουν να τσακώνονται στα τηλεοπτικά παράθυρα αφού προηγουμένως πέτυχαν να μείνει ανέπαφο από τις ασφαλιστικές μεταρρυθμίσεις το Ασφαλιστικό τους Ταμείο. Όλα αυτά και κάποιες κακές συνήθειες των Ελλήνων(καμία σχέση με τους αρχαίους Έλληνες) έχουν τους Σκοπιανούς να φαντάζουν στα μάτια των Ευρωπαίων Εταίρων μας σαν τους μοναδικούς γνήσιους απογόνους του Μεγάλου Έλληνα Στρατηλάτη ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. Ακόμα και οι Ελληνικές επιχειρήσεις στα Σκόπια αποκαλούν το κράτος αυτό ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ για να καταλάβουμε επιτέλους ότι η οικονομική δύναμη δεν μπορεί να επιβάλει σε κανέναν λαό την πίστη του ότι έχει άξιους προγόνους(έστω και εάν δεν τους έχει). Η εβραϊκή αντίληψη περί ισοπέδωσης της ιστορίας των κρατών βρίσκει αντίσταση ακόμα και από έθνη με μικρή ή ανύπαρκτη ιστορία. Οι Ουκρανοί παρέμειναν Ουκρανοί παρά την σκλαβιά του κομμουνιστικού καθεστώτος της ΕΣΣΔ, οι Τσέχοι, οι Σλοβάκοι, οι Κροάτες, οι Σλοβένοι το ίδιο. Και βέβαια οι Σέρβοι παρέμειναν το ίδιο βάρβαροι και Σλάβοι που προκαλούν αηδία σε όλον τον κόσμο. Αυτό δυστυχώς κάποιοι συμπολίτες μας δεν το αντιλαμβάνονται , όπως ξεχνάνε ότι πρώτοι οι Σέρβοι αναγνώρισαν τα Σκόπια ως Μακεδονία ενώ ξεχνάνε ότι ακολούθησαν και οι "αδελφοί" μας Ρώσοι. Όλα δυστυχώς ξεχνιούνται από τον Νεοέλληνα ο οποίος με γεμάτο στομάχι δείχνει ότι έρχεται πολύ κοντά στον "αδελφό" του Εβραίο που ροκανίζει και εξευτελίζει χρόνια κάθε τι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Δεν είμαι αισιόδοξος για την τύχη του Νεοέλληνα αλλά πάντα ελπίζω ότι ένας καινούργιος , σύγχρονος Μέγας Αλέξανδρος θα μας βγάλει από αυτόν τον βούρκο. Και μην ξεχνάτε ότι τον Μέγιστο των Ελλήνων τον είχαν ονομάσει ΒΑΡΒΑΡΟ και μη Έλληνα τύποι σαν τον Δημοσθένη και όχι μόνο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετά τους συνεχείς ακρωτηριασμούς της εδαφικής της έκτασης και την στρατιωτική ταπείνωσή της η Σερβία μόνο αηδία δεν μου προκαλεί: αντίθετα, μου είναι ο πιο συμπαθής λαός των Βαλκανίων.

Δημήτρης
Κουμπαρούδης

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Σεβαστή η άποψη σου, όμως η Κροατία δεν της ανήκε ποτέ εδαφικά. Είναι το δώρο των νικητών του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου για τις υπηρεσίες που προσέφερε. Και τα δώρα αυτά δεν λαμβάνουν την άποψη του Κροατικού λαού για ελευθερία. Και άλλα εδάφη δεν της ανήκαν πριν τον Β' παγκόσμιο πόλεμο, όπως και στην Ρωσία. Εάν τους γνωρίσεις από κοντά θα καταλάβεις η είσοδος τους στην Ευρώπη είναι σαν την είσοδο της Τουρκίας στην Ένωση. Δεν θα έπρεπε να είμαστε στο πλευρό τους , γιατί και αυτοί ποτέ δεν ήταν. Μαζί με τους Τούρκους θα έκαναν πολύ καλή παρέα. Τώρα εάν κάποιοι από εμάς μοιάζουν σε βαρβαρότητα με τους Τούρκους ίσως φταίνε τα 400 χρόνια σκλαβιάς, Οι χρυσαυγίτες που πήγαν στο πλευρό τους το μόνο που κατάφεραν είναι να μπερδέψουν τον ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ με τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ των Σέρβων ΓΙΑΤΊ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΣ και δεν έχουν καμμία συγγένεια με τα ευρωπαικά κράτη , ψάξε την ιστορία τους , αυτοί που λατρεύουν τον Μέγα Αλέξανδρο τους μισούν , γιατί μετά το 1945 κατέσφαξαν τα έθνη που ενώθηκαν αναγκαστικά μαζί τους. Και ο αντιαμερικανισμός τους είναι ευκαιριακός άλλωστε συμμαχοί τους ήταν στον Β'Παγκόσμιο Πόλεμο. Και σκέψου και καμμιά φορά μήπως σε αυτόν τον πόλεμο επικράτησαν οι κακοί δεν βλάπτει. Κατά τα άλλα εάν συμπαθείς τους "αδυνάτους" συμπάθησε και τα Σκόπια γιατί αυτοί έχουν καταλάβει την βαρβαρότητα της σλαβικής φυλής και δεν θέλουν να είναι Σλάβοι σέβονται και λατρεύουν τον Μέγιστο ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ την στιγμή που εμείς τον βρίζουμε. Σ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Το φιλοναζιστικό κροατικό κράτος-μαριονέτα που δημιούργησαν οι Γερμανοί μετά την κατάληψη της Γιουγκοσλαβίας προέβη σε απίστευτες αγριότητες εναντίον των Σέρβων. Ο αρχηγός των Ουστάσα, ο Κροάτης δικτάτορας Άντε Πάβελιτς διακρίθηκε για τις σφαγές Σέρβων και Εβραίων-τους τελευταίους σε γενικές γραμμές πρέπει να σου πω ότι τους αντιπαθώ-και μάλιστα με τις ευλογίες του καθολικού αρχιεπισκόπου του Ζάγκρεμπ, Στέπινατς, ο οποίος γιορτάζεται στις 10 Φεβρουαρίου ως άγιος(!!!!!!!!) απ' την Καθολική Εκκλησία. Η κατεχόμενη Σερβία σμικρύνθηκε στα προ των Βαλκανικών πολέμων σύνορά της και τέθηκε υπό την εξουσία Γερμανού στρατιωτικού διοικητή. Η περιοχή του Κοσόβου παραχωρήθηκε στους Αλβανούς και παρακρατικές αλβανικές μεραρχίες "Σκεντέρμπεη" έγιναν ο φόβος και ο τρόμος των Σέρβων της περιοχής. Και κάτι για το ψευτοϊδεολόγημα του μακεδονισμού: δημιουργός του ήταν κάποιος Κροάτης ονόματι Josip Broz. Κλείνοντας: Η σημερινή βαλκανική κρίση έχει στο κέντρο της τη Σερβία και το Κόσοβο. Οι ΗΠΑ και τα μεγάλα ευρωπαϊκά κράτη εξαπέλυσαν δύο πολέμους εναντίον της Σερβίας για να αποτρέψουν τη "Μεγάλη Σερβία", που θα είχε στενούς πολιτισμικούς και πολιτικούς δεσμούς με τους "αδελφούς" Σλάβους της Ρωσίας. Στόχος τους, να διώξουν μια και καλή τη Ρωσία απ' την περιοχή. Με αφορμή τον Μιλόσεβιτς, η Δύση επέβαλε στον σερβικό λαό δύο εθνοκαθάρσεις (Κράινα, Κόσοβο), δύο πολιτικούς ακρωτηριασμούς (Μαυροβούνιο, Σερβική Δημοκρατία της Βοσνίας) και πολύμηνους βομβαρδισμούς (1999). Ειδικά για την Σερβική Δημοκρατία της Βοσνίας θα 'θελα πάρα πολύ να μου εξηγήσει κάποιος με ποιο δικαίωμα της απαγορεύουν να ενωθεί με τον σερβικό εθνικό κορμό οι ίδιοι άνθρωποι που ανεξαρτητοποιούν με το "έτσι θέλω" το Κόσοβο.

Δημήτρης
Κουμπαρούδης

Υ.Γ.Δεν ξέρω αν στον Β' Π.Π. επικράτησαν οι καλοί ή οι κακοί: ξέρω όμως στα σίγουρα ότι η δίκη της Νυρεμβέργης θα 'πρεπε είτε να γίνει για όλους τους εγκληματίες πολέμου είτε για κανέναν.

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...